Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
çok teşekkür ederiim dersler gerçekten ağır gerçekten bu konuda çok haklısınız

Uyku düzenimi katlettim bir haftadır bu şekilde uyuyorum daha doğrusu uyumuyorum
Sizi tanıyabilir miyim peki ben de

çok teşekkür ederiim dersler gerçekten ağır gerçekten bu konuda çok haklısınız

Uyku düzenimi katlettim bir haftadır bu şekilde uyuyorum daha doğrusu uyumuyorum
Sizi tanıyabilir miyim peki ben de

28 yaşında ücretsiz izinde bir oglan veleti anasi memurum
bi kaç aya kadar işe donucem nasip olursa :)

"yavrum çocuğun yokken uyu uyu" demek istiyorum sana herkese en birinci tavsiyem bu aşağı yukarı 2 yıldır

gerçi dersler ağır olduğu için dönem baslayinca buralarin gece kuşlarından olursun zaten demi :) kaçıncı sinifsin :) sizde ne zaman intern olunuyodu cahilligim diz boyu

bu arada kuzum benim oğlan uyanırsa ben bi daha gelemeyebilirim. anca sabah yazarim. senin cevabına yazamazsam kusura bakma olur mu

Çok memnun oldumm aynen öyle dönem başlayınca da uyku yok ki ben ne zaman uyuyacağım acaba

6. sınıfta olunabiliyor benim daha baya yolum var 4 yıl gibi

est ne kusuru öpün oğlunuzu benim için iyi geceler efendim

kız sen çok tatlısın yaaa ama burasi geyik topigi beybi siz biz ifadelerini topik dışında bırakıp gel olmaz mi

doktorlugun gecesi gündüzü de yok zaten demi Allah kolaylık versin cidden kutsal meslek ya. kendi hayatından çok sey veriyosun fedakarlık yapıyosun

öyle mi yapiyim madem

evet fedakarlık bu mesleğin tanımı olabilir.. Hem eğitim hayatı hem meslek hayatı gerçekten zorlu. Ama güzel işte sevince isteyince yapıyorsun da ne yapalım
Allah hepimize kolaylık versin

aynen öyle yap kuzu şimdi sizli bizli nasıl geyik yapcaz yani

hakkınız ödenmez doktor olarak Allah razı olsun hepinizden :)
ben yapamazdim bu kadar fedakarlık vallahi

devlette mi çalışmak istiyosun peki özelde mi :)

Günaydın demek istiyorum ama mecalim yok anasını satim 764. Sayfadan geliyom da Youlost16 ya senin kocan falan da mi yok,gidip onla ilgilensene yaa gece gece ne bu iştah accuk önümüzü acta bizde tadına bakalim şu akrostiş şiirinin be zalım

Günaydin Bacilamm

Bana dua edin de nolur iyileseyim .. dün Hastanede serum yedim ve dün gece yine hastalandim ..
Kusma carpinti bulanti hersey var Bebis iyi cok Sükür dün ultrasona girdim .. böyle degildim ya ne oldu anlamadim Rabbime dua ediyorum hep .. o yüzden bu aralar pek giremiyorum sizi bosladim sanmayin hepinizi Seviyorum

Canımm geçmiş olsunnn

Sorma be Elifim. Benim de arkadaşlar var mühendis. Yarısı işsiz, yarısı işte mücadele veriyor. Bir tanesinin özgüveni fena kırılmış durumda. İnsanlar tam bir öküz.
Günaydın canlar,
Haklısın halimize şükretmeliyiz. Hani o öküzler var ya , sadece erkekler olsa yine iyi ama, hemcinslerim , onlar en kötüsünü yapıyo. O daha çok koyuyo.

ama boşveriyorum burası çok keyifli.

Canımsın❤
Biraz daha iyiyim canım. Zaten bunaldıkça buraya giriyorum bana iyi geliyorsunuz.
Canım daha çok gel, benim sayfaya etiket yapmıyorum şimdi müsait değilsin diye, istersen yapabilirim

Geçmiş olsun üşüttün mü acaba hava değişimiyle ❤ senin etiketi çok zor yapıyodum az önce gördüm daha aşağıda çıkıyomuşsun

canim ankara ve istanbulda bu şekilde bi salgin vardi. kalabalik bi yerde bulunmus olabilir misin. umarim böyle salgından falan geçmiştir bi iki güne geçer. çok geçmiş olsun. iyi istirahatler sana. bol bol dinlen

D Dilos06 canım saçın boya mı kendi rengi mi, benimde zifiri siyah, seninki böyle gece mavisi gibi göründü gözüme
Canım ooo ben değilim kuzum dün resmimi koymuştum koyuyum bak istersen hiç boya yok bende hatta güneşten açıldı gece mavisi fln tarzı oldu cidden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…