- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #8.021
çok teşekkür ederiimoooo süper hem taze hem donanımlı hem zeki bir kan gelmiş üstelik deeee hobisi ve sanata yeteneği var
hoşgeldin canım benim Allah kolaylık versin okul konusunda:) ağır baya dersler bildiğim kadarıyla
bu saatte nidiyon bide yavrum sen neden uyumadın yav
çok teşekkür ederiimdersler gerçekten ağır gerçekten bu konuda çok haklısınız
Uyku düzenimi katlettim bir haftadır bu şekilde uyuyorum daha doğrusu uyumuyorum
Sizi tanıyabilir miyim peki ben de
Çok memnun oldumm28 yaşında ücretsiz izinde bir oglan veleti anasi memurum
bi kaç aya kadar işe donucem nasip olursa :)
"yavrum çocuğun yokken uyu uyu" demek istiyorum sanaherkese en birinci tavsiyem bu aşağı yukarı 2 yıldır
gerçi dersler ağır olduğu için dönem baslayinca buralarin gece kuşlarından olursun zaten demi :) kaçıncı sinifsin :) sizde ne zaman intern olunuyodu cahilligim diz boyu
bu arada kuzum benim oğlan uyanırsa ben bi daha gelemeyebilirim. anca sabah yazarim. senin cevabına yazamazsam kusura bakma olur mu
Çok memnun oldummaynen öyle dönem başlayınca da uyku yok ki ben ne zaman uyuyacağım acaba
6. sınıfta olunabiliyor benim daha baya yolum var 4 yıl gibi
est ne kusuru öpün oğlunuzu benim için iyi geceler efendim
öyle mi yapiyim mademkız sen çok tatlısın yaaaama burasi geyik topigi beybi siz biz ifadelerini topik dışında bırakıp gel olmaz mi
doktorlugun gecesi gündüzü de yok zaten demiAllah kolaylık versin cidden kutsal meslek ya. kendi hayatından çok sey veriyosun fedakarlık yapıyosun
öyle mi yapiyim madem
evet fedakarlık bu mesleğin tanımı olabilir.. Hem eğitim hayatı hem meslek hayatı gerçekten zorlu. Ama güzel işte sevince isteyince yapıyorsun da ne yapalım
Allah hepimize kolaylık versin
Sayfa 751 canımmDemaaaaaaa
Ayy kaynamış arada nolamazzzz. Sayfa kaçtaydı hatırlıyor musun, bildirimlerine falan baksan bulur musun
Canımm geçmiş olsunnnGünaydin Bacilamm
Bana dua edin de nolur iyileseyim .. dün Hastanede serum yedim ve dün gece yine hastalandim ..
Kusma carpinti bulanti hersey var Bebis iyi cok Sükür dün ultrasona girdim .. böyle degildim ya ne oldu anlamadim Rabbime dua ediyorum hep .. o yüzden bu aralar pek giremiyorum sizi bosladim sanmayin hepinizi Seviyorum ❤
Günaydın canlar,Sorma be Elifim. Benim de arkadaşlar var mühendis. Yarısı işsiz, yarısı işte mücadele veriyor. Bir tanesinin özgüveni fena kırılmış durumda. İnsanlar tam bir öküz.
Canım daha çok gel, benim sayfaya etiket yapmıyorum şimdi müsait değilsin diye, istersen yapabilirimCanımsın❤
Biraz daha iyiyim canım. Zaten bunaldıkça buraya giriyorum bana iyi geliyorsunuz.
Günaydin Bacilamm
Bana dua edin de nolur iyileseyim .. dün Hastanede serum yedim ve dün gece yine hastalandim ..
Kusma carpinti bulanti hersey var Bebis iyi cok Sükür dün ultrasona girdim .. böyle degildim ya ne oldu anlamadim Rabbime dua ediyorum hep .. o yüzden bu aralar pek giremiyorum sizi bosladim sanmayin hepinizi Seviyorum ❤
Günaydin Bacilamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?