- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #8.061
Ayy ne kötü bir şeyazmine hayranim efohelal olsun valla çok uzun sürüyo ya
dün gece uykum kaçtı benim. sonra bi ses duydum camdan baktim. ne goreyimbizim karşı binada eskortlar varmis ya la
sonra daha çok uykum kaçtı kadinlara üzüldüm
Ayy ne kötü bir şey
Günaydın kızlar nasılsınız
Günaydın kuzuGünaydın kızlar nasılsınız
Geçmiş olsun hemşom benim,buranın havası sana iyi gelmedi benceGünaydin Bacilamm
Bana dua edin de nolur iyileseyim .. dün Hastanede serum yedim ve dün gece yine hastalandim ..
Kusma carpinti bulanti hersey var Bebis iyi cok Sükür dün ultrasona girdim .. böyle degildim ya ne oldu anlamadim Rabbime dua ediyorum hep .. o yüzden bu aralar pek giremiyorum sizi bosladim sanmayin hepinizi Seviyorum ❤
Ya kurt olmuşsun senkocamı hallettim de yaZdım bu mjları ahahah iki iş bi Aradane istiyon daha sana çakallıgın hilelerini gösteriyorum işte
Sagol Kuzummm balimm aslinda havasida süper yaa serin mis gibi ama anlamadim Canim ya Sagol gülümmmGeçmiş olsun hemşom benim,buranın havası sana iyi gelmedi benceallah iyiliğini versin bitanem
Ya kurt olmuşsun sen
Sizide davet ediyorum bu kurtluğa çekişmeli olsunGeçmiş olsun hemşom benim,buranın havası sana iyi gelmedi benceallah iyiliğini versin bitanem
Ya kurt olmuşsun sen
Senle çekişmeye kalkanı Allah çarpar la TöbeSizide davet ediyorum bu kurtluğa çekişmeli olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?