- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #8.041
Canım dün ki fotonu diyorum zatenCanım ooo ben değilim kuzum dün resmimi koymuştum koyuyum bak istersen hiç boya yok bende hatta güneşten açıldı gece mavisi fln tarzı oldu cidden
Canım Allah şifa versin çok geçmiş olsunGünaydin Bacilamm
Bana dua edin de nolur iyileseyim .. dün Hastanede serum yedim ve dün gece yine hastalandim ..
Kusma carpinti bulanti hersey var Bebis iyi cok Sükür dün ultrasona girdim .. böyle degildim ya ne oldu anlamadim Rabbime dua ediyorum hep .. o yüzden bu aralar pek giremiyorum sizi bosladim sanmayin hepinizi Seviyorum ❤
geldi bile bana ortaklık yaptın tuzagıma ortak oldunBaşıma bişey gelmeyecekse bilmiyorum gerçekten shdkfj
ahahahhaha o ara bana ortaklık yapan biri vardı o yazacak diye ödüm koptu bende ne geliyorsa onu yaZdımulen zebra 8 k yapcam diye 8000. mesaja bak
azcik fren yapaydin ya
siiri aldigi mesaja bak hele yaaa
çakal zepra
evet biraz öyle şey oldupeki benim olayı bilmeyip eşlik etmem shdkfj
çakallıgın örneklerini sunmak için yapıyorum canım başka bi amacım yokyani sana topigi kertenkelelikle göstermek isterdik
sen cesitli cakalliklarla tanidin ama böyle kelime harf atip şiir kapan zepramiz var sadeceonun dışında büle şeyler olmuyo
aramıza hoşgeldin sevgili yavru kertenkele :)
şimdi bir topik geleneği olan kendini tanıtır mısın lütfen sorusunu yoneltiyorum sana :)
kaç yaşındasın neler yaparsın evli misin bekar mi çocuk tombalak var mi :)
vay vayy vayyyy bu gözler neler görüyo şuanda inanamıyorummmmB Brunello Cicinelli
bak cici gece bile kestenkele kabulü yapiyombu sefer 8 k siirini hain zepraya verme bagaa vir
bunu kabul edersen ve benden bi daha haber alinamazsa failimYoulost16 dir burdan duyuruyorum şu an can güvenliğimi riske atarak yazıyorum bu mesajı ahey ahey aheeeyyyy
ben yazdımmmmGünaydın çenesi düşüklerkaç sayfa daha yazmışlar piii
ay buna yarıldımGünaydın
Youlost16 kutsal sersem
kocamı hallettim de yaZdım bu mjları ahahah iki iş bi AradaGünaydın demek istiyorum ama mecalim yok anasını satim764. Sayfadan geliyom da Youlost16 ya senin kocan falan da mi yok,gidip onla ilgilensene yaa gece gece ne bu iştah accuk önümüzü acta bizde tadına bakalim şu akrostiş şiirinin be zalım
cokkk geçmiş olsun canım bi an önce iyileşirsin insallahGünaydin Bacilamm
Bana dua edin de nolur iyileseyim .. dün Hastanede serum yedim ve dün gece yine hastalandim ..
Kusma carpinti bulanti hersey var Bebis iyi cok Sükür dün ultrasona girdim .. böyle degildim ya ne oldu anlamadim Rabbime dua ediyorum hep .. o yüzden bu aralar pek giremiyorum sizi bosladim sanmayin hepinizi Seviyorum ❤
Allah seniiCanım dün ki fotonu diyorum zatenakşam yazamadım şimdi sorayım dedim, boya mı var? Hangi renk diye sorayım dedim bende
Oku okuuu
Hıı çoookOku okuuu
Düşman ordusunun en savunmasız olduğu an uykuda olduğu andırHıı çoook
Mesela ne yazdınDüşman ordusunun en savunmasız olduğu an uykuda olduğu andıroku ya arada güzel şeyler yaZdım
Ne yapayım baktım güzel seyler yazmak vakit alıyo bende hıbele gıbele yaZdımMesela ne yazdın
Kajc, hebele, hıbele
Okudum çok anlamlıydı
Mesela ne yazdın
Kajc, hebele, hıbele
Okudum çok anlamlıydı
Okudum okudum, dr adayı arkadaşımızıbizi sevdiğini falan da yazmis efoben gece hepsini okudum arada bi uyeyle tanışıp onu da alet etmis bu islerine
Okudum okudum, dr adayı arkadaşımızısenin şiir talebini de
Nasılda yapmışım ama nasılda becermişimbizi sevdiğini falan da yazmis efoben gece hepsini okudum arada bi uyeyle tanışıp onu da alet etmis bu islerine
Tiramisumu da kutsal diye mimlemeyin o candır
Nasılda yapmışım ama nasılda becermişim
Yok oda gelsin benim ikizim sayılırBi kutsal sen olacan başımıza he mi
Proyum emmeeee üçkagıtların hepsi bendemesajlarin 8 k etmez
su sendeki pro üyelik olmasa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?