- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #81.121
Bana da anlat kizz sok oldumm suanÖyle değil bee erkek değil yani
Kuuz bu kadın bildiğin yalancı düzen baz hatta firildik hatta insanların yuvasını yıkan bir kadınmış daha neler neler
Çok güzel kız az önce uynadim 40 DKK uyumuşum ciciyi gordum ruyamdaTribine bansinlar
Nan smdi tirplik
İnşallah diloşummBusram kizçe gelioooooo
Valla sorma rossumBebek cinsiyet göstermek için benm dogumumu mu bekliyor napıyor
Anlattım ya işteBana da anlat kizz sok oldumm suan
Ahhahahaha senin de rüyalar ruayalarÇok güzel kız az önce uynadim 40 DKK uyumuşum ciciyi gordum ruyamda
Ayy Yaaa valla merakla gidicem doğuma heralde ya da merakımdan pirtlatcamİnşallah diloşumm
Valla sorma rossum
3 nisanda da göstermezse 24 nisanda ayrıntılı ultrason var artık
Neler olduuuuAnlattım ya işte
En fazla 3 5 gune gelir yazmistim ben zaten senin burdan ayriyken durabilecegne inanamam asiri aktifsin cnkuuu bosa demagoji yapmaaa bizeeee heytttt....Kız yeni konuştuk yaaa hesabımı açtırdım 4 gün yoktum geri geldim
Ustunkoruuu bi gectinnn aciklamadinki hem nerden ogrendin merak ettm yanAnlattım ya işte
AhhahahahahahhaklByNkoaLa rüyalarıma girer diye bekledim
B Brunello Cicinelli mm rüyama girdi ters köşe yapıldı
40 dkk uyumuş oldugum rüyada ne gördüm
Cicim biz eşimle bir yere gitmişiz
Markketen alışveriş yaptık elime telefonu aldım
Sen benim durumlarımi beyene beyene geldin
Sevmek sevilmek diye paylaşımlar yapidodun
Yaziodun bende düşündüm allahahal noldu ki diye sonra hala takip ettim seni bir baktim sen profil resmini değiştirdin değişik bir sarışın kadın resmi yaptın
Sonra bir baktım griye döndü profilin ben sokkkkkkkk
Bastım gittim profiline sen orda paylaşım yapmissisn bişeyler yazmışsın ama pek hatırlamıyorum
En son hatırladığım ben hesabımı kapatıyorum burdan gidiyorum diye mesajlar
Ben hemen duvarına yazıyorum neden gidiyorsun gitme diye
Ben o rüyaya devam ederdim de esimjn telefonun alarmi çaldı
Neydi bu şimdi
Yaaa canım bu şahıs aslında hayal ürünüdürNeler olduuuu
Rossum ne zamana alcan günü 24 nisan detaylıda öğreniriz inşallah sen doğuma girmedenAyy Yaaa valla merakla gidicem doğuma heralde ya da merakımdan pirtlatcam
Çayımmm valla demiştin bende artık öyle hissediyorum
Bende öyle düşündüm gulommAhhahahahahahhakl
Kendi gidisinin bilinclatisi
Benii yabana atmaaa ablannn biisey biliyo da soyluyooooRossum ne zamana alcan günü 24 nisan detaylıda öğreniriz inşallah sen doğuma girmeden
Burdan biri mi ?Yaaa canım bu şahıs aslında hayal ürünüdür
Kendi kafasında planlar yapmış bir üye ile yakın ilişkileri varmış hatta gelin gorumce
Neyse bu kişi kız çocuk doğurmuş erkek değilmiş hep hayali erkekmis hatta eşi polis değilmiş ilk sevgilisi polismişonu unutmamis hep aklında o varmış pisikolojik sorunları varmış Aralık'ta doğum yapmış
Fln filAn yuva bozan geçimsiz sinirsel problemleri olan kisiymis
Bende sordum bişeyler evet o dedi Kayserili şöyle böyle adi bu fln filan kişi bu yavrum
Kısa ve özetle anca bu kadar anlatabildim
Yaa kurban olurumBenii yabana atmaaa ablannn biisey biliyo da soyluyooooablannn gurbannnn olsunnn sagaaaaa
Normal adet tarihine göre 4 Mayıs gosteriyor bir hafta öncesinde alırlar sezeryanlaRossum ne zamana alcan günü 24 nisan detaylıda öğreniriz inşallah sen doğuma girmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?