Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyle değil bee erkek değil yani
Kuuz bu kadın bildiğin yalancı düzen baz hatta firildik hatta insanların yuvasını yıkan bir kadınmış daha neler neler
Kız tövbee, sen nerden öğrendin bu kadar
Uyumüyüüür. Uyusa da beesigine yatirdim mi uyaniyor. Bizim ortamizda yatcak illa. Baci gardaş olduk adamla bir haftadir
Ahahaha kiz böyle diyince Recep İvediğin sende gazanacağğnn bende gazanacağğm bacı gardaş repliği geldi aklıma akdbsj

Tamam kız artık bende öyle düşünüyorum
Rosun nazlı kızı gibi oldu
Büşüm ben hala oğlusun olacak gibi hissediyorum hayırlısı inşallah canim ❤

ay kızlar bilmiyorum ya bildğin her yerini oynattı görünmemesinin imkanı yokdaha oluşmamış mı acaba belli değil diyor doktor 13+6 dayım oluşmama ihtimali yok yani tüm programlarda da diyor bu hafta artık cinsiyet öğrenirsiniz diye Aynı rossa döndü gerçekten 3 nisanı bekliycem mecburr

Eğer geçmezse çocuk doktoruna da goturun. Sen zaten bilirsin canım da ben nezaman kızımı sağlık ocağına giturduysem ilerledi antibiyotik vermediği icin
Zaten öyle yapicaz kuzumm iyice bir bakılması lazm aslnda ama.ne zaman
Çok geçmiş olsun cancağızım bitanem benim Allah'a şifa versin
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin ailelerine sabır diliyorum
Amin bitanrmmm ins
Yerisemedim sanirim sana kizi uyutunca kocama saldiri duzenledim anca gelebildim hahah
Ahahjajajajaj ben beşinci ruyamdaydim
Ellee yukarı donlar aşağı mi dedin

Bebek cinsiyet göstermek için benm dogumumu mu bekliyor napıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…