- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #81.101
Çıktım kuzum görünmedi yineeee
Tamam kız artık bende öyle düşünüyorumÇıktım kuzum görünmedi yineeeeErkek olsa belli olurdu herjalde ya artık iyice kız diye düşünmeye başladım
Kız tövbee, sen nerden öğrendin bu kadarÖyle değil bee erkek değil yani
Kuuz bu kadın bildiğin yalancı düzen baz hatta firildik hatta insanların yuvasını yıkan bir kadınmış daha neler neler
Ahahaha kiz böyle diyince Recep İvediğin sende gazanacağğnn bende gazanacağğm bacı gardaş repliği geldi aklıma akdbsjUyumüyüüür. Uyusa da beesigine yatirdim mi uyaniyor. Bizim ortamizda yatcak illa. Baci gardaş olduk adamla bir haftadir
Niye kız bilmediğim bişey mi varKız ne chocolatesibırakkkkkkk
Rosun nazlı kızı gibi olduÇıktım kuzum görünmedi yineeeeErkek olsa belli olurdu herjalde ya artık iyice kız diye düşünmeye başladım
Büşüm ben hala oğlusun olacak gibi hissediyorum hayırlısı inşallah canimÇıktım kuzum görünmedi yineeeeErkek olsa belli olurdu herjalde ya artık iyice kız diye düşünmeye başladım
Tamam kız artık bende öyle düşünüyorum
Rosun nazlı kızı gibi oldu
Büşüm ben hala oğlusun olacak gibi hissediyorum hayırlısı inşallah canim ❤
kızın olacak büşümmÇıktım kuzum görünmedi yineeeeErkek olsa belli olurdu herjalde ya artık iyice kız diye düşünmeye başladım
dilooommmmmm yaaa hoşgeldinnnGünaydööğğğğönnnn
Hadi inşallah imzoşumkızın olacak büşümm
erkek olsaydı belli olurdu büşümm bence kız bide göstermiyoo dün de göstermezse kesin KIZ dediydik zatiiHadi inşallah imzoşum
Afiyet olsun güzelimmBizde seni özledikk dilomm
Napayım be kahvaltı ettim şimdikkk karnımı doyurdum oturuyommm :)
sen napıyorsun fıstığım
Busram kizçe geliooooooÇıktım kuzum görünmedi yineeeeErkek olsa belli olurdu herjalde ya artık iyice kız diye düşünmeye başladım
Zaten öyle yapicaz kuzumm iyice bir bakılması lazm aslnda ama.ne zamanEğer geçmezse çocuk doktoruna da goturun. Sen zaten bilirsin canım da ben nezaman kızımı sağlık ocağına giturduysem ilerledi antibiyotik vermediği icin
Amin bitanrmmm insÇok geçmiş olsun cancağızım bitanem benim Allah'a şifa versin
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin ailelerine sabır diliyorum
Ahahjajajajaj ben beşinci ruyamdaydimYerisemedim sanirim sanakizi uyutunca kocama saldiri duzenledim anca gelebildim hahah
Bebek cinsiyet göstermek için benm dogumumu mu bekliyor napıyoray kızlar bilmiyorum ya bildğin her yerini oynattı görünmemesinin imkanı yokdaha oluşmamış mı acaba belli değil diyor doktor 13+6 dayım oluşmama ihtimali yok yani tüm programlarda da diyor bu hafta artık cinsiyet öğrenirsiniz diyeAynı rossa döndü gerçekten 3 nisanı bekliycem mecburr
Tribine bansinlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?