Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım çoktan oluştu ama saklıyor minnak hadi sonraki de inşallah diyelim

Normal adet tarihine göre 4 Mayıs gosteriyor bir hafta öncesinde alırlar sezeryanla
Çünkü 39 haftada alıyorlar ins henüz dogurmamis olurum
Senin iş de benmkine döndü :)
Valla seninkine döndü rossum aklıma sen geldin zaten, 27 si oluyor 1 hafta öncesi inşallah 24 ünde öğrenirim

Canım çoktan oluştu ama saklıyor minnak hadi sonraki de inşallah diyelim❤
Kuzum aslında saklamıypr yani şöyle diyim çikolata yiyip gittim çocuk 1 sn durmadı yan döndü önünü döndü ayaklarını oynattı yani doktor bence gördü ama garantici olduğu için söylemek istemedi erkek olsa illa ki görünürdü bacaklarını çok açtı çünkü

Anaammmm yaramazsa bak seeen. yerim onu Büşüm şimdi iyice bak doya doya izle ekranı. ilerde ayırt edemeyeceksin kocaman olacak ekranı kaplayacak şimdi baş gövde kol görünüyor ama sonra hiç belli olmuyor doktor odaklarsa ancak anlaşılıyor

Yaa valla çok güzel anlar zaten hep videoya alıyoruz eve gelince 100 kere izliyorum herhalde çok güzel gerçekten birde kıpır kıpır maşallah

B BUSR4 smdi magazinde izliyorum ebru sanci 4 aylik hamile ilk gebelikten ikiz kizlari vardi gecen hafta bu grbelgnde de kiz olacagni soylemislerdi simdi de bi tencere kisir yedim midem cok kotu oldu doktora gittim gitmisken ultrasona da girdim ve doktor bebegn erkek oldgnu soyledi dedi ... bu isler boyle biraz yuzde yuz olmyor iste tahmnler 1 hafta arayla bilr degisebiliyor saglkli olsnda insallah

So
Camı aç camı camı poncikim
Sorun tam olarak orda diloşum bizim işyeri plaza 44 katlı camış gibi bir yer işyerinin heryeri cam ama camlar açılmıyorrrrrrrrrrrrrr
havasızlıktan ölüyorum buhran geçiriyorum resmen
klima ile içerde ki hava dönüp duruyor işte kötünün iyisi

Yaa kurban olurum zaten sen cicininkini mi rossunkini mi tahmin ederken demiştin benim tahminlerim genelde tutuyor diye
Kiz yokkk biriye tahmnde bulunup tuttu demedim kendimde cok arastirma yapmistim doktordan once ben anladm kendimin kizim olacagni mesela ama ross ve ciciye kdr kmsenin ultrason fotosundan tahmn yapmamistim cicinin tutmadi zten

Başlarım ben öyle plazaya
O ne beee öyle inslanlri havasızlıktan burhan altıntopgeçirecekler
Oyle olmaz de poncikim bana bir iki pencere açın nefes alsam yeter de pipilimm var dee

Ben detaylıya kadar cinsiyete göre bişey almam zaten ya

Ben detaylıya kadar cinsiyete göre bişey almam zaten ya
Aynenn bana doktorum detayliya girene dek cinsiyete dair bisey alma derdi hep ama anneler hissediyor yaaa ben en bastan kiz istiyordum ama kizim olacagini da hissediyordm mesela 16.haftada erkege benziyo dedi bi gram erkekmis gbi hissetmedim hic tinmadim yani 1 hafta sonra giderken emindim kiz diyecegne ... sen ne hissediyosun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…