- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.088
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #81.141
Canım çoktan oluştu ama saklıyor minnakay kızlar bilmiyorum ya bildğin her yerini oynattı görünmemesinin imkanı yokdaha oluşmamış mı acaba belli değil diyor doktor 13+6 dayım oluşmama ihtimali yok yani tüm programlarda da diyor bu hafta artık cinsiyet öğrenirsiniz diyeAynı rossa döndü gerçekten 3 nisanı bekliycem mecburr
Valla seninkine döndü rossum aklıma sen geldin zaten, 27 si oluyor 1 hafta öncesi inşallah 24 ünde öğrenirimNormal adet tarihine göre 4 Mayıs gosteriyor bir hafta öncesinde alırlar sezeryanla
Çünkü 39 haftada alıyorlar ins henüz dogurmamis olurum
Senin iş de benmkine döndü :)
Kuzum aslında saklamıypr yani şöyle diyim çikolata yiyip gittim çocuk 1 sn durmadı yan döndü önünü döndü ayaklarını oynattı yani doktor bence gördü ama garantici olduğu için söylemek istemedi erkek olsa illa ki görünürdü bacaklarını çok açtı çünküCanım çoktan oluştu ama saklıyor minnakhadi sonraki de inşallah diyelim❤
Anaammmm yaramazsa bak seeen.Kuzum aslında saklamıypr yani şöyle diyim çikolata yiyip gittim çocuk 1 sn durmadı yan döndü önünü döndü ayaklarını oynattı yani doktor bence gördü ama garantici olduğu için söylemek istemedi erkek olsa illa ki görünürdü bacaklarını çok açtı çünkü
Yaa valla çok güzel anlar zaten hep videoya alıyoruz eve gelince 100 kere izliyorum herhaldeAnaammmm yaramazsa bak seeen.yerim onu Büşüm şimdi iyice bak doya doya izle ekranı. ilerde ayırt edemeyeceksin kocaman olacak ekranı kaplayacak şimdi baş gövde kol görünüyor ama sonra hiç belli olmuyor doktor odaklarsa ancak anlaşılıyor
İyi be yavrummm napiimmm yaaaaaponcikvegece nabion ballı hamiş :)
Sabırla bekledimValla seninkine döndü rossum aklıma sen geldin zaten, 27 si oluyor 1 hafta öncesi inşallah 24 ünde öğrenirim
Camı aç camı camı poncikimİyi be yavrummm napiimmm yaaaaa
Çalışıyommmmmmm
bugün bi skılıyorum içimde skıntı var daral geliyorr oyyyyy
sen napıyorsun damla çikolatalı kekimmm
Kiz diyom ben kizzzz olcekkValla seninkine döndü rossum aklıma sen geldin zaten, 27 si oluyor 1 hafta öncesi inşallah 24 ünde öğrenirim
Sorun tam olarak orda diloşum bizim işyeri plaza 44 katlı camış gibi bir yerCamı aç camı camı poncikim
Kiz yokkk biriye tahmnde bulunup tuttu demedim kendimde cok arastirma yapmistim doktordan once ben anladm kendimin kizim olacagni mesela ama ross ve ciciye kdr kmsenin ultrason fotosundan tahmn yapmamistim cicinin tutmadi ztenYaa kurban olurumzaten sen cicininkini mi rossunkini mi tahmin ederken demiştin benim tahminlerim genelde tutuyor diye
Başlarım ben öyle plazayaSo
Sorun tam olarak orda diloşum bizim işyeri plaza 44 katlı camış gibi bir yerişyerinin heryeri cam ama camlar açılmıyorrrrrrrrrrrrrr
havasızlıktan ölüyorumbuhran geçiriyorum resmen
klima ile içerde ki hava dönüp duruyor iştekötünün iyisi
Ben detaylıya kadar cinsiyete göre bişey almam zaten yaB BUSR4 smdi magazinde izliyorum ebru sanci 4 aylik hamile ilk gebelikten ikiz kizlari vardi gecen hafta bu grbelgnde de kiz olacagni soylemislerdi simdi de bi tencere kisir yedim midem cok kotu oldu doktora gittim gitmisken ultrasona da girdim ve doktor bebegn erkek oldgnu soyledi dedi ... bu isler boyle biraz yuzde yuz olmyor iste tahmnler 1 hafta arayla bilr degisebiliyor saglkli olsnda insallah
Napim daha yatiormmm kuzummmmİyi be yavrummm napiimmm yaaaaa
Çalışıyommmmmmm
bugün bi skılıyorum içimde skıntı var daral geliyorr oyyyyy
sen napıyorsun damla çikolatalı kekimmm
Asjhsjsg Allah seni@Reynaa hoşgeldin kimsin ne cisin tanışalım mı yoksaaaa sennnn balbocuğumuusnn
Ben Dilos peki yaaa sen nerden katılıyorsun
Kızın kaç yaşında sen kaç yaşındasın falan filan işte
Aynenn bana doktorum detayliya girene dek cinsiyete dair bisey alma derdi hep ama anneler hissediyor yaaa ben en bastan kiz istiyordum ama kizim olacagini da hissediyordm mesela 16.haftada erkege benziyo dedi bi gram erkekmis gbi hissetmedim hic tinmadim yani 1 hafta sonra giderken emindim kiz diyecegne ... sen ne hissediyosunBen detaylıya kadar cinsiyete göre bişey almam zaten ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?