- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #81.181
İstediğimiz zaman profil msjlarimjzi kaldırabiliyor muyuz?Yalan olduuuu
zaten gururlu bi profili var ponçiğim evetBurada ban yedikten sonra gelmeyecek biri varsa o da diloş
bu gurur onun hakkı
Fazla gururzaten gururlu bi profili var ponçiğim evet
Biz dedil de yöneticiler çok güzel kaldırıyor kuzummmmmmİstediğimiz zaman profil msjlarimjzi kaldırabiliyor muyuz?
Hıı simdi anladım canım,neyse millet daha çok panik olmasın diye heraldeBiz dedil de yöneticiler çok güzel kaldırıyor kuzummmmmm
ahahaha koptumFazla gururpopoya vurur
millet panik oldu valla cavadımmHıı simdi anladım canım,neyse millet daha çok panik olmasın diye heralde
Bu ponçik beni öldürdü aşkilopummmmmmahahaha koptum
Sen her dediğime gülüyorsun zaten imzoşummahahaha koptum
Haha demedim ama bu da iyiymis. Bir dahaki baskinda demeliyimZaten öyle yapicaz kuzumm iyice bir bakılması lazm aslnda ama.ne zaman
Amin bitanrmmm ins
Ahahjajajajaj ben beşinci ruyamdaydim
Ellee yukarı donlar aşağı mi dedin
Of kıçı kırık plastik şişe de küçük bı kolonya dün bakkalda 5 liraydı diyor esimmillet panik oldu valla cavadımm
marketlerde reyonlar bomboşbidene kolonya alim bari dedim oda yok
ponçik oo bide patili yapar valla diloşum senmisin bizi bırakıp gidenBu ponçik beni öldürdü aşkilopummmmmm
Alttyan üstten ne var ne yok bedenimden aşağıya indiii
Odaaaaa kokusuuu beeee o daaaa kokusuu ne istediniz de hepsini aldınız napicaniz yiyeceğiniz mimillet panik oldu valla cavadımm
marketlerde reyonlar bomboşbidene kolonya alim bari dedim oda yok
yaa çok isterdimm sana stres atmaya gelirdimm acayip güldürüyosun benii yanaklarım ağrıyo gülmekten bilgisayar başındaSen her dediğime gülüyorsun zaten imzoşumm
Keşke yan yana olsak altına işerdin herhalde
aay evet yaaOdaaaaa kokusuuu beeee o daaaa kokusuu ne istediniz de hepsini aldınız napicaniz yiyeceğiniz mi
Genelde insanların hayatında pozitif bir etki bıraktığım söylenir imzoşummyaa çok isterdimm sana stres atmaya gelirdimm acayip güldürüyosun benii yanaklarım ağrıyo gülmekten bilgisayar başında
imamda fetva verdiyse tamamdır bi onu bekliyodu bizim milletimiz seyret filmi şimdiCuma namazına camileri doldurmayın evinizde kılın diye fetva vermiş şimdi de diyanet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?