- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #81.201
Kabe bile bomboş kaldı canım şaşırmadım camileri kapatmalarinaimamda fetva verdiyse tamamdır bi onu bekliyodu bizim milletimiz seyret filmi şimdi
övmene hiç gerenk yok ponçiğim yanii herşey ortadaGenelde insanların hayatında pozitif bir etki bıraktığım söylenir imzoşumm
Kendini övenler de bugün
Ah tişikkirler cınım tmm övme biliyormmmövmene hiç gerenk yok ponçiğim yanii herşey ortada
görüyorsunuz anlatmaya gerenk yok yok şöle olmış bele olmış anlatmamm
Kiz yokkk gercek degldir deminden izledim camiler dezenfekte edildi cuma icin....Cuma namazına camileri doldurmayın evinizde kılın diye fetva vermiş şimdi de diyanet
Allah sonumuzu hayır etsin Rabbime emanetiz cavadımKabe bile bomboş kaldı canım şaşırmadım camileri kapatmalarina
Bence iyi olmus. Cok kalabalik cunku. Bir sure boyle idare edebilirizCuma namazına camileri doldurmayın evinizde kılın diye fetva vermiş şimdi de diyanet
Hepsi kiyamet alametleri iste insani korkutuyor bu durumKabe bile bomboş kaldı canım şaşırmadım camileri kapatmalarina
övmüyom ki zatiii anlatmıyom bileeAh tişikkirler cınım tmm övme biliyormmm
temaslan geçiyor yani1.vakanin temas ettigi kisiymis 2.si. 2.ninde temas etigi varsaaa. Böyle böyle yayılir iste Allah korusun
Malesefftemaslan geçiyor yani
kimseyi öpmek elleşmek sarılmak yok ozamanMaleseff
Bebiş nasıl giysin terliğiBebişe mi terlikben pipilime almadım, bende alam mı
Basskin denilince akla ilk o gleiyir nasıl unuttun bir de esin polisHaha demedim ama bu da iyiymis. Bir dahaki baskinda demeliyim
Cami kapatma diye bisey yok gulum yaa yuksek risk grubundaki kisiler evlrrinde de kilabilir demislerKabe bile bomboş kaldı canım şaşırmadım camileri kapatmalarina
Gocişler eve gelince bi güzel elini yuzunu yikiyip kolonyasini surüp gelsin yanımizakimseyi öpmek elleşmek sarılmak yok ozaman
piki gocalarımızı
Haklisin en iyi ben bilmeliydim aslinndaBasskin denilince akla ilk o gleiyir nasıl unuttun bir de esin polis
Ben dun epeyce ellestimkimseyi öpmek elleşmek sarılmak yok ozaman
piki gocalarımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?