- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #81.241
Korkunun gozünü sveyim nasilda esir aldı bizleriNormalde her aksam gelince kapida operdi beni esim artk dezenfwkte ol oyle op diyorum
Hepsi ortaya karışık poncikimNe olduuu dünürrrsenin hiç tüylü terliğin olmadı mı
Ya da düğün zabbahınımı düşündünnn
yaklaşık 25 sene sonra İstanbul'da 10 şiddetinde deprem duyacaksınız Merkez üssü Ataşehir
Artık olan olmuşHepsi ortaya karışık poncikim
Oturdum Allahım smdi bu akrosla bir ömür boyu mu dedm
Gözlerimden Recep İvedik gbi yaş suzuldu
Ama hemen toparladım
:dArtık olan olmuşpopoya şemsiye bir kere girmiş 3 cocuk olmuş otur haline şükret 2 rekat şükür namazı kıl artık gülomm
Tüylü terlik ben çok severim mesela
Bir anım var bu tüylü terlik ile ilgili
şimdi 2.ye evlencem kayganam, annem, ben, eşim alışverişe gittik bohçaaaa
Neyse alıyoruz falangeldik terlik kısmına tüylü terliği gördüm ayy dedim yok bundan istemiyorum diğer bohçamdan kalan var malum 2. olunca
kayganam döndü bir tövbessttt der gibi suratıma baktı calısan kız şookingg anlamaya calısıyorannem bir yandan beni cimciriyor
hıııı dedim şey yapalım topuklu olmasında düz taban tüylü var mı acebaaakız dedi var abla, dedim heh ablan kubban sen bana ondan 37 numara ver canısı ama kız halaaaa malakk gibi suratıma bakıyordu
Kız ne bilem:d
Potunpotunu kirmissin
Potlar kralicesi ponçikKız ne bilemiçimde ki neyse dilimde ki oo biranda ağzımdan çıkıverdi engel olamadım sonra ben mi söyledim bunu bi diye düşündüm
Daha bende ne potlar var
evlendm daha 2-3 aylık evliyim kayganamı her gördüğümde eski kayganamın adını söylüyordumben isim + anne olarak hitap ediyorum direkt anne demiyorum
meral anne dicem ama ağzımdan x anne çıkıyor
Hiç belli olmaz orası hele bi doğsun sağlıkla sıhhatle şu koronamıdır nedir her ne haltsa bi atlataladım gerisi gelir zatenBenm dışımda herkes çok hevesli
Bugün dışarı çıkmaz ayrı korkuyirm
Çocuklardan bulaşacak diye ayrı korkuyirm
Doğum olcak diue ayrı korkuyirm
Nasıl bir yılda prenses getirdim diye kendime kiziuirm
yyaaa ahahahah koptumArtık olan olmuşpopoya şemsiye bir kere girmiş 3 cocuk olmuş otur haline şükret 2 rekat şükür namazı kıl artık gülomm
Tüylü terlik ben çok severim mesela
Bir anım var bu tüylü terlik ile ilgili
şimdi 2.ye evlencem kayganam, annem, ben, eşim alışverişe gittik bohçaaaa
Neyse alıyoruz falangeldik terlik kısmına tüylü terliği gördüm ayy dedim yok bundan istemiyorum diğer bohçamdan kalan var malum 2. olunca
kayganam döndü bir tövbessttt der gibi suratıma baktı calısan kız şookingg anlamaya calısıyorannem bir yandan beni cimciriyor
hıııı dedim şey yapalım topuklu olmasında düz taban tüylü var mı acebaaakız dedi var abla, dedim heh ablan kubban sen bana ondan 37 numara ver canısı ama kız halaaaa malakk gibi suratıma bakıyordu
kolonya kalmışmıydı ben taktım kolonyaya bulamıyorumKizlar bime gittim un ve el yikama sabunu kalmamistibizim bu millet
Kız adresını ver kargo yapacam allah canını almasınkolonya kalmışmıydı ben taktım kolonyaya bulamıyorum
Ben ne hissedeceğimi şaşırdım çayım doktorum birine göre yorum yapsa neyse ama hiç yorum yapmadı bende böyle hissiz duruyorumAynenn bana doktorum detayliya girene dek cinsiyete dair bisey alma derdi hep ama anneler hissediyor yaaa ben en bastan kiz istiyordum ama kizim olacagini da hissediyordm mesela 16.haftada erkege benziyo dedi bi gram erkekmis gbi hissetmedim hic tinmadim yani 1 hafta sonra giderken emindim kiz diyecegne ... sen ne hissediyosun
E hani erkek demiştiİkracığım meyracığım kız tahmininde bulundu eğer usg yanıltmazsakızı 2 haftadır darlıyorum en son numarasını verdi whatsaptan video atıp yorumlattım ya pişman mıyım değilimm çok tatlı bir kadın yaa o kadar kibar ki Hiç kırmadı beni, benim usgler biraz bulanık ondan dolayı tahmin tutmayadabilir ama bakalım ne çıkacak
Geçen haftakinde erkeğe daha yakın nub hem karşıya bakıyor hem yukarı kalkık gibi demişti ama videodan durdurup ekran almıştık tam pozisyon değiştirirken olabilir demişti, benimki bi rahat durmuyor ki net usg alalımE hani erkek demişti
Kız adresını ver kargo yapacam allah canını almasınkolonya da kolonya
ahahah allah seni üşenmemiş bide benim için araştırmış buldum ama ben az önce aldım bile hemde 7 tl senin ki 10 tl fazlaDiktorya Secret
GABRİNİ SARI LİMON KOLONYA 400 ML 80 DERECE Fiyatları ve Özellikleri
GABRİNİ SARI LİMON KOLONYA 400 ML 80 DERECE en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.urun.n11.com
sipariş ver sende kurtul bizde
yani ben kız diyorum kuzumGeçen haftakinde erkeğe daha yakın nub hem karşıya bakıyor hem yukarı kalkık gibi demişti ama videodan durdurup ekran almıştık tam pozisyon değiştirirken olabilir demişti, benimki bi rahat durmuyor ki net usg alalımbakalım ne çıkacak merak ettim iyice ya 3 hafta var daha
Bende para çok biliyon mu ondan parasına bakmıyomahahah allah seni üşenmemiş bide benim için araştırmış buldum ama ben az önce aldım bile hemde 7 tl senin ki 10 tl fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?