Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hepsi ortaya karışık poncikim
Oturdum Allahım smdi bu akrosla bir ömür boyu mu dedm
Gözlerimden Recep İvedik gbi yaş suzuldu
Ama hemen toparladım

Hepsi ortaya karışık poncikim
Oturdum Allahım smdi bu akrosla bir ömür boyu mu dedm
Gözlerimden Recep İvedik gbi yaş suzuldu
Ama hemen toparladım
Artık olan olmuş popoya şemsiye bir kere girmiş 3 cocuk olmuş otur haline şükret 2 rekat şükür namazı kıl artık gülomm
Tüylü terlik ben çok severim mesela

Bir anım var bu tüylü terlik ile ilgili
şimdi 2.ye evlencem kayganam, annem, ben, eşim alışverişe gittik bohçaaaa
Neyse alıyoruz falan geldik terlik kısmına tüylü terliği gördüm ayy dedim yok bundan istemiyorum diğer bohçamdan kalan var malum 2. olunca
kayganam döndü bir tövbessttt der gibi suratıma baktı calısan kız şookingg anlamaya calısıyor annem bir yandan beni cimciriyor
hıııı dedim şey yapalım topuklu olmasında düz taban tüylü var mı acebaaa kız dedi var abla, dedim heh ablan kubban sen bana ondan 37 numara ver canısı ama kız halaaaa malakk gibi suratıma bakıyordu

:d
Potunpotunu kirmissin

:d
Potunpotunu kirmissin
Kız ne bilem içimde ki neyse dilimde ki oo biranda ağzımdan çıkıverdi engel olamadım sonra ben mi söyledim bunu bi diye düşündüm
Daha bende ne potlar var
evlendm daha 2-3 aylık evliyim kayganamı her gördüğümde eski kayganamın adını söylüyordum ben isim + anne olarak hitap ediyorum direkt anne demiyorum
meral anne dicem ama ağzımdan x anne çıkıyor

Potlar kralicesi ponçik
Ahahahahha
Adı batasica diye ağzına alistirsaydin daha kotu olurdu

Hiç belli olmaz orası hele bi doğsun sağlıkla sıhhatle şu koronamıdır nedir her ne haltsa bi atlataladım gerisi gelir zaten
cicinin şiiiri gibi ah yaman corona
çinliler yediler yarasayı
çorba yapmadılar pırasayı
salladılar piyasayı
biz çekiyoruz ceremesini

yyaaa ahahahah koptum

Ben ne hissedeceğimi şaşırdım çayım doktorum birine göre yorum yapsa neyse ama hiç yorum yapmadı bende böyle hissiz duruyorum

İkracığım meyracığım kız tahmininde bulundu eğer usg yanıltmazsa kızı 2 haftadır darlıyorum en son numarasını verdi whatsaptan video atıp yorumlattım ya pişman mıyım değilimm çok tatlı bir kadın yaa o kadar kibar ki Hiç kırmadı beni, benim usgler biraz bulanık ondan dolayı tahmin tutmayadabilir ama bakalım ne çıkacak

E hani erkek demişti

E hani erkek demişti
Geçen haftakinde erkeğe daha yakın nub hem karşıya bakıyor hem yukarı kalkık gibi demişti ama videodan durdurup ekran almıştık tam pozisyon değiştirirken olabilir demişti, benimki bi rahat durmuyor ki net usg alalım bakalım ne çıkacak merak ettim iyice ya 3 hafta var daha

Kız adresını ver kargo yapacam allah canını almasın kolonya da kolonya
ahahah allah seni üşenmemiş bide benim için araştırmış buldum ama ben az önce aldım bile hemde 7 tl senin ki 10 tl fazla

yani ben kız diyorum kuzum

ahahah allah seni üşenmemiş bide benim için araştırmış buldum ama ben az önce aldım bile hemde 7 tl senin ki 10 tl fazla
Bende para çok biliyon mu ondan parasına bakmıyom

Neyse espri yaptım şimdi gerçek sanarlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…