Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah sonumuzu hayır etsin Rabbime emanetiz cavadım
sana cavadım diyom diye kızmıyon dimii şahika dime didin bende nesrin cavadzadenin cavadını diyom sana
Amin imzosum

Kız yok cevadim da iyigerçi erkekimsi gibi biraz ama olsun yine de niye kızıyım ajdhakns nasıl rahatsan öyle de imzosum
Bence iyi olmus. Cok kalabalik cunku. Bir sure boyle idare edebiliriz
Bence de bı sure böyle idare edilebilir canım,hem belki de yayılmaz önünü alırız inşallah bu virüsün du bakalım
Hepsi kiyamet alametleri iste insani korkutuyor bu durum
Ayy gerçekten ya Allah korusun Rabbime emanetiz
Cami kapatma diye bisey yok gulum yaa yuksek risk grubundaki kisiler evlrrinde de kilabilir demisler
Evet canım öyleymiş sonra dan diğer hbr kanalları da verdi de gördüm

Amin imzosum

Kız yok cevadim da iyigerçi erkekimsi gibi biraz ama olsun yine de niye kızıyım ajdhakns nasıl rahatsan öyle de imzosum
aayyy şimdi sen öyle diyince şahikanın şahını alıp cavadzadenin de zadesini alsam şahzade oluyo oda erkek çocuklara deniliyodu oda olmuyoo dur ben sana cilvelimm diyim bu daha iyi oldu cuk oturdu sana cilvelimm benim

yaa tatlı dilinii yediğimm
inşallah en güzeli senin olur fıstığım
Rabbim gönlündekinden de güzelini nasip etsin sana sağlıklı sıhhatli bi prensesin olsun inşallah
Bilmiyorum ama kiz bambaskaaa bisey yaa duygularim kabardi suan minnosumaaa kizim herseyimm ya ... Allah isteyen herkese nasip etsn

Selam limonlu kolonyalarım
Ucu bucağı belli olmayan, tünelin başı belli sonu karanlık bir tatile çıkmış bulunuyoruz. İnşallah yurdum insanları tatile girdik oh deyip avm lere ve kalabalık ortamlara girmeye kalkmazlar yoksa alınan tüm önlemler boşa gidecek, umarım herkes bu durumun tatil değil olağanüstü bir hal olduğunu idrak edebilir
Şahsım adına hem buruk hem mutluyum. Mutluyum çünkü hamile halimle bu riski alıp çalışmamam gerekiyor buruğum çünkü çalışmak istiyorum bu 15 gün kendimi dinleyip sağlık durumuma göre ayrılma ya da dönüşte birkaç hafta daha çalışma kararı alacağım bakalım...
Kuzularım Cici bebem artık öyle hareketli ki dün tekmeleri karnımın üstünden gözle bile izlendi. Annem ve geyşam şok oldu. Bende şok oldum tabi. Tekme attıkça karnımın derisi titriyor ayağını sürdükçe karnımda çıkıntı oluşuyor sonra o çıkıntı hareket ediyor falan, inanılmazdı
Yesin anası o cennet kokulu ayakları yarabbim
Ayrıntılı ultrasona da kaldı 7 gün, 33 gün kaladan beri say say say bitmedi çıldırıcam
Sizler nasılsınız, koronolanmadınız di mi

ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
Elhan
Y Yengec anasi
@malii
@samdan
HayatSevinceGuzel
S Siyah_incim
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
@ZuhalYildizi
LadyMorganas
Kar perisi
BBlair
@demirleke
@MigiMadid
Pembis Hayaller
Diktorya Secret
@Night Club
H M
@Negoo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…