- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #81.281
AynaÖne ki
Heee antrede var benim ama böyle değil ayakkabı dolabı gibi üstünde aynası var çok çekici değilAyna
aynalı bişeylerevde kullanılıyor, hole koyuyorsun, süs, öylesine yani hole koymalık
Kız o ayakkabılıkHeee antrede var benim ama böyle değil ayakkabı dolabı gibi üstünde aynası var çok çekici değil
Çok guzeller bayıldım hepsine.
Şu son attığım 2 modeli beğendim bendeÇok guzeller bayıldım hepsine.gri siyah beyaz Herzman tercihimdir
Olabileeer
Onu bende com beğendim birde gümüş rengi olan var ya o da çok hoş Alican mi kuzumŞu son attığım 2 modeli beğendim bende
Bu mu diloşumOnu bende com beğendim birde gümüş rengi olan var ya o da çok hoş Alican mi kuzum
Evet cnm hem kibar hem küçük çok hoş ötekileri çok basit gibiydi pek hoşuma gitmediBu mu diloşum
Bende en çok bunu beğendimEvet cnm hem kibar hem küçük çok hoş ötekileri çok basit gibiydi pek hoşuma gitmedi
Canım imzoşum miray gibi güzel bir kız olur inşallahhhyani ben kız diyorum kuzum
Amin imzosumAllah sonumuzu hayır etsin Rabbime emanetiz cavadım
sana cavadım diyom diye kızmıyon dimii şahika dime didin bende nesrin cavadzadenin cavadını diyom sana
Bence de bı sure böyle idare edilebilir canım,hem belki de yayılmaz önünü alırız inşallah bu virüsün du bakalımBence iyi olmus. Cok kalabalik cunku. Bir sure boyle idare edebiliriz
Ayy gerçekten ya Allah korusun Rabbime emanetizHepsi kiyamet alametleri iste insani korkutuyor bu durum
Evet canım öyleymiş sonra dan diğer hbr kanalları da verdi de gördümCami kapatma diye bisey yok gulum yaa yuksek risk grubundaki kisiler evlrrinde de kilabilir demisler
yaa tatlı dilinii yediğimmCanım imzoşum miray gibi güzel bir kız olur inşallahhh
aayyy şimdi sen öyle diyince şahikanın şahını alıp cavadzadenin de zadesini alsam şahzade oluyo oda erkek çocuklara deniliyoduAmin imzosum
Kız yok cevadim da iyigerçi erkekimsi gibi biraz ama olsun yine de niye kızıyım ajdhakns nasıl rahatsan öyle de imzosum
Bilmiyorum ama kiz bambaskaaa bisey yaa duygularim kabardi suan minnosumaaayaa tatlı dilinii yediğimm
inşallah en güzeli senin olur fıstığım
Rabbim gönlündekinden de güzelini nasip etsin sana sağlıklı sıhhatli bi prensesin olsun inşallah
amin çayımm amiinnBilmiyorum ama kiz bambaskaaa bisey yaa duygularim kabardi suan minnosumaaakizim herseyimm ya ... Allah isteyen herkese nasip etsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?