Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
virüsün ekonomik ve saglik açısından vuracağını düşündükleri alanlara müdahale edip önlem almışlar nurum kısaca.
genelde mekroekonimik dengeye bakmışlar sanırım.

ama bana hala izin yok
Anladım samdanım. Sana değmedi ucu yani.
Ben bi emekli maaşlarını duydum da izleyemedim.

Anladım samdanım. Sana değmedi ucu yani.
Ben bi emekli maaşlarını duydum da izleyemedim.

en düşük emekli maaşı 1500 tl oldu nurum. bayramda verilecek ikramiye Nisan ayinda mi ne verilecekmis öne alınmış. vergiyle borçla ilgili olan şeyler ertelenmis vadeleri. ev alacaklara peşinat %10 a düşürülmüş. konaklama vergisi kasima ertelenmis.

esnek çalışma modeli evden çalışma gibi şeylerin üzerinde durulacakmis gibi gibi şeyler:)

düğme olduğunu düşünüyoruz canım. ama ilk kakasinda çıkmamıştı. bi daha da yapmadı kaka bekliyoruz resmen dört gözle

ya bu çocuğa ne olursa gözümün önünde oluyo
Ya düğmeyse de küçük düğmedir insallah samdanim 1 lira büyüklüğünde filansa midesi de ağrır çıkarana kadar gerçi o kdr büyük yutamaz heralde ama, güzel yemek yiyo mu bari yatmadan bidaha yapar kakasını dur bakalim,olmadı hastaneye götürün yarın en tedbirli şekilde ya beklemeyin

tahminimiz 25 kuruş büyüklüğünde bı düğme olduğu canım. kumaş pantolon düğmesi var ya. eşim yedek düğmesinin paketini kaldirmamis dugmenin teki yok.

ağzından almaya çalışırken gurk dedi yuttu anında gülerken yemeğini yiyo maşallah suyunu falan da içiyo. inşallah çıkarır daha büyük bişey olsa yemek borusuna takilirdi yemek de yiyemezdi sanırım

Aman Allah korusun samdanim insallah çıkarır,bize de yaz kesin yapınca

Aynen oyle canim surekl biseyler yedirmeye calis da biran evvel yapsin cikarsin insallah misir kayisi vs de yedirebilirsin , cikacaktir rahat ol lutfen

Hadi bakalım samdanım, inşallah her anlamda iyi geçsin bu süreç, ne diyelim yaşayıp görecez

Aynen oyle canim surekl biseyler yedirmeye calis da biran evvel yapsin cikarsin insallah misir kayisi vs de yedirebilirsin , cikacaktir rahat ol lutfen

zorlamadim cayim aninda inada bindiriyo çünkü
ama yarın veririm fazla fazla :)

Hadi bakalım samdanım, inşallah her anlamda iyi geçsin bu süreç, ne diyelim yaşayıp görecez

benim çalıştığım yer uygun değil uzaktan çalışmaya ama ya sistemi uygun hale getiremezler. getirseler de benim evde internet yok

İlla godaman eşleriyle yüzyüze bakacaksın yani samdanım
Ama en azından yine bi süre var izin buna da şükür

kız çok güzel dedikodu yapıyolar nur acayip matraklar vakit çok güzel geçiyo. akıl verip senin hayatına hayret etmeleri biraz psikoljik baski olusturuyo sadece

Aayy guloomm Rabbim korusun senide prenseside paşalarida

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…