- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #83.181
Anladım samdanım. Sana değmedi ucu yani.virüsün ekonomik ve saglik açısından vuracağını düşündükleri alanlara müdahale edip önlem almışlar nurum kısaca.
genelde mekroekonimik dengeye bakmışlar sanırım.
ama bana hala izin yok
Anladım samdanım. Sana değmedi ucu yani.
Ben bi emekli maaşlarını duydum da izleyemedim.
Ya düğmeyse de küçük düğmedir insallah samdanim 1 lira büyüklüğünde filansa midesi de ağrır çıkarana kadardüğme olduğunu düşünüyoruz canım. ama ilk kakasinda çıkmamıştı. bi daha da yapmadıkaka bekliyoruz resmen dört gözle
ya bu çocuğa ne olursa gözümün önünde oluyo
Ya düğmeyse de küçük düğmedir insallah samdanim 1 lira büyüklüğünde filansa midesi de ağrır çıkarana kadargüzel yemek yiyo mu bari yatmadan bidaha yapar kakasını dur bakalim,olmadı hastaneye götürün yarın en tedbirli şekilde ya beklemeyin
Aman Allah korusun samdanim insallah çıkarır,bize de yaz kesin yapıncatahminimiz 25 kuruş büyüklüğünde bı düğme olduğu canım. kumaş pantolon düğmesi var ya. eşim yedek düğmesinin paketini kaldirmamis dugmenin teki yok.
ağzından almaya çalışırken gurk dedi yuttu anında gülerkenyemeğini yiyo maşallah suyunu falan da içiyo. inşallah çıkarır daha büyük bişey olsa yemek borusuna takilirdi yemek de yiyemezdi sanırım
Aynen oyle canim surekl biseyler yedirmeye calis da biran evvel yapsin cikarsin insallah misir kayisi vs de yedirebilirsin , cikacaktir rahat ol lutfentahminimiz 25 kuruş büyüklüğünde bı düğme olduğu canım. kumaş pantolon düğmesi var ya. eşim yedek düğmesinin paketini kaldirmamis dugmenin teki yok.
ağzından almaya çalışırken gurk dedi yuttu anında gülerkenyemeğini yiyo maşallah suyunu falan da içiyo. inşallah çıkarır daha büyük bişey olsa yemek borusuna takilirdi yemek de yiyemezdi sanırım
Hadi bakalım samdanım, inşallah her anlamda iyi geçsin bu süreç, ne diyelim yaşayıp görecezen düşük emekli maaşı 1500 tl oldu nurum. bayramda verilecek ikramiye Nisan ayinda mi ne verilecekmis öne alınmış. vergiyle borçla ilgili olan şeyler ertelenmis vadeleri. ev alacaklara peşinat %10 a düşürülmüş. konaklama vergisi kasima ertelenmis.
esnek çalışma modeli evden çalışma gibi şeylerin üzerinde durulacakmis gibi gibi şeyler:)
Aman Allah korusun samdanim insallah çıkarır,bize de yaz kesin yapınca
Aynen oyle canim surekl biseyler yedirmeye calis da biran evvel yapsin cikarsin insallah misir kayisi vs de yedirebilirsin , cikacaktir rahat ol lutfen
Hadi bakalım samdanım, inşallah her anlamda iyi geçsin bu süreç, ne diyelim yaşayıp görecez
İlla godaman eşleriyle yüzyüze bakacaksın yani samdanımbenim çalıştığım yer uygun değil uzaktan çalışmaya ama yasistemi uygun hale getiremezler. getirseler de benim evde internet yok
İlla godaman eşleriyle yüzyüze bakacaksın yani samdanım
Ama en azından yine bi süre var izin buna da şükür
Oo yapmazlar mı samdanım o kadar yer geziyorlarkız çok güzel dedikodu yapıyolar nuracayip matraklar vakit çok güzel geçiyo. akıl verip senin hayatına hayret etmeleri biraz psikoljik baski olusturuyo sadece
Aayy guloomm Rabbim korusun senide prenseside paşalarida@poncikvegece
@Dilos06
Nabiyorsunuz
Ben tedirgin tedirgin annemde oturuyorm oraya geldim bugün
O kdr tedirginim ki serum yemem lazm.hastaneye gitmeye korkuyirm
Sağlık ocağı da yapmiyormus
Akşam gidicek gbiyiz ama korkuyirm bizim burda 4 kişi yatiyirmus koronadan
Yaa allah seni şu halde bile güldürüyosun gülom yaAmin
Hangi birine yanayım bilemedm
Kan için kan emici oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?