Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oyy kıyamam ya inşAllah bi çözüm bulursun. Bana da doktor iğne verdi ama sağlık ocağına gidemiyorum
Canım ya ciciden haberin var mı? Çok merak ediyorum konuşmuş mu kocasıyla.
Açıklama falan yapmış ama sonrasını bilmiyirm canm
Sanirm konuşuyorlar daha

Akşam eşimle özel hastaneye gidicez o bakicak eğer az insn varsa gircez kalabalıksa başka özele gidicez özel özel gezicez sanirm
Artık öyle olacak kuzum benim Allah şifa versin bitanem geçmiş olsun balım benim

Nasıl bı zamanda olacaksa
Doğum korkusundan çıktık
Corona korkusuna geldik
Hiç korkma gülimm, her şey mükemmel olacak. Sağlıkla gelicek minnoş premsesimizzz
Sen geride olan çocuklarına ve karnında ki yavruna odaklan, unut koronayı doğumu yapcan, hopppp bir bakmışsın yavrunla evdesinnn

bunu bulamasamda elma sırkesıne lımon suyunu karıstırıp camasırsuyu ıle karısım yapabılırım ..
prızler kapı kolları ıyı fıkır telefonumu bıle hergun kolonya ıle sılıyorum:)
Mantıklı canim,az az karistirirsan hepsinden güzel olur fazlası kafa yapıyor zira bende eşimle benim tlfnlari sürekli siliyorum kolonyayla
Seni de mii bulayııımm yoksaaa K Kendinisevenbirii yi de bulacam ohhh yaşadım
En önemlisi beni bulman ama nuurrrr unutma benim vercegüüm tavsiyeler evliliğin temeli malum
Canım gorumcelerine biseylerini filan anlatma bence eğer anlatıyorsan,yani sen ak dersin onlar kara anlayabilirler,çıkmaza girersin sonra

Tabi at önemlii güzelliğim

Haklisin valla yaa Allah im yardmciniz olsun
Amin ins çay
İns ponçik ins
Sağ salim evimize dönelim daha da bişey istemiyirm
ByNkoaLa rosumm ağzını yüzünü iyice sar sarmala özel hastaneye girsen bile, insan az filan deme maske eldiven eşinde sende takın canim
Takmadan cikmiyorm zaten kuzumm
Asla kalabalık yere gitmiyorum ama yine de korkuyirm

ByNkoaLa annem derdi ki abin ilk dogdugunda hiç korkmuyorrdum güle oynaya gitmiştim doğuma, ablan doğduğunda 2 kat korktum cnku doğuma gidiyodum ve arkamda bıraktığım 1 oğlum vardı bana bir şey olursa ona kim bakar baban iyi bakabilir mi diye hep kafamda soru vardı sen dogdugunda korkum 4 kat arttı cnku bu sefer arkamda 2 evladım vardı diye :)
Ben senin korkunu çok iyi anlıyorum sen doğuma girerken arkandaki 2 evladına korkuyorsun ama korkma onlar snn oğlun :) analarina cektigine çok eminim inan her şey mükemmel.olucak güle oynaya evinize geleceksnz dayan çok az kaldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…