- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #83.141
Saol balım :)
Açıklama falan yapmış ama sonrasını bilmiyirm canmOyy kıyamam yainşAllah bi çözüm bulursun. Bana da doktor iğne verdi ama sağlık ocağına gidemiyorum
Canım ya ciciden haberin var mı? Çok merak ediyorum konuşmuş mu kocasıyla.
Hiç bilmiyorum düşünemiyorum biseyPeki nasıl almayı düşünüyorsun? Virüs var dışarı çıkma.
Artık öyle olacak kuzum benim Allah şifa versin bitanem geçmiş olsun balım benimAkşam eşimle özel hastaneye gidicez o bakicak eğer az insn varsa gircez kalabalıksa başka özele gidicez özel özel gezicez sanirm
Bence söyle kocana yarın gelirken alsın iki taneHiç bilmiyorum düşünemiyorum bisey
ÖffAçıklama falan yapmış ama sonrasını bilmiyirm canm
Sanirm konuşuyorlar daha
Herşey premsesimiz içinn gülimmmSaol balım :)
İns geçer gider
Nasıl bı zamanda olacaksaHerşey premsesimiz içinn gülimmm
Haklisin valla yaa Allah im yardmciniz olsunNasıl bı zamanda olacaksa
Doğum korkusundan çıktık
Corona korkusuna geldik
Hiç korkma gülimm, her şey mükemmel olacak. Sağlıkla gelicek minnoş premsesimizzzNasıl bı zamanda olacaksa
Doğum korkusundan çıktık
Corona korkusuna geldik
Mantıklı canim,az az karistirirsan hepsinden güzel olur fazlası kafa yapıyor zirabunu bulamasamda elma sırkesıne lımon suyunu karıstırıp camasırsuyu ıle karısım yapabılırım ..
prızler kapı kolları ıyı fıkır telefonumu bıle hergun kolonya ıle sılıyorum:)
En önemlisi beni bulman ama nuurrrr unutma benim vercegüüm tavsiyeler evliliğin temeli malum
Canım gorumcelerine biseylerini filan anlatma bence eğer anlatıyorsan,yani sen ak dersin onlar kara anlayabilirler,çıkmaza girersin sonradün gece bir rüya gördüm ne anlama gelebılecegını de anlayamadım .
kayınvalıdem yatalak sozde benım evımdeymıs artık bız bakıyomusuz ama gordugum eve benım evım degıl baska bır ev, sonra gorumcelerım gelıyor bırının elınde benım tencerelerım ıste onlardaymısda bana getırmısler ama tencereler kapkara olmus yanmıs cok kotu gorunuyorlardı
Tabi at önemlii güzelliğimMantıklı canim,az az karistirirsan hepsinden güzel olur fazlası kafa yapıyor zirabende eşimle benim tlfnlari sürekli siliyorum kolonyayla
En önemlisi beni bulman ama nuurrrr unutma benim vercegüüm tavsiyeler evliliğin temeli malum
Canım gorumcelerine biseylerini filan anlatma bence eğer anlatıyorsan,yani sen ak dersin onlar kara anlayabilirler,çıkmaza girersin sonra
Amin ins çayHaklisin valla yaa Allah im yardmciniz olsun
İns ponçik insHiç korkma gülimm, her şey mükemmel olacak. Sağlıkla gelicek minnoş premsesimizzz
Sen geride olan çocuklarına ve karnında ki yavruna odaklan, unut koronayıdoğumu yapcan, hopppp bir bakmışsın yavrunla evdesinnn
Takmadan cikmiyorm zaten kuzummByNkoaLa rosumm ağzını yüzünü iyice sar sarmala özel hastaneye girsen bile, insan az filan deme maske eldiven eşinde sende takın canim
Hemde ennnn onemliiTabi at önemlii güzelliğim
Şahlanmamışı napalmHemde ennnn onemliişahlanmiş olması şart ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?