- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #83.161
Aynen oyleee ponçik cidden duygularıma tercüman oldunByNkoaLa annem derdi ki abin ilk dogdugunda hiç korkmuyorrdum güle oynaya gitmiştim doğuma, ablan doğduğunda 2 kat korktum cnku doğuma gidiyodum ve arkamda bıraktığım 1 oğlum vardı bana bir şey olursa ona kim bakar baban iyi bakabilir mi diye hep kafamda soru vardı sen dogdugunda korkum 4 kat arttı cnku bu sefer arkamda 2 evladım vardı diye :)
Ben senin korkunu çok iyi anlıyorum sen doğuma girerken arkandaki 2 evladına korkuyorsun ama korkma onlar snn oğlun :) analarina cektigine çok eminiminan her şey mükemmel.olucak güle oynaya evinize geleceksnz dayan çok az kaldı ❣❣
Düşünmeye çalışıyorum ama bakalım kuzummmmByNkoaLa rosum hep güzel şeyleri düşün.
Tamam hastanelerden korkuyoruz ama sağlık ekipleri de iyi çalışıyor. Gerekli tüm önlemleri alırlar.
Sen bebeğini düşün ❤ ama yemene içmene de çok dikkat et ❤
Çayım buralar beni böyle yaptıı ben böyle değildimBa heleee baaaaa
Geçmiş olsun rosumDüşünmeye çalışıyorum ama bakalım kuzummmm
İns burdakiler de iyi çalışır
Bir de annem kalp hastası yanımda olsa bir türlü olmasa bir türlü herşeyi düşünüyorsun
Virüsü dusunme sen, şuan bunları düşünmemen gerek bak çoğu gitti azı kaldı..Aynen oyleee ponçik cidden duygularıma tercüman oldun
Dün doktora gittim rahatlattı biraz az buçuk başıma ne geleceğini biliyirm en azından strest içinde değilim ama bu virüs illeti iyice mahvetti tekrardan
Kızım 2 kilo 85 Gr olmus
Bir de öyle görünce bir an önce doğsa bari diyorm ama çok da korkuyorm
Ah canım panik yapma kanamalardan dolayı bak normalmiş, insallah hayırla sağlıkla tamamla 9 ayini güzelimArkadaşlarım İyi akşamlar
Bayağıdır yazmadığımı farkettim size olan biteni söyleyeyim dedim Dün sabah lekelenmelerim başladı akşam da kırmızı kanamaya dönüştü doktora mesaj attım acile git dedi Kadın Doğum Hastanesi'ne gittim orada ultrasonla bakıldığında keseyi gördük çok şükür hiçbir problem yok kesede dedi kese etrafında hafif kanamalar var ama bunlar olabilir istirahat et dedi igne yapti gonderdi yani yatmaya devamaspirin içiyordum onu da bırak Aspirin de yapar dedi Çok şükür Bugün hiç kanama lekelenme olmadı İnşallah olmaz haftaya gel o zaman embriyoyu görebiliriz dedi
Yatiyorum valla canimAh canım panik yapma kanamalardan dolayı bak normalmiş, insallah hayırla sağlıkla tamamla 9 ayini güzelimyat dinlen bol bol
Icinde varmis seninnn deÇayım buralar beni böyle yaptıı ben böyle değildim
Gecmis olsun cokkkArkadaşlarım İyi akşamlar
Bayağıdır yazmadığımı farkettim size olan biteni söyleyeyim dedim Dün sabah lekelenmelerim başladı akşam da kırmızı kanamaya dönüştü doktora mesaj attım acile git dedi Kadın Doğum Hastanesi'ne gittim orada ultrasonla bakıldığında keseyi gördük çok şükür hiçbir problem yok kesede dedi kese etrafında hafif kanamalar var ama bunlar olabilir istirahat et dedi igne yapti gonderdi yani yatmaya devamaspirin içiyordum onu da bırak Aspirin de yapar dedi Çok şükür Bugün hiç kanama lekelenme olmadı İnşallah olmaz haftaya gel o zaman embriyoyu görebiliriz dedi
İnşallah canım,bebisi gördüğünde de bize koş hemen ver müjdeyi lütfenYatiyorum valla canimbide bebisi gorseydik
Pihtilasmam yok ama doktor onlem amacli icmemi soylemisti dun acile gtmeden once kendi doktoruma sormustum oda birak demisti zaten canimGecmis olsun cokkk
Aynen aspirin kan sulandiriyor ya zaten ondan olabilir ama aspirini pihtilasma icin mi kullaniyordjn kendi doktoruna da bi danis birakmak icin bi istersen
Biseycik olmaz Allah ij izniyle az cok kanama leke olabiliyor hamileyken cogumuzda oldu
Vercem vercemİnşallah canım,bebisi gördüğünde de bize koş hemen ver müjdeyi lütfen
Geçmiş olsun canım,benim de hemoglobin ve ferritinim düşüktü, venatura demir ve c kullandım 30 haftadan sonra kısa sürede toparladi, doğuma girerken 12,5 tu hemoglobinimKan değerlerim çok düşük dilosum
Doktor beş gün boyunca serum yazdı
Ama olamiyirm gidemiyorum
Ne açıklaması yapılmış anlayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?