Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen oyleee ponçik cidden duygularıma tercüman oldun
Dün doktora gittim rahatlattı biraz az buçuk başıma ne geleceğini biliyirm en azından strest içinde değilim ama bu virüs illeti iyice mahvetti tekrardan

Kızım 2 kilo 85 Gr olmus
Bir de öyle görünce bir an önce doğsa bari diyorm ama çok da korkuyorm

Düşünmeye çalışıyorum ama bakalım kuzummmm
İns burdakiler de iyi çalışır

Bir de annem kalp hastası yanımda olsa bir türlü olmasa bir türlü herşeyi düşünüyorsun

Düşünmeye çalışıyorum ama bakalım kuzummmm
İns burdakiler de iyi çalışır

Bir de annem kalp hastası yanımda olsa bir türlü olmasa bir türlü herşeyi düşünüyorsun
Geçmiş olsun rosum tabi iyi olsa sizin için de daha iyi olurdu ama az kaldı biraz daha sabır sağlığın önemli başka şey düşünme

Virüsü dusunme sen, şuan bunları düşünmemen gerek bak çoğu gitti azı kaldı..

Onun kilosunu yerim bennn minnos premsesss sağlıkla gelsin artık anne kuzusuuu ,

Arkadaşlarım İyi akşamlar
Bayağıdır yazmadığımı farkettim size olan biteni söyleyeyim dedim Dün sabah lekelenmelerim başladı akşam da kırmızı kanamaya dönüştü doktora mesaj attım acile git dedi Kadın Doğum Hastanesi'ne gittim orada ultrasonla bakıldığında keseyi gördük çok şükür hiçbir problem yok kesede dedi kese etrafında hafif kanamalar var ama bunlar olabilir istirahat et dedi igne yapti gonderdi yani yatmaya devam aspirin içiyordum onu da bırak Aspirin de yapar dedi Çok şükür Bugün hiç kanama lekelenme olmadı İnşallah olmaz haftaya gel o zaman embriyoyu görebiliriz dedi

Ah canım panik yapma kanamalardan dolayı bak normalmiş, insallah hayırla sağlıkla tamamla 9 ayini güzelim yat dinlen bol bol

Gecmis olsun cokkk
Aynen aspirin kan sulandiriyor ya zaten ondan olabilir ama aspirini pihtilasma icin mi kullaniyordjn kendi doktoruna da bi danis birakmak icin bi istersen
Biseycik olmaz Allah ij izniyle az cok kanama leke olabiliyor hamileyken cogumuzda oldu

Pihtilasmam yok ama doktor onlem amacli icmemi soylemisti dun acile gtmeden once kendi doktoruma sormustum oda birak demisti zaten canim
Insallah bidaha olmaz ya kan kirmizi adet gibi gorunce cok korktum

Kan değerlerim çok düşük dilosum
Doktor beş gün boyunca serum yazdı
Ama olamiyirm gidemiyorum
Geçmiş olsun canım,benim de hemoglobin ve ferritinim düşüktü, venatura demir ve c kullandım 30 haftadan sonra kısa sürede toparladi, doğuma girerken 12,5 tu hemoglobinim

ByNkoaLa canım sen içeri girme. eşin sorsun arabanin içinde uzanarak al serumu. acil bisey olursa esin hemen çağırır personeli. bence hamile halinle seni almak istemezler zaten hastaneye risk olmasin diye.

serumu da kapidaki aski yerine takarlar. arada gelir kontrol de ederler durumunu. benim aklıma bu geldi yani. inşallah toparlar kan değerlerin sağlıkla gelsin annesinin prensesi

Ne açıklaması yapılmış anlayan var mı

virüsün ekonomik ve saglik açısından vuracağını düşündükleri alanlara müdahale edip önlem almışlar nurum kısaca.
genelde mekroekonimik dengeye bakmışlar sanırım.

ama bana hala izin yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…