Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cici cok üzuldum ama sen kendini uzmemeye calis hamilesin bu erkeklerin hepsimi ayni benimkide hamile kaldiktan sonra ilgiyi bi nebze azaltti biseyi kırk kere soyletiyo kanamam oldugu gunde tartistik ondan dolayi oldugunu dusunuyorum ben biz bunlarla napicaz bende bilmiyorm

Cizim üzülme kızını düşün herşeyden önce senin duygularından etkileniyor çünkü.. poncikvegece de dediği gibi boşanmayı sinirle söylediğini biliyorsun. Biraz sakinleşip doğru karar vermeye çalış.

cici inan değişecek bu durum bebek doğduktan sonra ne hissettiğini ne düşündüğünü anlıyorum. ama sonradan hepsini unutturacak kadar düzelecek eşin.

o senden daha fazla hamile sanırım
açıklama kısmına bisey diyemedim ben olsam inanirdim galiba

Allah yüreğini ferahlatsin cici

Yumuşacık yazicagim yerde muşacik yazmışım
Kar var ama cidden hava güzel samdanim
Yaaa öyle oldu bu havalarda evde tikilidik

ben anladım ama seni

ankarada balkonu pavyona çevirip müzik vermişler video vardi gördün mü yakında camdan cama balkondan balkona misket oynarsiniz siseler oynarsiniz dilos:)

B Brunello Cicinelli canımmm
Öncelikle sakin ol eşin açıklama yapmış zaten
Eyer gerek görmese sana bu açıklamayı yapmaz ve bir erkek bir halt yiyorsa önce bütün herseyini siler kurnaz bir erkek elinde olan tüm bilgileri siler arka da iz kalmasin diye
Haaa gözden mi kaçmış bir erkek için böyle birşey gözden kaçmaz didikler yine de birsey bırakmaz
Eşine bence inan ve o sana değer veren bir adam gerçekten bak
Bir sinir ile söylemiş oldugun bosanma kararı yine söylüyorum bir SİNİRLE söyledin sadece
Haaa gözünle görür bir kadın telefon konuşması fotoğraf vs bir şey olmuş olsa derim ki evet bu adam aldatıyor hee bu adama bunu gördüm ben desen de hiç bir erek evet ben seni aldatıyorum demez
Yemez çünkü
Şu anda hamilelik hormonu denen şey var
Gergin olunuyor ilgi bekleniyor vs vs
Sana demem o ki senin eşin tutupta bir karı için 3 yıldızlı bir otel tutmaz o işler öyle olmuyor canım başka yapılacak şeyler de var kiralık ev apart otel pansiyon gerekirse araba bile olur öyle tutupta ben bir karı için otel ayarliyim olmaz öyle olmuyor o işler

Şuanda zaten ülke krizi var sinirler yeterince gergin canım
Sen de çalışıyorsun eşinde eşinin iş durumu zor gercekten Allah yardımcısi olsun
Bir sürü it kopukla uğraşıyor ne olacağını bilmiyor yeri geliyor çatışmaya giriyor yeri geliyor zanlıların peşinde koşuyor yeri geliyor
Yüzüne biber gazı geliyor yani zor bir durum
Eşine güven canım
Ben kendi eşimden her haltı beklerim sadece "Aldatmayı asla ve asla beklemem"yapamaz yemez çünkü bunu defalarca yüzüme söyledi sen benim için herşeyi herkezi bıraktın çalıştığın hayatı bıraktın neler bıraktın kimleri sildin seni aldatmak asla!dedi ölürüm yine olmaz çünkü sen bana yetiyorsun ben sana der
Şimdi sen sakin ol iki canlısın ne senin ne de karnında ki kızının üzülmeye hakkı yok heleki böyle altı astarı olmayan bir durum için
Sen sıkma canını herşey olacağına varır bunlar gelir geçer

Son düzenleme:
ben anladım ama seni

ankarada balkonu pavyona çevirip müzik vermişler video vardi gördün mü yakında camdan cama balkondan balkona misket oynarsiniz siseler oynarsiniz dilos:)
Hahahahshs
Pavyonlar kapalı kuzum bizim Ankaralılar ne yapsın balkonu pavyona çevirirler
Şişe de durduğu gibi durmuyor o meret
Oynarım vallaha samdanim yeterki oyun havası olsun kapı gicirtisina oynayan insanlariz biz

Hahahahshs
Pavyonlar kapalı kuzum bizim Ankaralılar ne yapsın balkonu pavyona çevirirler
Şişe de durduğu gibi durmuyor o meret
Oynarım vallaha samdanim yeterki oyun havası olsun kapı gicirtisina oynayan insanlariz biz

İtalyanin balkon eylemleri varsa ankaranin balkon alemleri var diyosun yani

valla olmadi arada ac oyna dilos böyle vakitte geçmez

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…