- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #83.281
İnşallah kuzumDaha önceki hallerine bakılınca bu hali hiç normal değil gebeliğin başından beri kıza neler yaptı
Ama bunlar doğumdan sonra gevicek aslında
aynen öyle kuzum
samdanim bu ara Virjin radioya taktım kafayı ben yabancı dinliyorum
yok yok ben daha bişey yiyemem sistim artık eşler evde izinli olunca evin herseyini kahvaltı sofrasına dokersen olacağı bu nefes alamıyorumKarnımiz mi açıktı neee
poncikim ben et tavuk tantuniden bahsetmiştim ama olsun çiğköfte de iyidirHe diyorsun ki sen çiğköfte ben lavaş sar beni yavaş yavaşpeki
Samdanim çık o nostaljidenben hiç dinlemedim ama o radyonun dinleyeni çok. bi ara ben de dinleyim:) ankaradayken radyo nostalji x dinliyodum
Ben acım ama dahayok yok ben daha bişey yiyemem sistim artık eşler evde izinli olunca evin herseyini kahvaltı sofrasına dokersen olacağı bu nefes alamıyorum
poncikim ben et tavuk tantuniden bahsetmiştim ama olsun çiğköfte de iyidir
Hep dilosun suçuponcikvegece ByNkoaLa D Dilos06
canımı çektirdiniz yeminle gidimde kahve yapıyım kendime bari bende tam şekerciyim bu arada
Kuzucumm iyiyim çok şükür valla evde takılıyoruz teze yoğunlaştım sen nasılsın
Samdanim çık o nostaljiden
Aç hadi dinle efsane radio ve asla sıkmıyor
Radio adı efsana değil mecazi anlamda dedim
Virjin radioo
Patilimm işe gittiğimde yan sekmede hep açık oluyordu kk me kadar yoğun olursam olayım bakıyordum şimdi benim kocişte evde olunca hiç giremez oldum nasılsın balımm
İyi ve tedirgin canmmmKuzucumm iyiyim çok şükür valla evde takılıyoruz teze yoğunlaştım sen nasılsın ❤
İyiyimm büşümmm sen nasılsınnn, yolunda mı her şeyPatilimm işe gittiğimde yan sekmede hep açık oluyordu kk me kadar yoğun olursam olayım bakıyordum şimdi benim kocişte evde olunca hiç giremez oldum nasılsın balımm
Ahhahahahahahha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?