Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkeslere günaydınlar gerçi uyanalı çok oldu ama ben anca gelebildim

B Brunello Cicinelli cicim yazdığını okudum fıstığım geyşan mantıklı açıklamalar yapmış benim aklıma yattı ama tabi asıl senin aklına yatması lazım önemli olan bu.. bence aldatma söz konusu dahi değil.. son zamanlarda tuhaflaşmış olması bence senin hormonlardan dolayı belkide fazla beklentin var oda karşılayamıyor beklentilerini belki kendini yetersiz hissediyor belkide bunalıyor en son ki tartışıp konuşmanızdan yola çıkarak söylüyorum oda bunalmış olabilir..
Boşanmayı aklından çıkar sende bence sakin kafayla söylemiyorsun bunu eminim.. geyşanında bunu istiyceğini hiç sanmıyorum.. ayrıca sen yanlız değilsin o nedemek kimsem yok nedir.. burda senin için endişeleniyoruz merak ediyoruz seni hep sen bizim kıymetlimizsin.. bak yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsiniz şurda 4 ayınız kalmış sağ salim prensesinizi kucağınıza alın herşey geride kalıcak bak görüceksin güzel günleriniz var daha sizin.. hepimiz hamileyken zor anlar geçirdik hiçbirimiz güle oynaya hamilelik geçirmedik yeri geldi tartıştık yeri geldi anlaşamadık yeri geldi ayrı kaldık bisüre ama sizi birbirinize bağlan ortak bi sorumluluğunuz var "evladınız" o yüzden iyi düşün iyi karar ver derim
biz seni çok seviyoruz bunu unutma sakın

aynen öyle kuzum
samdanim bu ara Virjin radioya taktım kafayı ben yabancı dinliyorum

ben hiç dinlemedim ama o radyonun dinleyeni çok. bi ara ben de dinleyim:) ankaradayken radyo nostalji x dinliyodum

ben hiç dinlemedim ama o radyonun dinleyeni çok. bi ara ben de dinleyim:) ankaradayken radyo nostalji x dinliyodum
Samdanim çık o nostaljiden
Aç hadi dinle efsane radio ve asla sıkmıyor

Radio adı efsana değil mecazi anlamda dedim
Virjin radioo

yok yok ben daha bişey yiyemem sistim artık eşler evde izinli olunca evin herseyini kahvaltı sofrasına dokersen olacağı bu nefes alamıyorum
poncikim ben et tavuk tantuniden bahsetmiştim ama olsun çiğköfte de iyidir
Ben acım ama daha
Uyuyor , uyuyorlar
Azcik evde olsunlar da anlayın beni
Nasıl delirdigimi

Samdanim çık o nostaljiden
Aç hadi dinle efsane radio ve asla sıkmıyor

Radio adı efsana değil mecazi anlamda dedim
Virjin radioo

bi deneyim bakalım:) kaç sene önceydi kız dilos ben İstanbul'a geleli dört sene oldu
en son dört sene önce dinledim.

ama iyi radyo çok eğlenceli oluyo

Patilimm işe gittiğimde yan sekmede hep açık oluyordu kk me kadar yoğun olursam olayım bakıyordum şimdi benim kocişte evde olunca hiç giremez oldum nasılsın balımm
İyiyimm büşümmm sen nasılsınnn, yolunda mı her şey

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…