Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İtalyanin balkon eylemleri varsa ankaranin balkon alemleri var diyosun yani

valla olmadi arada ac oyna dilos böyle vakitte geçmez
aynen öyle kuzum
samdanim bu ara Virjin radioya taktım kafayı ben yabancı dinliyorum

B Brunello Cicinelli sana yazdiklarim yazıyor olduklarm yazmisliklarim çoktur :)

Bu geyşa gittikçe acayiplesmeye başladı
Kafasında.bu kdr ne var ki hangi takım.oldugunj bile unuttu ?
Maalesef hamileyken eşler ilgiden kaçıyorlar
Eminim şuan sakinlesmissindir

Kimsem yok nedir senin için geysayi anneni ablani bile ortadan kaldıracak 33+4 günlük bir hamiş burda ! :d

Acayipleşmeye başladığının bende farkındayım, ama yanlış bir şey söylerim de kafasını kurcalarım diye aslında çokta yorum yapmama taraftarıyımm

Neden böyle yapıyor harbiden çok ilginçç tamam erkekler kadın hamile iken belki biraz değişebilirler ama bu kadar olması saçma, dediğin gibi kafasın da bu kadar düşündüğü taktığı ne varda takımı bilmem neyi böylesine unutuyor orası da muamma.. bilemiyorum. Ama kötü bir şey olduğunu düşünmüyorum..
Herşeyin hayırlısııı Bende 23+5 olarak burdayım

Günaydın kızlar ❤
cicime o kadar üzüldüm ki gerçekten keyfim kaçtı, bu geyşa neden böyle? Bu topiğe ilk geldiğim gün cici eşinin çok çocuk istediğini kendinin aslında o istediği için ikna olduğunu anlatmıştı ve resmen o istiyor diye Şu an omurga ağrıları bel ağrıları azdı ama neden bu adam bu kadar umursamazlaştı gerçekten iyi bir dayağı hakediyor ya kadın zaten evden çıkamadığı için ekstra bunalım yaşıyor anlıyorum o durum gerçekten hepimiz için kötü offf gerçekten keşke yakında olsak birbirimize ve ne derdin var geyşa hayırdır diye bi sorabilsek B Brunello Cicinelli

Daha önceki hallerine bakılınca bu hali hiç normal değil gebeliğin başından beri kıza neler yaptı
Ama bunlar doğumdan sonra gevicek aslında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…