- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #83.261
aynen öyle kuzumİtalyanin balkon eylemleri varsa ankaranin balkon alemleri var diyosun yani
valla olmadi arada ac oyna dilos böyle vakitte geçmez
Aslında ben tam sekerliyimGünaydın orta şekerli türk kahvesi
Yaaa aslında öyle yazacaktım şimdi bana derki ben orta seviomm diye ondan şey edemedimAslında ben tam sekerliyim
Orta şekerli ben severimmmYaaa aslında öyle yazacaktım şimdi bana derki ben orta seviomm diye ondan şey edemedim
Acayipleşmeye başladığının bende farkındayım, ama yanlış bir şey söylerim de kafasını kurcalarım diye aslında çokta yorum yapmama taraftarıyımmB Brunello Cicinelli sana yazdiklarim yazıyor olduklarm yazmisliklarim çoktur :)
Bu geyşa gittikçe acayiplesmeye başladı
Kafasında.bu kdr ne var ki hangi takım.oldugunj bile unuttu ?
Maalesef hamileyken eşler ilgiden kaçıyorlar
Eminim şuan sakinlesmissindir
Kimsem yok nedir senin için geysayi anneni ablani bile ortadan kaldıracak 33+4 günlük bir hamiş burda ! :d
Ayşşşşş tatlışşşş günaysssss
Sen orta seviyirsan orta da olurmYaaa aslında öyle yazacaktım şimdi bana derki ben orta seviomm diye ondan şey edemedim
Daha önceki hallerine bakılınca bu hali hiç normal değil gebeliğin başından beri kıza neler yaptıAcayipleşmeye başladığının bende farkındayım, ama yanlış bir şey söylerim de kafasını kurcalarım diye aslında çokta yorum yapmama taraftarıyımm
Neden böyle yapıyor harbiden çok ilginçç tamam erkekler kadın hamile iken belki biraz değişebilirler ama bu kadar olması saçma, dediğin gibi kafasın da bu kadar düşündüğü taktığı ne varda takımı bilmem neyi böylesine unutuyor orası da muamma.. bilemiyorum. Ama kötü bir şey olduğunu düşünmüyorum..
Herşeyin hayırlısıııBende 23+5 olarak burdayım
Nescafemin yanındaki tarçınlı kurabiyem
Yaaa sen nasıl biseysin böyle tam ıssırmalık kıvırcığın içine koymalik üstüne limon sıkıp şöyle saracan seni yiyecennnSen orta seviyirsan orta da olurm
Karnımiz mi açıktı neeeYaaa sen nasıl biseysin böyle tam ıssırmalık kıvırcığın içine koymalik üstüne limon sıkıp şöyle saracan seni yiyecennn
He diyorsun ki sen çiğköfte ben lavaş sar beni yavaş yavaşYaaa sen nasıl biseysin böyle tam ıssırmalık kıvırcığın içine koymalik üstüne limon sıkıp şöyle saracan seni yiyecennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?