- 9 Eylül 2018
- 5.498
- 24.404
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #83.721
Kuzum eşin eldiven ve maske takamıyor mu?İns o zamana geçer yaa tek duam o
Keşke gelse de zorunlu olmayanlar çıkmasa
Nasıl dusunmeyeyim
Smdi eşime telfon geldi başka vardiyadan birisinde şüphe varmış bütün vardiyalı dagitmislar onlarn yerine smdi eşimde gidecekmiş çıldırmak uzereyim
İs yerinde mecbur takiyorlarmisKuzum eşin eldiven ve maske takamıyor mu?
Hadi ins
Bu da bişeydir balım üzme kendiniİs yerinde mecbur takiyorlarmis
Hadi ins
Devam ettirmedim zaten :)
İs yerinde birinde çıkmış ya eşimle kinustuysa temas ettiyse bilmedenBu da bişeydir balım üzme kendini ❤
Neden buz gibi mutfak nihalim usutursunİyi akşamlar canlar. Buz gibi bir mutfaktan size seslenmek beni ısıtmaya yetti
B Brunello Cicinelli bebişini gördün burayı unuttun di mi?
Canım Bizim mutfak balkonunu kapatarak mutfağa dahil ettik balkon 3 cepheye de açık bunlardan birisi de kuzey olunca ısıtamıyoruzNeden buz gibi mutfak nihalim usutursun
İnşAllah olmamıştır öyle kuzum yaİs yerinde birinde çıkmış ya eşimle kinustuysa temas ettiyse bilmeden
İnşaallah öyle olmaz canım inşaallah bulasmamıştır.İs yerinde birinde çıkmış ya eşimle kinustuysa temas ettiyse bilmeden
Şunu anladım ki lohusalıkta da insan duygusal oluyor , doğumdan sonra da 40 gün daha duygusal ve alıngan olacaksınız sevgili hamiş arkadaşlarımOyyy canim ya cok zor ama saglik olsun napalim
Boyle alisinca sonra gittiklerinde cok zor oluyor ben evlenirken okadar aglamadm ama lohusalgmda 40 ima kadar annem yanmda kaldi giderken cok agladim ... Allah kavustursun tekrar
Az önce ebeyi aradım yapmıyoruz acil de olman lazm dedi iğneye cevirirsen onu yaparız dediCanım Bizim mutfak balkonunu kapatarak mutfağa dahil ettik balkon 3 cepheye de açık bunlardan birisi de kuzey olunca ısıtamıyoruzcamekan gibi oldu. Ama uzun sürmez havalar artık ısınacak inşaallah.
Ben de sana yazacaktım ne yaptın serum işini canım❤
Bir de 10 gün önce umreden dönen bir adamin evine gitmiş dedm ne işin var burda git ananın evine onu Corona yap bendn ne istiyorsun dedm evden aticam sanirmİnşAllah olmamıştır öyle kuzum yabilemedim ki ne yapmak lazım
Ohooo heralde kiz 3.de mi anladin bunu ben 1 tane de anladim lohusa kafasi bambaskaaa bisey ve de 40 gunde sona ermiyorŞunu anladım ki lohusalıkta da insan duygusal oluyor , doğumdan sonra da 40 gün daha duygusal ve alıngan olacaksınız sevgili hamiş arkadaşlarım
Bugün eşim evde yemek yapıp sofrayı kurdu ben de evi toplayıp süpürdüm oglandan fırsat buldukça, ilk zamanlara göre iyi maşaallah, gittikçe düzene girecek inşaallah
Evet canım onun için yaptık yoksa küçük olacaktıAz önce ebeyi aradım yapmıyoruz acil de olman lazm dedi iğneye cevirirsen onu yaparız dedi
İğneye cevirtcem artık canmm
Oo baya güzel olmuştur genislemistir :)
Esin mi gitmiş? Keşke gitmeseymis toplu gidildi de onlara mi uydu kiBir de 10 gün önce umreden dönen bir adamin evine gitmiş dedm ne işin var burda git ananın evine onu Corona yap bendn ne istiyorsun dedm evden aticam sanirm
ÖfffBir de 10 gün önce umreden dönen bir adamin evine gitmiş dedm ne işin var burda git ananın evine onu Corona yap bendn ne istiyorsun dedm evden aticam sanirm
Bilmiyirm yeni haberm oldu sinir oldumEvet canım onun için yaptık yoksa küçük olacaktı☺
Esin mi gitmiş? Keşke gitmeseymis toplu gidildi de onlara mi uydu ki
Cildircam varta cildiecam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?