Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzum eşin eldiven ve maske takamıyor mu?

Neden buz gibi mutfak nihalim usutursun
Canım Bizim mutfak balkonunu kapatarak mutfağa dahil ettik balkon 3 cepheye de açık bunlardan birisi de kuzey olunca ısıtamıyoruz camekan gibi oldu. Ama uzun sürmez havalar artık ısınacak inşaallah.

Ben de sana yazacaktım ne yaptın serum işini canım

Oyyy canim ya cok zor ama saglik olsun napalim
Boyle alisinca sonra gittiklerinde cok zor oluyor ben evlenirken okadar aglamadm ama lohusalgmda 40 ima kadar annem yanmda kaldi giderken cok agladim ... Allah kavustursun tekrar
Şunu anladım ki lohusalıkta da insan duygusal oluyor , doğumdan sonra da 40 gün daha duygusal ve alıngan olacaksınız sevgili hamiş arkadaşlarım
Bugün eşim evde yemek yapıp sofrayı kurdu ben de evi toplayıp süpürdüm oglandan fırsat buldukça, ilk zamanlara göre iyi maşaallah, gittikçe düzene girecek inşaallah

Az önce ebeyi aradım yapmıyoruz acil de olman lazm dedi iğneye cevirirsen onu yaparız dedi
İğneye cevirtcem artık canmm

Oo baya güzel olmuştur genislemistir :)

Ohooo heralde kiz 3.de mi anladin bunu ben 1 tane de anladim lohusa kafasi bambaskaaa bisey ve de 40 gunde sona ermiyor

Alisirsin cnm hersey zamanla oturur

Az önce ebeyi aradım yapmıyoruz acil de olman lazm dedi iğneye cevirirsen onu yaparız dedi
İğneye cevirtcem artık canmm

Oo baya güzel olmuştur genislemistir :)
Evet canım onun için yaptık yoksa küçük olacaktı
Bir de 10 gün önce umreden dönen bir adamin evine gitmiş dedm ne işin var burda git ananın evine onu Corona yap bendn ne istiyorsun dedm evden aticam sanirm
Esin mi gitmiş? Keşke gitmeseymis toplu gidildi de onlara mi uydu ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…