Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyiyim tatlisim sen nasılsın, annemi gönderiyoruz bugün, hava alanına gidiyoruz,
Sağlık ocağına ptesi götürmeniz gerekiyordu aşı için, bugün eşim izinli diye bugün götürelim dedik, aslında bugün 1 aylık oluyor ama subat az çektiği için şuan 29. Günü, o yüzden aşı yapmadılar, sisteme girilmemiş henüz, ptesi ben tek başıma nasıl götürecem bilmiyorum, sağlık ocağı uzak, eski mahallemizdeki sağlık ocağına kayitliyiz ,otobüse binmekte istemiyorum bakalım ne yapacaz,

Yani bilemiyormki esin jzjn alda ya da bi yakininla filan gitsen olursa ...
Allah kavustursun annen gidiyor demek yaaa virus olayi biraz gecene kdr dha dursaydi ya rjske giriyor ucakla giderek

Günaydın kuzularım. Dün sarımsaklı yoğurtlu makarnayı yiyince bayılarak uyumuşum artık sarımsak yerine hap mı koydum yanlışlıkla ne yaptım
Cevap vereceklerimi alıntıladım ama yine 500 alıntı oldu o yüzden dedim ortaya yazayım yer kaplamasın
Daha iyiyim gerçekten belimde şuan sadece hafif ağrı var bacağım kendine geldi inşallah bir daha tekrarlamaz. Tabiki yine temkinli yürüyorum.
@demirleke
Belimin tedavisi için ameliyat var dediğin gibi ama o çok riskli bir ameliyat. Sinirleri çeke çeke omurga düzeltiyorlar ama sinirlerden biri koparsa Allah korusun felçsin. Ben hep dışarıdan belli olmamasına sevinerek görmezden gelmeye çalıştım. Bir de o ameliyatı olan 3 4 cm uzuyor. Boyum 1.70 iyice uzarsam koca bulamam diye de korkmuştum 1. 85 koca bulacağımı bilseydim olurmuşum ama geçti artık
Pıtırcıklarım hazırlanıyoruz biz cici bebemi göreceğiz. Haber veririm gelince
Bu arada bende rüyamda bebemi gördüm sarışın maviş gözlü tombikto bir bebekti. Öyle midir acaba ya yiyem onun dötünü mötünü
K Kendinisevenbirii rüyanın gerçek çıkması yakın inşallah

geçmesine çok sevindim cici:) güzel haberlerini bekliyoruz:)

bu arada ben rüyamda gördüğüme çok yakın bi bebe dogurdum sadece sac rengi sarıydi siyah yerine oğlanın bence gördüğün bebek senin bebeğin

Canım guzel haberlerle gel bize
Ağrının hafiflemesine sevindim insallah daha fazla cektirmez sana bu durum cicim bununla geçmiş olsun diyelim

Rüyanda gördüğün bebiş senin yeğeni anımsattı banaa kuzenine benzerse zaaten güpgüzeeell bı bebeğin olur inşallah

Benim rüya da gerçek olursa müjdeyi vermeyi sabırsızlıkla bekliycem inşallah
İşte böyle küçük birtakım ekşınlar güzelliğim
Fazla ekşın göz çıkarmaz canimcimyürek hoplatmasin da fazla

Güzel haberlerle gel bebeğim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…