- 9 Eylül 2018
- 5.498
- 24.404
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #83.701
Yaa ooyy yerimm insallah ruyanda gordugunden de guzel boncuk gozlu saglikli sihhatli bi prensesiniz olur cicimGünaydın kuzularım. Dün sarımsaklı yoğurtlu makarnayı yiyince bayılarak uyumuşum artık sarımsak yerine hap mı koydum yanlışlıkla ne yaptım
Cevap vereceklerimi alıntıladım ama yine 500 alıntı oldu o yüzden dedim ortaya yazayım yer kaplamasın
Daha iyiyim gerçekten belimde şuan sadece hafif ağrı var bacağım kendine geldiinşallah bir daha tekrarlamaz. Tabiki yine temkinli yürüyorum.
@demirleke
Belimin tedavisi için ameliyat var dediğin gibi ama o çok riskli bir ameliyat. Sinirleri çeke çeke omurga düzeltiyorlar ama sinirlerden biri koparsa Allah korusun felçsin. Ben hep dışarıdan belli olmamasına sevinerek görmezden gelmeye çalıştım. Bir de o ameliyatı olan 3 4 cm uzuyor. Boyum 1.70 iyice uzarsam koca bulamam diye de korkmuştum1. 85 koca bulacağımı bilseydim olurmuşum ama geçti artık
Pıtırcıklarım hazırlanıyoruz biz cici bebemi göreceğiz. Haber veririm gelince
Bu arada bende rüyamda bebemi gördüm sarışın maviş gözlü tombikto bir bebekti. Öyle midir acaba ya yiyem onun dötünü mötünü
@Kendinisevenbirii rüyanın gerçek çıkması yakın inşallah
Haberleri gördükten sonra uyuyamadım kalbim sıkıştı bir süre nefes alamadım 4 e geliyordu uyuduğum kuzumm akros da yoktu bir nevi kendimi salladım gbi bişey olduTünaydinnnnn Saat 1
Gece beşik mi salladın gülommm
Evet canım malesef durum buHaberleri gördükten sonra uyuyamadım kalbim sıkıştı bir süre nefes alamadım 4 e geliyordu uyuduğum kuzumm akros da yoktu bir nevi kendimi salladım gbi bişey oldu
Dün nöbete gittiEvet canım malesef durum bu
Akros nerde cnm
Yaaa zamanlama kötü olmuş canımDün nöbete gitti
Sabah geldi
Bu seferde elektriği üzerine almaya gitti tam zamanında gidiyorsun dedm bnde
Annem şimdi içeri girdi, annem gidince ağladım, inşaallah sağ salim sağlıklı bir şekilde gider, eldiven taktı, dezenfektan verdik, hiçbir yeri elleme dedim, uzağa binince eldiveni değiştirecek,Yani bilemiyormki esin jzjn alda ya da bi yakininla filan gitsen olursa ...
Allah kavustursun annen gidiyor demek yaaa virus olayi biraz gecene kdr dha dursaydi ya rjske giriyor ucakla giderek
anam ne bitmez temizlikmiş kızKolay gelsin kuzucumm
Napayım ben de temizlik yapıyorumm
Öyle yapiyirm hep zatenYaaa zamanlama kötü olmuş canım
Neyse gelince başından aşağıya kolanya dök
Gördüm rosum, sinir ediyorlar ama.Ban yicem heralde
Ayyy nasıl acitasyon nasılGördüm rosum, sinir ediyorlar ama.
Hakkaten öyle ya.Ayyy nasıl acitasyon nasıl
Sinirlerm zıpladı valla
Giderken Türkiye'yi begenmezler ufacık birşeyde Türkiye diye ağlarlar
Yaaaa bir de bilmiş bilmiş seninle münakaşa etmicem hamilesin diyor sanki gel benle münakaşa et dedmHakkaten öyle ya.
Ne sevgilileri bitti ne bişeyleri.
Başka zamanda Türkiye kaç şimdi koş buna ben de sinir oluyorum. Bide farklı bi durum olsa hadi okey dicem. Aynı şey. Ne sağa sola gidip gelip başlarına da zarar veriyorsun.
Boşver pamuktan gitmiceksin rosum en azından.
Yaa rosum hiç öyle şeyler düşünüp kendini strese sokma. Dur bakalım daha 1ay geçik var doğumuna. İnşallah o zamana kadar biraz daha yatışır ortalık. Belki daha güzel düzenlemeler olur.Yaaaa bir de bilmiş bilmiş seninle münakaşa etmicem hamilesin diyor sanki gel benle münakaşa et dedm
Kronik hastaysa zamanında gelseymis
Kaç aydır var
Dil okuku yüzünden orda kalmismis
Sanki sadece çin de kalackti bu virus
Zaten buraya getiren Avrupa taşıyıcı yayan umreciler
Laf dinlemeyen yaşlılar
Olan bize oldu
Bok gbi doğum yapicam belki kimse olmayacak yanmda
Dünden beri darmadağın psikolojim
Burda meydanda banklar vardı ben bişey yapmiyormki oturuyorm diyormuş adam sonra geberip gitcek vay efendm ver elini isyan
İns o zamana geçer yaa tek duam oYaa rosum hiç öyle şeyler düşünüp kendini strese sokma. Dur bakalım daha 1ay geçik var doğumuna. İnşallah o zamana kadar biraz daha yatışır ortalık. Belki daha güzel düzenlemeler olur.
Zaten sokağa çıkma engellenirse ki umudum o halayayılmanın önüne geçilir.
Sen böyle şeyleri düşünme şimdi ❤ sağlığına dikkat et bol bol yat dinlenn
Oyyy canim ya cok zor ama saglik olsun napalimAnnem şimdi içeri girdi, annem gidince ağladım, inşaallah sağ salim sağlıklı bir şekilde gider, eldiven taktı, dezenfektan verdik, hiçbir yeri elleme dedim, uzağa binince eldiveni değiştirecek,
Dursa önümüzdeki günler daha riskli, şuan vaka sayısı azken gitmiş oluyor en azından, önümüzdeki günler daha riskli olacak gibi, gitmeyi istiyor kendi,orda bekleyenler de var, çocuklar çok dedi kal anneanne diye ama annem kalsam kalsam yine gidecem dedi, siz gelin dedi, Haziran'da gidecez biz de inşaallah,
Neden gulomBan yicem heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?