- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #8.341
YaaaTemizliğe heves mi
Kadın çağırmakla çağırmamak arasında gidip geliyorum şuan
Ya sınırsız çalışırım, eve para getiririm, okul - özel ders - yüksek lisans- zümre başkanlığı bir arada götürüp hepsinden de hakkıyla çıktım. Ama ev işi dendiğinde tıkanıyorum. Bence erkek doğmalıydım ama eşim gibi koca olmazdım Allah biliyor ya tuza bile uzanmayanlardan olurdum o yüzden Allah bana haketmediğim halde niye böyle koca verdi sorguluyorum bazen
yok KuZum olur mu belkide içine dogduAy kuzum kusura bakma ben brbisin var sanıyordum Allah soyletti sanırım
İstemeden pot kirdiysam kusura bakma
@kutsal zebra
Ama cicimmm... buraya üye olmadan önce benim iki gebeliğim oldu çünkü hiçbişeyden haberim yoktu bişey bilmiyodum isteyince oluyodu ama nasıl ki buraya üye oldum bi sürü şey öğrendim duydum okudum öğrenmeye başladıkça stresim arttı falan filan.. ben tamamen gidiyorum demiyorum hamile kalana kadar gideceğim çünkü burayı ve sizleri o kadar cok seviyorum kiGünaydın bebelerimmmmm
Youlost16 ne alaka kız uzak kalmanla çocuk, gel bakayım buraya Aksine burası insana stres attırıyor. Uzaklaşırsan kendini dinleyip daha çok stres olacaksın asıl. O yüzden önerini mantık dışı buluyor ve onaylamıyorum, benden veto yedin
Gidersen de bidaha kazansan bile akrostiş şiir hediye etmem sana hatta seni görmezden gelirim izlemekten de vazgeçerim, senle çok fena küserimGezmeyiver gebelik topiklerinde, okuma gebelik şeylerini olsun bitsin. Hem psikolojine mukayyet olmak zorundasın en ufak şeyde ümitsizliğe kapılıp kendini karartırsan depresyondan depresyona sürüklenir durursun. Bak bu sitede değil 1 2 yıl, 10 seneye yakındır gebe kalamayan kadınlar var. Onlar ne yapsın sadece siteden değil komple ülkeden mi gitsin. Nasip olan da olmayan da Allahtandır be kuzum sana işini mi öğreteyim şimdi. Allahın vermediğinde de bir hayır vardır. Bak tek tüpüm 4.5cm kistle tıkalı. Doktorlar daha ben denemeye başlamadan tüp bebek diyor. Ben ne yapayım daha denememişim ulan. Topiği kitleyip gideyim öyle oluyorsa o işler. Benim tanıdığım Youlost16 böyle biri değil. Akrostiş şiir için savaşan savaşçı ruhlu zeynamın bebek için güçsüz durması hiç hoşuma gitmedi. Kalk silkelen ve kendine gel yoksa karışmam bak sinirlenince içimden hulk çıkıyor beni kızdırma
Heee tamam bi an korktm kız hepimizi fisfislican sandmAyy yok yazık bir sürü para verdim, altı ay idare eder bunlar
Yaaaaaa kuzummm ins birşey yokturKızlar yeğenim yataktan düşmüş. Bebek.Kız kardeşim birşey yok diyor doktoru aramış hava aldırmaya çıkar demiş doktor. Ama içimiz rahat etmedi doktora götürücez. Dua edin de birşey olmasın bebeme. Ben kaçtım.
Yaa haber ver canım, Allah korktuğunuza uğratmasınKızlar yeğenim yataktan düşmüş. Bebek.Kız kardeşim birşey yok diyor doktoru aramış hava aldırmaya çıkar demiş doktor. Ama içimiz rahat etmedi doktora götürücez. Dua edin de birşey olmasın bebeme. Ben kaçtım.
Doğar benim içime emin ol :)yok KuZum olur mu belkide içine dogdu
Ama cicimmm... buraya üye olmadan önce benim iki gebeliğim oldu çünkü hiçbişeyden haberim yoktu bişey bilmiyodum isteyince oluyodu ama nasıl ki buraya üye oldum bi sürü şey öğrendim duydum okudum öğrenmeye başladıkça stresim arttı falan filan.. ben tamamen gidiyorum demiyorum hamile kalana kadar gideceğim çünkü burayı ve sizleri o kadar cok seviyorum ki♥ Bak burdan bi arkadaşta oyle yaptı o ay hamile kaldı belki diyorum hemde kalırım
Tabiki 10 yıl olmayan var ama dağına göre kar işte tabiki olmadıkça olmayacak ama burda ne okuduysam aklımdan çıkardığım da hamile kaldım diyo insanlar bende diyorum belki bende kapatayım her yeri kendimi işime evime vereyim aklıma gelmez belki bende hamile kalırım
Buda bi umut yani niye umudumu kırıyosun bakayım senbirazda kendimi özletmiş olurum hem
İnşallah bir şeyi yoktur. Kıyamam. Kaç yaşında?Kızlar yeğenim yataktan düşmüş. Bebek.Kız kardeşim birşey yok diyor doktoru aramış hava aldırmaya çıkar demiş doktor. Ama içimiz rahat etmedi doktora götürücez. Dua edin de birşey olmasın bebeme. Ben kaçtım.
Naoim annemdeyim kos kos oturuyirm kk da takiliomkız ben park gazisi olarak sipami da uyuttum oturdum bi yerde çay iciyom
bana hep öğleden sonra dar vakit oluyo hayat rosss
napiyosun fistikim
Kızlar yeğenim yataktan düşmüş. Bebek.Kız kardeşim birşey yok diyor doktoru aramış hava aldırmaya çıkar demiş doktor. Ama içimiz rahat etmedi doktora götürücez. Dua edin de birşey olmasın bebeme. Ben kaçtım.
Naoim annemdeyim kos kos oturuyirm kk da takiliom
Sen nabiorsn xanm
Sabahtan parkı bitirdiniz şimdi keyif mi catiyororsunuz kız
Ne çabuk cevap geldi, şaşırdım :)hayırlı cumalar canım :)
Ne çabuk cevap geldi, şaşırdım :)
Ya kıyamamKızlar yeğenim yataktan düşmüş. Bebek.Kız kardeşim birşey yok diyor doktoru aramış hava aldırmaya çıkar demiş doktor. Ama içimiz rahat etmedi doktora götürücez. Dua edin de birşey olmasın bebeme. Ben kaçtım.
Hayırlı cumalar canlar❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?