Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaaa ben seviyorum yani her zaman değil, kafam atıkken terapi niyetine yapmayı seviyorum

Ay kuzum kusura bakma ben brbisin var sanıyordum Allah soyletti sanırım

İstemeden pot kirdiysam kusura bakma
@kutsal zebra
yok KuZum olur mu belkide içine dogdu
Ama cicimmm... buraya üye olmadan önce benim iki gebeliğim oldu çünkü hiçbişeyden haberim yoktu bişey bilmiyodum isteyince oluyodu ama nasıl ki buraya üye oldum bi sürü şey öğrendim duydum okudum öğrenmeye başladıkça stresim arttı falan filan.. ben tamamen gidiyorum demiyorum hamile kalana kadar gideceğim çünkü burayı ve sizleri o kadar cok seviyorum ki Bak burdan bi arkadaşta oyle yaptı o ay hamile kaldı belki diyorum hemde kalırım

Tabiki 10 yıl olmayan var ama dağına göre kar işte tabiki olmadıkça olmayacak ama burda ne okuduysam aklımdan çıkardığım da hamile kaldım diyo insanlar bende diyorum belki bende kapatayım her yeri kendimi işime evime vereyim aklıma gelmez belki bende hamile kalırım

Buda bi umut yani niye umudumu kırıyosun bakayım sen birazda kendimi özletmiş olurum hem

Kızlar yeğenim yataktan düşmüş. Bebek. Kız kardeşim birşey yok diyor doktoru aramış hava aldırmaya çıkar demiş doktor. Ama içimiz rahat etmedi doktora götürücez. Dua edin de birşey olmasın bebeme. Ben kaçtım.

Yaaaaaa kuzummm ins birşey yoktur
Tedbiri elden bırakmayın canm

Yaa haber ver canım, Allah korktuğunuza uğratmasın

Doğar benim içime emin ol :)
O yüzden de gitme

İnşallah bir şeyi yoktur. Kıyamam. Kaç yaşında?

kız ben park gazisi olarak sipami da uyuttum oturdum bi yerde çay iciyom
bana hep öğleden sonra dar vakit oluyo hayat rosss

napiyosun fistikim
Naoim annemdeyim kos kos oturuyirm kk da takiliom
Sen nabiorsn xanm

Sabahtan parkı bitirdiniz şimdi keyif mi catiyororsunuz kız

kuzum benim oğlan en son dün gece yataktan düştü uyurken. yanina düşmesin diye koyduğum yastikla yuvarlanmis yine

çok fazla düşme maceramiz oldu eğer bebek normal rutininde dev ediyosa hiç korkmayin. ama tabiki hastaneye de götürün tedbir amaçlı
çok geçmiş olsun cicim

Naoim annemdeyim kos kos oturuyirm kk da takiliom
Sen nabiorsn xanm

Sabahtan parkı bitirdiniz şimdi keyif mi catiyororsunuz kız

Aklıma bu şarkı geldi
sabah kahvaltı yapıyoruz biz. en geç on on buçuk gibi yanimiza yemek alıp cikiyoruz. baya bi kos oyna park park gezme yapıyoruz. on ikide yemeğini yediriyorum az daha oynatip arabaya bindiriyom sonra o uyuyana kadar yürüyom. uyansin biraz dolasip eve gideriz :) maalesef park henüz bitmedi

sen bugün temizlik mi yapcaktin ne. bitti mi temizlik canim annenden sonra mi gecicen eve

Ya
Ya kıyamam yaz bize de mutlaka. İnşAllah bişey yoktur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…