Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
unutma beni alzaymır o anlatıyor
İzlemiştim o filmi.Zaten oyunculuğuna bayıldığım bir kadın olan jullianne more, beni çok duygulandırmıştı. Planlı bir şekilte intihar etmeye çalışması falan..Ama o bencil kocası yok mu o işgüzar, amma sinir etmişti beni. Allah tüm hastaların şifasını versin. Tüm hastalıklar kendine özgü sağlık sorunlarıyla uğraştırıyor ama evladının adını, kim olduğunu unutmak, en yakının tarafından ciddiye alınmamak offff duygulandım yine.

Allah gönlünüze göre versin, kucağınız boş kalmasın dilerim

Alzaymır beni hep etkileyen bir hastalık zaten, izlerken kendimi yerine koydum. İç burkan bir filmdi

Amin canım ama kendi canlarida aynı yerden yanmadigi sürece pek anlamıyorlar boyleleri ne denir ki,herşeyin hayırlısı Allah'tan

Günaydın güzel hatunlar
Youlost16 canim aksine bana da burası iyi geliyor,aklımdan çıkıyor bı sure bebek fikri unutuyorum burda yazisirken, gülerken falan iyi oluyorda,sen çok dertleniyorsun kuzum iki yıl çok çok uzun bir süre değil, kendini toplamazsan çok yipranicaksin canım,Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah canım çok özletme kendini

Hakkında hayırlısı olsun canım, Rabbim versin muradını. Bu kadar stres kafaya takmak biliyorsun olumsuz etkiliyor

Allah gönlünüze göre versin, kucağınız boş kalmasın dilerim
teşekkür ederim canım sağol
ya bende girip sürekli gebelik topiklerini okuyorum belki iyi gelir diye bi umut iyi gelmezse zaten geri gelirim
Hakkında hayırlısı olsun canım, Rabbim versin muradını. Bu kadar stres kafaya takmak biliyorsun olumsuz etkiliyor
Evet canım bildiğim için zaten uzak kalmak istedim biraz

Günaydın bebelerimmmmm
Youlost16 ne alaka kız uzak kalmanla çocuk, gel bakayım buraya Aksine burası insana stres attırıyor. Uzaklaşırsan kendini dinleyip daha çok stres olacaksın asıl. O yüzden önerini mantık dışı buluyor ve onaylamıyorum, benden veto yedin

Gidersen de bidaha kazansan bile akrostiş şiir hediye etmem sana hatta seni görmezden gelirim izlemekten de vazgeçerim, senle çok fena küserim Gezmeyiver gebelik topiklerinde, okuma gebelik şeylerini olsun bitsin. Hem psikolojine mukayyet olmak zorundasın en ufak şeyde ümitsizliğe kapılıp kendini karartırsan depresyondan depresyona sürüklenir durursun. Bak bu sitede değil 1 2 yıl, 10 seneye yakındır gebe kalamayan kadınlar var. Onlar ne yapsın sadece siteden değil komple ülkeden mi gitsin. Nasip olan da olmayan da Allahtandır be kuzum sana işini mi öğreteyim şimdi. Allahın vermediğinde de bir hayır vardır. Bak tek tüpüm 4.5cm kistle tıkalı. Doktorlar daha ben denemeye başlamadan tüp bebek diyor. Ben ne yapayım daha denememişim ulan. Topiği kitleyip gideyim öyle oluyorsa o işler. Benim tanıdığım Youlost16 böyle biri değil. Akrostiş şiir için savaşan savaşçı ruhlu zeynamın bebek için güçsüz durması hiç hoşuma gitmedi. Kalk silkelen ve kendine gel yoksa karışmam bak sinirlenince içimden hulk çıkıyor beni kızdırma

G gokyuzu_ koç burcuyum kuzum. Eşim aslan ben koç. Koç ve aslan mikemmel uyuma sahip iki burçtur o yüzden aslanları çok severim. Ben Aslanlar
S Siyah_incim demek sana öğretmenleri sevdirdim ay çok mutlu oldum şimdi
Yok kuzum ben kibirli bir insan değilim neysem oyum. Eğitim fakültesinden mezun olmam beni üstün bir ırk haline getirmiyor. Herkes çalışıp kazanıp okuyabilir. Diploma bana kişilik veremez ki kibir en korktuğum özelliktir. Sadece okudum ve öğretmen oldum mesleğimi severek ve titizlikle yapıyorum. Ama sadece sınıfın içinde öğretmenim. Onda bile çılgın bir öğretmen aslında bana başarıyı getiren de bu Üstelik dediğin tarzda öğretmenlere bende ayar oluyorum.
ByNkoaLa taşınman bitse bende bir rahatlayacağım

Hepimiz rahatlicz sari bombam bugün annemde bos bos oturuyorm seninleyim bebek bugun

Hepimiz rahatlicz sari bombam bugün annemde bos bos oturuyorm seninleyim bebek bugun
Oh, suların kesik olması bana ve bize yaradı o zaman
Bizde seksü geyşa ile iddiaya girdik. Normalde bizim evde hiçbir iş kadın işi değildir. Her iş ortak iştir. Ev temizliğini de, yemeği de ortak yaparız. Tabi benim ya da onun tek yaptığı da oluyor.
Dün dedim yarın evi komple tek başıma temizliycem. Yaparsın yapmazsın derken girdik iddiaya. Bugün evi bal dök yala hale getirip, çamaşır yıkayıp ütüleri de halledersem bana masaj yapacak 20 dk. Yapmazsam ben ona masaj yapıcam 20 dk. Ama dip bucak girişmem falan lazım koltukları çeke çeke ağır temizlik yapıcam.
Kendimi ikna etmeye çalışıyorum

Offf en sevdiğim dip bas temizlik
Kesin kazabirsin BN senin kazanacağına inaniyirm
Şimdiye mutfağı bitirimistim ben
Hangi halime aglayim bilemedm

Bos bos annemde de oturmak sıkıo gelen de sana yardım edem bari

Bayağı tempolu iş bekliyor seni dün gece temizlik benim işim diye bir program izledim. Pattis bana tepki gösterdi. Çizgi filim aç bakış bu. Yürü git len. Bunu izliyorum beğenmiyorsan git uyu dedim. Zaten uyuyordu bensiz ne yapıyorlar diye bakmak için uyandı herhalde neyse millet temizlik yapıp yapıp birbirini b.kluyor böyle cirkeflikleri çok severim bir de eşimle yorum yapıyoruz sanırsın evimde tek dağınıklık yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…