- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #8.321
Masterchefff jürisi gibi evi inceliycek, barnağını oraya buraya sürte sürte toz var mı diye bakacak biliyorumOfff en sevdiğim dip bas temizlik
Kesin kazabirsin BN senin kazanacağına inaniyirm
Şimdiye mutfağı bitirimistim ben
Hangi halime aglayim bilemedm
Bos bos annemde de oturmak sıkıo gelen de sana yardım edem bari
Allahimmm allahimmmm nemden iddiaya girip.kendini yoruyorsun 20 dakika masaj için ben sana sınırsız masaj yaparm gelMasterchefff jürisi gibi evi inceliycek, barnağını oraya buraya sürte sürte toz var mı diye bakacak biliyorumKutsişin akrostiş şiir için yaptığı çakallığı masaj için o bana yapacak, en ufak yerde toz görse itiraz edecek İşim çok zor
A ha ha en sevdiğim iş temizlik, dün bunları aldım bir heves bugün su kesik, bu bir dramMasterchefff jürisi gibi evi inceliycek, barnağını oraya buraya sürte sürte toz var mı diye bakacak biliyorumKutsişin akrostiş şiir için yaptığı çakallığı masaj için o bana yapacak, en ufak yerde toz görse itiraz edecek İşim çok zor
HahahahBayağı tempolu iş bekliyor senidün gece temizlik benim işim diye bir program izledim. Pattis bana tepki gösterdi. Çizgi filim aç bakış bu. Yürü git len. Bunu izliyorum beğenmiyorsan git uyu dedim. Zaten uyuyordu bensiz ne yapıyorlar diye bakmak için uyandı herhalde neyse millet temizlik yapıp yapıp birbirini b.kluyor böyle cirkeflikleri çok severim bir de eşimle yorum yapıyoruz sanırsın evimde tek dağınıklık yok
5 dk masaj için totomu bile keserimAllahimmm allahimmmm nemden iddiaya girip.kendini yoruyorsun 20 dakika masaj için ben sana sınırsız masaj yaparm gel
Kız nabtn hepsi kimyasal yazık cigerineA ha ha en sevdiğim iş temizlik, dün bunları aldım bir heves bugün su kesik, bu bir dram
Eki Görüntüle 2300952
Hadi ordanHahahah
İşte o programdakilerden daha çirkefi benim seksü geyşa oluyor
Ya bir de Efo duymasın ben cidden dağınık ev seviyorum. Gıcır gıcır temizlediğimiz topladığımız ev yarın saat içinde eski haline geliyor cidden anlamıyorum. Ama aşırı toplu evde huzursuz oluyorum. Dağınıklık içinde düzenim var benim. Dağınık ev samimidir, toplu ev kakadır.
O güzelim.popoya kiymaaaa5 dk masaj için totomu bile keserim
Ersağ kullanıyorum ben aslında, bitti onlar. Hepsini birden kullanmayacağım için sıkıntı yokKız nabtn hepsi kimyasal yazık cigerine
Bırak dağınık kalsın
Bir an hepsini fisfis yapan sandmErsağ kullanıyorum ben aslında, bitti onlar. Hepsini birden kullanmayacağım için sıkıntı yok
Aslında düzen severim. Ama oğlan gelene kadar düzenli oluyor işte. Hemen dağıtıp eski haline getiriyor. Bu daha ufakken uyutup etrafı toplardim. Uyanınca sinirli bir şekilde söylene söylene etrafı dağıtırdı. Konuşamıyordu daha ne diyordu acepHahahah
İşte o programdakilerden daha çirkefi benim seksü geyşa oluyor
Ya bir de Efo duymasın ben cidden dağınık ev seviyorum. Gıcır gıcır temizlediğimiz topladığımız ev yarın saat içinde eski haline geliyor cidden anlamıyorum. Ama aşırı toplu evde huzursuz oluyorum. Dağınıklık içinde düzenim var benim. Dağınık ev samimidir, toplu ev kakadır.
Ayy yok yazık bir sürü para verdim, altı ay idare eder bunlarBir an hepsini fisfis yapan sandm
Bizi de fisfislaran kiz sen
hahahah benim ev hic toplu olmuyor mesela ben mutfagi toplarken bi taraftan salon dagiliyor salona gecoyorum cocuk odasini dagiliyor iste tam orda pess ediyorumHadi ordanbende evi sürekli dağıtanlaro anlamıyorum nasıl başarıyorsunuz anlatın hele
Düzen candır, dağınık ev kalp krizi sebebidir
A ha ha benim küçük öyle, topla deyince çok yoruldum diye ağlamaya başlıyor, ana okulunda da ağlasın da göreyimAslında düzen severim. Ama oğlan gelene kadar düzenli oluyor işte. Hemen dağıtıp eski haline getiriyor. Bu daha ufakken uyutup etrafı toplardim. Uyanınca sinirli bir şekilde söylene söylene etrafı dağıtırdı. Konuşamıyordu daha ne diyordu acepşimdi topla diyorum sen topla anne ben yoruldum diyor
iyi sana bunlar 6 ay gidiyosaAyy yok yazık bir sürü para verdim, altı ay idare eder bunlar
Benim çocuklar dağıtıyor ama sonra topluyorlarhahahah benim ev hic toplu olmuyor mesela ben mutfagi toplarken bi taraftan salon dagiliyor salona gecoyorum cocuk odasini dagiliyor iste tam orda pess ediyorum
Gider gider zulada da var çaktırmaiyi sana bunlar 6 ay gidiyosa
Temizliğe heves miA ha ha en sevdiğim iş temizlik, dün bunları aldım bir heves bugün su kesik, bu bir dram
Eki Görüntüle 2300952
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?