Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Offf en sevdiğim dip bas temizlik
Kesin kazabirsin BN senin kazanacağına inaniyirm
Şimdiye mutfağı bitirimistim ben
Hangi halime aglayim bilemedm

Bos bos annemde de oturmak sıkıo gelen de sana yardım edem bari
Masterchefff jürisi gibi evi inceliycek, barnağını oraya buraya sürte sürte toz var mı diye bakacak biliyorum Kutsişin akrostiş şiir için yaptığı çakallığı masaj için o bana yapacak, en ufak yerde toz görse itiraz edecek İşim çok zor

Allahimmm allahimmmm nemden iddiaya girip.kendini yoruyorsun 20 dakika masaj için ben sana sınırsız masaj yaparm gel

A ha ha en sevdiğim iş temizlik, dün bunları aldım bir heves bugün su kesik, bu bir dram

Hahahah
İşte o programdakilerden daha çirkefi benim seksü geyşa oluyor
Ya bir de Efo duymasın ben cidden dağınık ev seviyorum. Gıcır gıcır temizlediğimiz topladığımız ev yarın saat içinde eski haline geliyor cidden anlamıyorum. Ama aşırı toplu evde huzursuz oluyorum. Dağınıklık içinde düzenim var benim. Dağınık ev samimidir, toplu ev kakadır.

Hadi ordan bende evi sürekli dağıtanlaro anlamıyorum nasıl başarıyorsunuz anlatın hele
Düzen candır, dağınık ev kalp krizi sebebidir

Aslında düzen severim. Ama oğlan gelene kadar düzenli oluyor işte. Hemen dağıtıp eski haline getiriyor. Bu daha ufakken uyutup etrafı toplardim. Uyanınca sinirli bir şekilde söylene söylene etrafı dağıtırdı. Konuşamıyordu daha ne diyordu acep şimdi topla diyorum sen topla anne ben yoruldum diyor

Hadi ordan bende evi sürekli dağıtanlaro anlamıyorum nasıl başarıyorsunuz anlatın hele
Düzen candır, dağınık ev kalp krizi sebebidir
hahahah benim ev hic toplu olmuyor mesela ben mutfagi toplarken bi taraftan salon dagiliyor salona gecoyorum cocuk odasini dagiliyor iste tam orda pess ediyorum

A ha ha benim küçük öyle, topla deyince çok yoruldum diye ağlamaya başlıyor, ana okulunda da ağlasın da göreyim

hahahah benim ev hic toplu olmuyor mesela ben mutfagi toplarken bi taraftan salon dagiliyor salona gecoyorum cocuk odasini dagiliyor iste tam orda pess ediyorum
Benim çocuklar dağıtıyor ama sonra topluyorlar

A ha ha en sevdiğim iş temizlik, dün bunları aldım bir heves bugün su kesik, bu bir dram

Eki Görüntüle 2300952
Temizliğe heves mi
Kadın çağırmakla çağırmamak arasında gidip geliyorum şuan
Ya sınırsız çalışırım, eve para getiririm, okul - özel ders - yüksek lisans- zümre başkanlığı bir arada götürüp hepsinden de hakkıyla çıktım. Ama ev işi dendiğinde tıkanıyorum. Bence erkek doğmalıydım ama eşim gibi koca olmazdım Allah biliyor ya tuza bile uzanmayanlardan olurdum o yüzden Allah bana haketmediğim halde niye böyle koca verdi sorguluyorum bazen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…