Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Birisi eylül de 6 yaşını dolduracak
Diğeri 4bucuk yasnda canm

Ruhum genç bedenen curugum kk birinci noteri un da dediği gbi rahat rahat duramiyirm

içsel bı dürtü var sende rossss kendini durduramıyosun sanırım. ama o içindeki durtukleyene söyle yaşlanınca yardim etmeyecekse tatava yapmasın içten içten

Evet kuzzum koçum valla her özelliği de mevcut yükselen terazi arada dengesizleşiyor

tanıdığım bütün koçlar senin gibi ya ne bu telaş koçum ilk burcsunuz diye mi böyle nedir anlamadım kurt kayniyo arkadaş. geçen yine bi koc burcusu arkadaşla konustum. kocasi haftasonu deniz kenarı bi yere götürmüş iki günlüğüne eğlenelim diye. bu safim da kavga etmiş evde is varken ne tatili diye

Canım geçmiş olsun bişey olmaz inşallah,haber et bize de

ahahahahah
Ayni ben valla kıpır kipirim hic duramam ben yerinde
Galiba ilkligin verdiği heyecan var çok ben merkezli yaşıyoruz ve bazen güzel günleri d ekavgamizla sonlandirabilip çok güzel yerlerden kavga cikartabiliyoruz

Bu is koliklik bende sonradan oluştu önceden hic boyle değildim çocuklar ve eşim bozdu bni hahahaahahha

Bende temizlik yaptım bugün kizlar ya,ama başıma da iş geldi valla,büyük bı banyom var,orayı yikadim, duşa kabin fln canım çıktı

İşim bitti Ordan çıktım mutfağa girdim akşama yemek hazırlığı yapayim diye,düdüklüyu ocaga koydum 10 dakika oldu olmadi bı anda patladı ya ödüm koptu kapağı fırlayıp hizla davlumbaza çarpıp yere düştü, Allahtan bişey olmadı şükür ama bı sure düdüklü kullanamicam galiba

çünkü sen yapmazsan evi b.k götürüyodur koca ve erkek veletlerden bahsediyoruz
ben de de ufaktan başladi ama devami gelmeyecek işe donecem
kocası dalga geciyomus en son ev isine birini cagirmaya korkuyom ayıp olmasin diye sen temizlersin diyomus. düşündüm haklı yaparim dedi ama tabi kocasına haklsin dememiş para mi var birini cagirmaya demiş

Ayy en çok korktugum şey yaa
İyuki sana gelmemiş kuzumm Allah korumuş cidden

Bnxede kullanma

Bende öyle yaptım ama eve birgün kadın cagirdim o gelmeden her yeri uapmistm hahahahahahah
Yaparız ruhumuz Kanımız durmuyor bizim

Evet uç erkek çocuğu diyirm ben eşini de katiorm isin içine zaten en çok o dağıtır

Ayy en çok korktugum şey yaa
İyuki sana gelmemiş kuzumm Allah korumuş cidden

Bnxede kullanma
Ya ben hiç korkmazdim aslında düdüklüden, hiç ters biseyde yapmadım ama nasıl sıkıştıysa hava içinde, bı anda fırladı kapak inanamadim ama girmiyom şimdi mutfağa,öyle balkonda oturuyom boş boş, psikolojikman kendimi hazırlayıp öyle gidip devam edicem yemek hazirligima

Benek iyiymis kuzum birşey çıkmamış gözlemleyeceklermis :)
Yaa iy bari Rossum ya,güzel hbr verdin saol Bebek olunca işte akan sular duruyor benimde beynimde ister istemez. Bişey olmadığına sevindim yavrunun şükür

BN olsam komple.mutfağı yakarm girmem hahahah
Yaa iy bari Rossum ya,güzel hbr verdin saol Bebek olunca işte akan sular duruyor benimde beynimde ister istemez. Bişey olmadığına sevindim yavrunun şükür
Biliyorum cnam.hassasiyetini o yüzden ciciden önce haber vereyim dedm :*

geçmiş olsun canım ya valla allah korumus. lastiğinde sıkıntı vardır belki kapağının
ama sen uzun bi ara ver kullanmaya

moralini de bozma
geçen gün düdüklüye yemek koydum arka göze. ön göze de çorba koydum yemek yapiyom. yüzüme bisey patladi anlamadik ne olduğunu.

benim oğlan meğerse ocağın üstüne cakmak firlatmis. o da düdüklünn olduğu gözün dibine düşmüş cakmak patladi yani surtarima
kasim kirpigim burnum saçlarım hep yandi Allah'tan dana büyük bi kazaya neden olmadi

BN olsam komple.mutfağı yakarm girmem hahahah
Biliyorum cnam.hassasiyetini o yüzden ciciden önce haber vereyim dedm :*
Allah razı olsun canım iyi ettin saolasin

Eşim akşam gelince de artık,mutfağı yakacagina düdüklüyu kaldırıp atsaydin zalım diye vicdan azabına sürükler beni

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…