- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #8.401
Birisi eylül de 6 yaşını dolduracak
Diğeri 4bucuk yasnda canm
Ruhum genç bedenen curugumkk birinci noteri un da dediği gbi rahat rahat duramiyirm
Haha hoşbulduk az önce anlatmıştım , aynısını tekrar ediyorum dermişim
Dedim bile
Evet kuzzum koçum valla her özelliği de mevcut yükselen terazi arada dengesizleşiyoriçini okumadim da gönlümden yorulmaman geciyor beybisi
zora sokma kendini sal gitsinsen de mi koc burcuydun
Önemli değilhe ya sonradan farkettimkusura bakma kuzu :)
Haahhahahabu duyduğum en güzel birikim cevabiydi işte
Evet kuzzum koçum valla her özelliği de mevcut yükselen terazi arada dengesizleşiyor
Canım geçmiş olsun bişey olmaz inşallah,haber et bize deKızlar yeğenim yataktan düşmüş. Bebek.Kız kardeşim birşey yok diyor doktoru aramış hava aldırmaya çıkar demiş doktor. Ama içimiz rahat etmedi doktora götürücez. Dua edin de birşey olmasın bebeme. Ben kaçtım.
ahahahahahtanıdığım bütün koçlar senin gibi yane bu telaş koçum ilk burcsunuz diye mi böyle nedir anlamadım kurt kayniyo arkadaş. geçen yine bi koc burcusu arkadaşla konustum. kocasi haftasonu deniz kenarı bi yere götürmüş iki günlüğüne eğlenelim diye. bu safim da kavga etmiş evde is varken ne tatili diye
ahahahahah
Ayni ben valla kıpır kipirim hic duramam ben yerinde
Galiba ilkligin verdiği heyecan var çok ben merkezli yaşıyoruz ve bazen güzel günleri d ekavgamizla sonlandirabilip çok güzel yerlerden kavga cikartabiliyoruz
Bu is koliklik bende sonradan oluştu önceden hic boyle değildim çocuklar ve eşim bozdu bni hahahaahahha
Kiz anam neye ugradigimi şaşırdım ben bugün sorma ya:) bide ciciminde msji okudum derken keyif fln yok bugün bende pek kuzu
Ayy en çok korktugum şey yaaBende temizlik yaptım bugün kizlar ya,ama başıma da iş geldi valla,büyük bı banyom var,orayı yikadim, duşa kabin fln canım çıktı
İşim bitti Ordan çıktım mutfağa girdim akşama yemek hazırlığı yapayim diye,düdüklüyu ocaga koydum 10 dakika oldu olmadi bı anda patladı ya ödüm koptukapağı fırlayıp hizla davlumbaza çarpıp yere düştü, Allahtan bişey olmadı şükür ama bı sure düdüklü kullanamicam galiba
Bende öyle yaptım ama eve birgün kadın cagirdim o gelmeden her yeri uapmistm hahahahahahahçünkü sen yapmazsan evi b.k götürüyodurkoca ve erkek veletlerden bahsediyoruz
ben de de ufaktan başladi ama devami gelmeyecek işe donecem
kocası dalga geciyomus en son ev isine birini cagirmaya korkuyom ayıp olmasin diye sen temizlersin diyomus. düşündüm haklı yaparim dediama tabi kocasına haklsin dememiş para mi var birini cagirmaya demiş
Benek iyiymis kuzum birşey çıkmamış gözlemleyeceklermis :)Kiz anam neye ugradigimi şaşırdım ben bugün sorma ya:) bide ciciminde msji okudum derken keyif fln yok bugün bende pek kuzu
Ya ben hiç korkmazdim aslında düdüklüden, hiç ters biseyde yapmadım ama nasıl sıkıştıysa hava içinde, bı anda fırladı kapak inanamadimAyy en çok korktugum şey yaa
İyuki sana gelmemiş kuzumm Allah korumuş cidden
Bnxede kullanma
Yaa iy bari Rossum ya,güzel hbr verdin saolBenek iyiymis kuzum birşey çıkmamış gözlemleyeceklermis :)
BN olsam komple.mutfağı yakarmYa ben hiç korkmazdim aslında düdüklüden, hiç ters biseyde yapmadım ama nasıl sıkıştıysa hava içinde, bı anda fırladı kapak inanamadimama girmiyom şimdi mutfağa,öyle balkonda oturuyom boş boş, psikolojikman kendimi hazırlayıp öyle gidip devam edicem yemek hazirligima
Biliyorum cnam.hassasiyetini o yüzden ciciden önce haber vereyim dedm :*Yaa iy bari Rossum ya,güzel hbr verdin saolBebek olunca işte akan sular duruyor benimde beynimde ister istemez. Bişey olmadığına sevindim yavrunun şükür
Ya ben hiç korkmazdim aslında düdüklüden, hiç ters biseyde yapmadım ama nasıl sıkıştıysa hava içinde, bı anda fırladı kapak inanamadimama girmiyom şimdi mutfağa,öyle balkonda oturuyom boş boş, psikolojikman kendimi hazırlayıp öyle gidip devam edicem yemek hazirligima
Allah razı olsun canım iyi ettin saolasinBN olsam komple.mutfağı yakarmgirmem hahahah
Biliyorum cnam.hassasiyetini o yüzden ciciden önce haber vereyim dedm :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?