- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #8.421
Bende öyle yaptım ama eve birgün kadın cagirdim o gelmeden her yeri uapmistm hahahahahahah
Yaparız ruhumuz Kanımız durmuyor bizim
Evet uç erkek çocuğu diyirm ben eşini de katiorm isin içine zaten en çok o dağıtır
Aynen canım düdüklüye bı süre ara veririm kesin kullanmam da, kizz ay valla sanada geçmiş olsun samdanim,gözlerini de yüzünü de Allah korumuş şükür,tsunami gibi oğluşun var kız seninde anam ne yedirip iciriyon da sen bebeye bu enerjiyi atamıyor yavrumgeçmiş olsun canım ya valla allah korumus. lastiğinde sıkıntı vardır belki kapağının
ama sen uzun bi ara ver kullanmaya
moralini de bozma
geçen gün düdüklüye yemek koydum arka göze. ön göze de çorba koydum yemek yapiyom. yüzüme bisey patladi anlamadik ne olduğunu.
benim oğlan meğerse ocağın üstüne cakmak firlatmis. o da düdüklünn olduğu gözün dibine düşmüş cakmak patladi yani surtarima
kasim kirpigim burnum saçlarım hep yandiAllah'tan dana büyük bi kazaya neden olmadi
Hahahaha evet erkekler genelde daha mantıksal çözüm bulabiliyorlar bazen bozuk saat bile günde iki defa doğruyu gösterir hesbaiAllah razı olsun canım iyi ettin saolasin
Eşim akşam gelince de artık,mutfağı yakacagina düdüklüyu kaldırıp atsaydin zalım diye vicdan azabına sürükler beni
Frenlicem ins gelen giden olmazsaulen hepiniz ayni mi olursunuz beee
yapmayin bacim yapmayin yavrularim yapmayin....
şimdi bisey yok da bunlar hep sonradan çıkıyo işte. frenle kendini artık yeni evde biraz olma mi
Ayy çok geçmiş olsun, acayip korkarım ben düdüklüdenBende temizlik yaptım bugün kizlar ya,ama başıma da iş geldi valla,büyük bı banyom var,orayı yikadim, duşa kabin fln canım çıktı
İşim bitti Ordan çıktım mutfağa girdim akşama yemek hazırlığı yapayim diye,düdüklüyu ocaga koydum 10 dakika oldu olmadi bı anda patladı ya ödüm koptukapağı fırlayıp hizla davlumbaza çarpıp yere düştü, Allahtan bişey olmadı şükür ama bı sure düdüklü kullanamicam galiba
Aynı benFrenlicem ins gelen giden olmazsa
Genelde biri geleceği zaman çok sinirli gergin oluyorm is yetismyecek diye başka Derem yok
Ama salarsam kendimi tam salarm ya hep yaparm ya hic yapmam
Geçmiş olsun canım. Ben de düdüklüden çok korkarım.Bende temizlik yaptım bugün kizlar ya,ama başıma da iş geldi valla,büyük bı banyom var,orayı yikadim, duşa kabin fln canım çıktı
İşim bitti Ordan çıktım mutfağa girdim akşama yemek hazırlığı yapayim diye,düdüklüyu ocaga koydum 10 dakika oldu olmadi bı anda patladı ya ödüm koptukapağı fırlayıp hizla davlumbaza çarpıp yere düştü, Allahtan bişey olmadı şükür ama bı sure düdüklü kullanamicam galiba
Valla diyorum ki misafir gelene KDE kimse kilini kipirdatmasn gelsinler temiz görsünler sonra naparsnz yapınAyy çok geçmiş olsun, acayip korkarım ben düdüklüden
Aynı ben
Aynen canım düdüklüye bı süre ara veririm kesin kullanmam da, kizz ay valla sanada geçmiş olsun samdanim,gözlerini de yüzünü de Allah korumuş şükür,tsunami gibi oğluşun var kız seninde anam ne yedirip iciriyon da sen bebeye bu enerjiyi atamıyor yavrum
kk birinci noteri ya burnunda bişi var mı ki samdan, Kaş kirpik yerine gelirde:) burnun fln yandiysa iz kalmaz inşallah canım krem fln kullaniyo musun
Ayyy valla aynıValla diyorum ki misafir gelene KDE kimse kilini kipirdatmasn gelsinler temiz görsünler sonra naparsnz yapın
Ben oda oda girişir temizler kapıyı kapatır kimseyi de sokmam
Esim der heh is bitmiş girişler yasak kaç oğlum.kaç diyor
İşe yaradıysa ne güzel. Evime geçince bende öyle yapayım en iyisi. Gerçi sadece çizgi film izliyoruz. Diğer kanalları unuttuk çocuklar sağolsunaynen kuzum ben de öyle :) çocukla uğraşıyoruz çok şükür keyfi yerinde artık.
ben buraya yazmadim sanırım ama kreşe görüşmeye gittigimizde kres müdürü evde TV açık olduğunu anlamıştı.
bizim oğlan da hırçın sabırsız kosturup duruyodu. çok zararlı izletmeyin demisti. o günden beri kapattık. şimdi daha sakin daha dikkatli daha söz dinleyen sabırlı bı çocuk oldu.
ben bu kadar etkilendiğini hiç tahmin etmemistim. açıktı ama izlemezdi meger o bile yetiyomus etkilenmesine
Ahahhaha aynen bnmki de aynısını diyorAyyy valla aynıkocam sen misafir çağırma nolur diyor ama misafir gelince de her türlü dökme dağıtma serbest gelenlere
Çok geçmiş olsun canım ya verilmiş sadakan varmışBende temizlik yaptım bugün kizlar ya,ama başıma da iş geldi valla,büyük bı banyom var,orayı yikadim, duşa kabin fln canım çıktı
İşe yaradıysa ne güzel. Evime geçince bende öyle yapayım en iyisi. Gerçi sadece çizgi film izliyoruz. Diğer kanalları unuttuk çocuklar sağolsun
Aha yakalandım.
Dedm ha gayret yazacak bak yazmiorsunAha yakalandım.Çocuk uyusa muhabbete katılacağım da dana uyumuyor
Ehe uyudu sıpa sizinim artık. Kahvemi yapıp geleyim ama dur. Aslında yapılacak ev işi var ama canım istemiyor. Oyuncaklari toplayayım yeter şimdilik. Okul açılana kadar keyfimden ödün vermeden vermeyeceğimDedm ha gayret yazacak bak yazmiorsun
Sesleneyim dedm
Koş kap gel kahveni missss gbiEhe uyudu sıpa sizinim artık. Kahvemi yapıp geleyim ama dur. Aslında yapılacak ev işi var ama canım istemiyor. Oyuncaklari toplayayım yeter şimdilik. Okul açılana kadar keyfimden ödün vermeden vermeyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?