Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ulen hepiniz ayni mi olursunuz beee

yapmayin bacim yapmayin yavrularim yapmayin....

şimdi bisey yok da bunlar hep sonradan çıkıyo işte. frenle kendini artık yeni evde biraz olma mi

Aynen canım düdüklüye bı süre ara veririm kesin kullanmam da, kizz ay valla sanada geçmiş olsun samdanim,gözlerini de yüzünü de Allah korumuş şükür,tsunami gibi oğluşun var kız seninde anam ne yedirip iciriyon da sen bebeye bu enerjiyi atamıyor yavrum

Allah razı olsun canım iyi ettin saolasin

Eşim akşam gelince de artık,mutfağı yakacagina düdüklüyu kaldırıp atsaydin zalım diye vicdan azabına sürükler beni
Hahahaha evet erkekler genelde daha mantıksal çözüm bulabiliyorlar bazen bozuk saat bile günde iki defa doğruyu gösterir hesbai

ulen hepiniz ayni mi olursunuz beee

yapmayin bacim yapmayin yavrularim yapmayin....

şimdi bisey yok da bunlar hep sonradan çıkıyo işte. frenle kendini artık yeni evde biraz olma mi
Frenlicem ins gelen giden olmazsa
Genelde biri geleceği zaman çok sinirli gergin oluyorm is yetismyecek diye başka Derem yok

Ama salarsam kendimi tam salarm ya hep yaparm ya hic yapmam

Ayy çok geçmiş olsun, acayip korkarım ben düdüklüden
Frenlicem ins gelen giden olmazsa
Genelde biri geleceği zaman çok sinirli gergin oluyorm is yetismyecek diye başka Derem yok

Ama salarsam kendimi tam salarm ya hep yaparm ya hic yapmam
Aynı ben

Geçmiş olsun canım. Ben de düdüklüden çok korkarım. Allah beterinden korusun

Ayy çok geçmiş olsun, acayip korkarım ben düdüklüden

Aynı ben
Valla diyorum ki misafir gelene KDE kimse kilini kipirdatmasn gelsinler temiz görsünler sonra naparsnz yapın
Ben oda oda girişir temizler kapıyı kapatır kimseyi de sokmam

Esim der heh is bitmiş girişler yasak kaç oğlum.kaç diyor

ya ben baya bizim gibi tembel uyusuk olur saniyodum neden böyle oldu hic bi fikrim yok

herkese akıllı uslu uykulu bı çocuğun olsun diye dua ediyorum

Ayyy valla aynı kocam sen misafir çağırma nolur diyor ama misafir gelince de her türlü dökme dağıtma serbest gelenlere

İşe yaradıysa ne güzel. Evime geçince bende öyle yapayım en iyisi. Gerçi sadece çizgi film izliyoruz. Diğer kanalları unuttuk çocuklar sağolsun

Ayyy valla aynı kocam sen misafir çağırma nolur diyor ama misafir gelince de her türlü dökme dağıtma serbest gelenlere
Ahahhaha aynen bnmki de aynısını diyor
Hatta diyor ki misafrden soguttun beni senin su hallerinden dolayı eve kimseyi çağırmak istemiyorum der
Bende boyleyim napim pis pis mi otursunlar diyorum
Oturan oturur diyor derken havada sandalyeler uciauyir kavga gürültü çıkıyor hahahahaah

Çok geçmiş olsun canım ya verilmiş sadakan varmış

İşe yaradıysa ne güzel. Evime geçince bende öyle yapayım en iyisi. Gerçi sadece çizgi film izliyoruz. Diğer kanalları unuttuk çocuklar sağolsun

valla acayip etkileniyomus canım kapatsan daha iyi olur. tabi sen bilirsin her çocuk ayni olmuyo. dayimin çocuklar ful tv izliyo böyle sorunları yok. ama benimki zaten aşırı hareketli bide tv olunca daha da kuduruk oluyomus meger
ben esime cocuk uyuyunca gece vs de actirmiyorum artık.

ben kapattıkca o aciyodu çünkü. uyuyo, bisey olmaz, zaten bakmiyo, az izlesin diye bahane edip sürekli aciyodu TV'yi. şimdi o da fark etti hiç acmiyo.

Dedm ha gayret yazacak bak yazmiorsun
Sesleneyim dedm
Ehe uyudu sıpa sizinim artık. Kahvemi yapıp geleyim ama dur. Aslında yapılacak ev işi var ama canım istemiyor. Oyuncaklari toplayayım yeter şimdilik. Okul açılana kadar keyfimden ödün vermeden vermeyeceğim

Ehe uyudu sıpa sizinim artık. Kahvemi yapıp geleyim ama dur. Aslında yapılacak ev işi var ama canım istemiyor. Oyuncaklari toplayayım yeter şimdilik. Okul açılana kadar keyfimden ödün vermeden vermeyeceğim
Koş kap gel kahveni missss gbi
İctm bnde bi de fal kaoattm ama snirimi bozdu falcı hahahahah
Baktirmicam bir daha
Ohh keyifler senin canmmm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…