Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Koş kap gel kahveni missss gbi
İctm bnde bi de fal kaoattm ama snirimi bozdu falcı hahahahah
Baktirmicam bir daha
Ohh keyifler senin canmmm
Neskafe yapıyorum ya. Türk kahvesini yalnız içmeyi hiç sevmem. Çikolatamı kuru yemisimi hazırladım belki bir de film bakarım şimdi. Dolapta da palamut varmış onu çıkardım. Parçalar kizartirim yemek derdim de yok böylece

Biz bir haftadır annemdeyiz yemek derdm yok
Ohhh valla bnde gelinle ictm ama yalnız da icerm severm kahveyi :) her turlusunu icerm gerçi

Biz bir haftadır annemdeyiz yemek derdm yok
Ohhh valla bnde gelinle ictm ama yalnız da icerm severm kahveyi :) her turlusunu icerm gerçi
Ohh kafa rahat ne güzel. Akşam pattisi uyuttuktan sonra eşimle içeriz Türk kahvesini. Dün içemedik gerçi eşim sızdı. Ben de başımın çaresine baktım. Uyanınca hmm. Ne bu bardaktaki ne bunlar diye soruyor ee dedim hepiniz sizdiniz ben de keyif yaptım.

Kertenkelelerim haber vermeye kadar geldim. Maşallah hiçbirşey yok. Doktora da götürdük. Gayet iyi. Çok şükür. Biraz fazla hareketli miniğim, yaramazlıklara başladı bile çevresindeki yastıkları çektirip kendini yere atıvermiş daha 5 aylık sıpa neler halletmeye başladı Şimdi gidiyorum sonra geleceğim.

Şükür bir şeyi yokmuş. Allah beterinden korusun. Benim sıpa da çok yapardı. Yavaş yavaş emekleyerek yastıkların üzerine atlardi. Daha 6-7aylikken. Şükür bizim yatak alçak. Bir gün yataktan düşmüş. Aynanın önünde uyuyakalmış yatakta uyuyacaksa yere de yastık sersinler. Ben hem yanına hem yere koyuyorum. Bu yüzden gülerek anlatıyorum.

Bi de kiskancliklari yok mu tam belirtiyor
Valla bnde yalnız vakit geçirmeye bayılırım
Esinle.olduk mi anlasamiyoruz
Sen sağ ben selamet diyorm genelde

Bi de kiskancliklari yok mu tam belirtiyor
Valla bnde yalnız vakit geçirmeye bayılırım
Esinle.olduk mi anlasamiyoruz
Sen sağ ben selamet diyorm genelde
Yalnız vakit geçirmenin tadı bir başka be. Ama eşlerimizi de başımızdan eksik etmesin Allah.

Kız sence palamutu fırında mi yapmak daha iyi olur tava mi aslında ben levrek severim de zamanında ucuzken 5-10 tane attım dolaba. Pisirem de bitsin ByNkoaLa

palamutu kızartinca iyi olur derler kuzum :) ama tabi sen nasil istersen öyle yap. palamut daha kuru gibi ya eti yagda kızarınca tadi güzel oluyo sanırım

bu arada kızlar benim oğlan balkonda ayakkabılık vardı üç katli bir buçuk metre falan yüksekliği.

sen onun kapakları aç üzerine çıkmaya çalış devirmiş üzerine ayakkabılıgi altinda kalmış. ayakkabılıgin üstünde kultablasi saksilar falan vardi.
Allah'ım aklım çıktı onu dolabin altindan alip kucagima alana kadar

sonra agzinin üstünden cam parçası aldim Allah'tan kesmemis. bir de baktim burnun bi tarafi kizarmis hafif şişmiş. kırıldı sandim. önce korkuyla bi agladi bi iki dk geçti sanki bisey olmamis gibi kuduruyo bu çocuk benim ömrümü kisaltiyo ya. kalpten gidecm yemin ederim. ya bir dk yalnız birakmiyorum. mutfakta ocagin altını kisana kadar halletmis. resmen kanım çekildi.

sonra bi baktim yerler kan bı ayağımin üstüne basamiyorum. ayaklarimi cam kesmis. tabi ben anlayana kadar çocuktan geliyo sandım aklım çıktı.

işte cicuk bu bi dk da yapar yapacağını dedikleri benim sipam oluyo

Ayy bugün birşey kesin herkesin seysi ters gidiyor

Kursun dokturelim.bugüne :d
Allah korumuş canmm yaaa korkunun inan a layabiliyirm

Ayy bugün birşey kesin herkesin seysi ters gidiyor

Kursun dokturelim.bugüne :d
Allah korumuş canmm yaaa korkunun inan a layabiliyirm

ay ross 10 saniyede başına iş açan bı çocuk yapmışım ya. benden kan çıktı sanırım artık uğursuzluk bitmiştir

burnuna elliyorum aglamiyo, cit sesi vs yok yamukluk da yok. sağ tarafı azcik ezilmiş sanırım.
benim oğlanı gören ne güzel burnu var der. belki de nazar degmistir. bugün çok kalabalıktı parklar

iki oğlan anasi olarak beni en iyi sen anlarsin zaten bu oğlan çocukları niye böyle oluyo ya

Ayy kasla göz arası bnm oğlanlar neler neler yapuor bi bilsen

Bir ara hic unutmuyirm.ikisi de küçük yağ cozler var ya onlardan almıştım tezgahın altında duruyordu normalde koymam ama o gün dalmism koymusm
Bunlar alsn eline silah yapmışlar birbirlerine sıkıyorlar ayy nasıl hastaneye götürdü eşim bielemdik çok temalar cook

Seninkine kesin nazar değmiş kuzumm

ay gülüyorum ross ama sinirden yağ çozle nasıl oynamislar ona kadar silah yapacak bisey kalmamis mi yaaa

benimki şimdi bi paket susami yere döktü. pilavın suyunu koyarken kuru borulce kapakli kutudaydi nasil actiysa onu acmis saçmis...

ben artık bisey demiyorum oğlan çocuğundan soğuttu beni bu sıpa

var ya herşey olabilirdi orda Allah'tan sadece burnu kızarmış Allah korumuş resmen. Allah sabır versin bütün annelere

Çok geçmiş olsun canım ya. Bıdıklar çok fenalar ya. Benimki de çok haylaz neler neler karıştırdı serseri. Oğlan çocuğu çok zor ya. Allah yardımcın olsun. Ayağın nasıl oldu çok derin degildir inşallah

ben şimdi anlıyorum kaynanalar niye böyle kafayi kırıyo sen anaya cektir cektir karına gül gibi bak. resmen travma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…