Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kesinlikle doğru ...

krem konusunu unutmayayım diye silmemiştim o yüzden iki mesaj üst üste zira unutmamam gereken konuları silmiyordum..

ama şimdi ikisini de sildim ...
Bu lila renkli çatının altında güvenle muhabbet ediyoruz , sosyallesiyoruz , çok güzel arkadaşlıklar ediniyoruz. Allah razı olsun...Yüreğimizde her türlü hastalik mevcut kazen kardeşim elimizden geldiği kadar iyi olmaya çalışıyoruz ama bu bazen yetmiyor. İnsanız ve kadınız sorunsuz yaşayamıyoruz. Arizona' daki huzursuzluk giderilecek inşallah. Lütfen bize zaman verin tamam cezamızı çekelim ama müebbet olmasın. Allah yüreğinde tasidigin bütün sevdiklerine sağlık sıhhat ve uzun ömür versin. Huysuz ihtiyar abla fırsat bu fırsat dedi kusura bakma...

Cici annemmmm heyecanla bekliyorum. Allah yardımcın olsun geçmiş olsun.

Günaydın cicim. Neyin var ne oldu? Cici bebemiz iyi değil mi

Günaydın kızlar,
C Cay6
Youlost16
Kimsenin kimseyi suçladığı yok, yanlış anlamışsınız, birbirinize kırılmayan,
Zaten surda kaç kişi kaldık
Bir günlük ban için bu kadar tepki yaygara, keşke olaylar bu raddeye gelmeseydi
Tamam cici hassas noktamız olabilir ama insanları tohmet altında bırakmak hiç hoş olmadı, adaletten dem vururken gözle görülmeyen şeyi kesinmis gibi söylemek hiç olmadı,
Adalet; kimden gelirse gelsin doğruya doğru yanlışa yanlış demeyi gerektirir,
Yapılanı doğru bulmuyorum evet ama yönetimin merhametine güveniyorum Kazen Mune Arkadaşların üyeliği açılmasa da yeni üyelik almalarına bari için verilsin, yepyeni bir sayfa açalım,
Burası bizim kafa dağıtma, deşarj yerimizdi, çok güzel dostluklar kurduk, birbirimize dualar ettik, Kendinisevenbirinin sevincini paylaşmayi, hamilelik sürecini takip etmeyi çok isterdim

Çayım ben iyiyim.
Umarım herkesler iyidir. Sakin sakin bekliyorum burayı. İnsanın ailesinin başına bir felaket geldiğinde -masum olsak veya olmasak- fertlerin bir arada olması gerekir. Dagilmayalim lutfen.

Selam kızlar az biraz girip takip etmeye çalışıyorum ciciden hala haber yok sanırım dünkü msjı dan sonra diğer kızlardan haber alan varmı nolcak şimdi hiç mi gelemiyolar

Kazen,
özür dilerim belki artık bu topiğe yazmamam gerekirdi ama yazının tamamı için tek bir laf etmeyeceğim zira zaten bazı şeyler baştan yazılmamalıydı, 2 düşünüp 1 yazmak gerekirdi, senin admin benim moderatör olduğum için değil, hepimiz birer kullanıcı adından ibaret olsak da etten kemikten insan olduğumuz için, insanın insana saygısı gereği düşünerek yazmak gerekirdi, o kısımları geçelim ben dost kısmına geleyim, dost haddi aşan sözlerde arkadaşım üslubun yanlış diyebilene denir, küfür de etsem şakşaklayana dost demem ama burada dost acı söyler lafı hükümsüzmüş.

Hayır kuzum öyle değil sorun çayla değildi zaten ben ona da kırılmadım başka arkadaşlarımız yanlış anladı benim onları kastettiğimi düşündüler ve ondan olan oldu yoksa cayla alakası yok kuzum ona kırılacak bi durum olmadı ki o sadece zan altında bırakma konuşurken kimseyi dedi benimde yazdığım kelime farklı anlaşılmaya müsait olduğu için öyle anlaşıldı...

Tamam kızlar munenin alıntısını görünce farkettim bu geceki mesajları görmemişim, son yazdıklarınızı okuyunca öyle anladım

Seni tanidim. Kim oldugunu cok iyi biliyorum
Kiimsee sana kotu bir davraniista bulunmazken, baskalarina yapilan seyler yuzunden topige kin beslemek de ne bileyim...
Senii yorumlarini seviyordum eski uyeligiindeki. Bu hareketi sana yakistiramadim

Şimdi baktım da aradaki bir kaç sayfayı okumamisim, dün gece de hep baktım ama o sayfaları nasıl atladım hiç bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…