- 11 Nisan 2007
- 87.790
- 516.036
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #86.961
Bende aynı şeyi düşünüyorum sorun yaşanan üyelerden biri bence bu .
Gerçekten inanamıyorum ya suan o kadar üzgünüm ki kaç günkü çabalarım bosunaymıs ..
Ya yemin ediyorum sizi kastetmedim ya yemin ederim. Annemin babamın üstüne yemin ederim kalbimin dilimin ucundan bile gecmediz ya..!!! Tamam ya bişey demek istemiyorum ya ne için kendimi savunuyorum ki ben ! Suan yemin ederim şoklardayım sorun yaşanan derken bi kaç gün önceki erkek üyeler veya öncesinde kaç kişiyle daha sorun yaşanmıştı onları kastetmiştim ay vallahi de aklıma bile gelmediniz nasıl böyle anlaşıldım bilmiyorum ve üzgünüm... gerçekten kalbim ağzımda atıyo ya bunu aklımdan bile geçirmemiştim konu nereye geldi ya...Eh zebra ne diyeyim sana ben...
Yazdığın şeyi okuyormusun ne demek olduğunu biliyormusun?
Şayet biliyorsan bunu nasıl yazıyorsun?
Yer yerinden oynuyor ağzımız açık bekliyoruz her gece acaba kaç kişi öldü diye,
hiç işimiz gücümüz derdimiz yok...
Burda bir durum oldu ve bitti.
Bir zaman sonra da ben bana yakışanı yaptım ve helalleştim güzelliklerin hatırına.
Bunu bildiğiniz gördüğünüz halde, bazılarınızla başka topiklerde konuştuğumuz halde birinin mesajıyla aklınızda bir soru işareti olduysa hiç insan tanıyamamışsınız cidden.
Kazen abi kişiyi ben tanımıyorum +90 grubuna gelmişti 1-2 gün daha da gelmedi.
Orda kiloyla ilgili mesajlarım var sadece tanımadan.
Sen beni biliyorsun ne bununla kendim uğraşırım nede başkasına yaptırırım.
Çok özür dilerim ama yazmadan edemiyorum ben size özelden yazmadım ki burdan konuşmuştuk gene özelden demedim ben size bişey burda söyledim . Neyse gerçekten kırmayalım ben o gün yoktum gerçekten bişey demeyeyim ben iyi akşamlarlütfen siz de çaba harcamayın, çaba özel mesajla olmaz.
çaba burada tepki vererek olur...
gidersiniz o mesajı ayıplarsınız, beğenenlerede siz ne yapıyorsunuz dersiniz çaba budur.
neyse ablacım rica ediyorum siz konuya müdail olmayın o gün yoktunuz bile o mesaja da tepki de vermediniz...
kırmayalım birbirimizi olur mu ?
Eh zebra ne diyeyim sana ben...
Yazdığın şeyi okuyormusun ne demek olduğunu biliyormusun?
Şayet biliyorsan bunu nasıl yazıyorsun?
Yer yerinden oynuyor ağzımız açık bekliyoruz her gece acaba kaç kişi öldü diye,
hiç işimiz gücümüz derdimiz yok...
Burda bir durum oldu ve bitti.
Bir zaman sonra da ben bana yakışanı yaptım ve helalleştim güzelliklerin hatırına.
Bunu bildiğiniz gördüğünüz halde, bazılarınızla başka topiklerde konuştuğumuz halde birinin mesajıyla aklınızda bir soru işareti olduysa hiç insan tanıyamamışsınız cidden.
Kazen abi kişiyi ben tanımıyorum +90 grubuna gelmişti 1-2 gün daha da gelmedi.
Orda kiloyla ilgili mesajlarım var sadece tanımadan.
Sen beni biliyorsun ne bununla kendim uğraşırım nede başkasına yaptırırım.
Ya yemin ediyorum sizi kastetmedim ya yemin ederim. Annemin babamın üstüne yemin ederim kalbimin dilimin ucundan bile gecmediz ya..!!! Tamam ya bişey demek istemiyorum ya ne için kendimi savunuyorum ki ben ! Suan yemin ederim şoklardayım sorun yaşanan derken bi kaç gün önceki erkek üyeler veya öncesinde kaç kişiyle daha sorun yaşanmıştı onları kastetmiştim ay vallahi de aklıma bile gelmediniz nasıl böyle anlaşıldım bilmiyorum ve üzgünüm... gerçekten kalbim ağzımda atıyo ya bunu aklımdan bile geçirmemiştim konu nereye geldi ya...
Çok özür dilerim ama yazmadan edemiyorum ben size özelden yazmadım ki burdan konuşmuştuk gene özelden demedim ben size bişey burda söyledim . Neyse gerçekten kırmayalım ben o gün yoktum gerçekten bişey demeyeyim ben iyi akşamlar
Çok özür dilerim ama yazmadan edemiyorum ben size özelden yazmadım ki burdan konuşmuştuk gene özelden demedim ben size bişey burda söyledim . Neyse gerçekten kırmayalım ben o gün yoktum gerçekten bişey demeyeyim ben iyi akşamlar
Abi işte töhmet altında kalmak böyle bişey az öncede arkadaşları kastetmemiştim aklımdan bile geçmemişlerdi ama konu bana geldi. İyiki baktınız yoksa ben yaptım sanılacaktı gerçekten ..msaj kutumda sizi görünce bunla ilgili yazmışsınız sandım kremmiş konu pardon
Abi işte töhmet altında kalmak böyle bişey az öncede arkadaşları kastetmemiştim aklımdan bile geçmemişlerdi ama konu bana geldi. İyiki baktınız yoksa ben yaptım sanılacaktı gerçekten ..
Evet gerçekten konu buraya nasıl geldi şaşkınım resmen bi an suçlu ilan edilicem diye korktum ...Suclama degilYoulost16 dunku olay hakknda ozel msj ile iletisime gecmistim kazen abiyle
Senin ozel msj kremle ilgiliymis yanls anlasilma ust uste oluyor bugun oyuzden yazdjm
Suclama degilYoulost16 dunku olay hakknda ozel msj ile iletisime gecmistim kazen abiyle
Senin ozel msj kremle ilgiliymis yanls anlasilma ust uste oluyor bugun oyuzden yazdjm
Evet abi ama dünden beri mjlara bakarsanız arkadaşın haksız olduğuna kadar yaptığının doğru olmadığına kadar ben yazdım size ki olayla benim alakam bile yok bi gün önceden gene bi tartışma olmuş bilmiyodum bile ki hakka girmekten korkarım ben .. arkadasin size yaptığını savunmadıgımı söylemiştim gene diyorum evet siz haklısınızne kadar kötü bir duygu değil mi ?
Suclama filan diyor smdi kendini aklarken msj cay danmis denilince ben sizi sucladim sanilacakkesinlikle doğru ...
krem konusunu unutmayayım diye silmemiştim o yüzden iki mesaj üst üste zira unutmamam gereken konuları silmiyordum..
ama şimdi ikisini de sildim ...
Kendjni aklamaya calisirken baskasini da karalamamaya dikkat et canim yanls anlasiliyorEvet gerçekten konu buraya nasıl geldi şaşkınım resmen bi an suçlu ilan edilicem diye korktum ...
Tamam da ben kimseyi karalamadım ki . Neyse ben bidaha yazmıcam zaten çay sende kendine iyi bak iyi gecelerKendjni aklamaya calisirken baskasini da karalamamaya dikkat et canim yanls anlasiliyor
Sorun yok duzelttik neyse ki
Yok dedmya duzelttik yanls anlamayi diye .Tamam da ben kimseyi karalamadım ki . Neyse ben bidaha yazmıcam zaten çay sende kendine iyi bak iyi geceler ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?