- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #86.941
8 Mart 2020 de üye olmuş
Hangisi kizlar ya muneye msj atan oldumu bilgilendifme icin kimmis bu kisi aciklamazlarki zatdn ismi taninmasin diye eski uyeligini birakmisKazan ya da mune bilgilendirmesinde yazmıştı,
Ben bi geriye gidip tekrar bakayim ya oyle okuduğumu hatırlıyorum8 Mart 2020 de üye olmuş
Bence de kesin yanlış anladı Tosya iyi kalplidir ben de onları kastetmedigini anlamıştım zaten üzülme sen de.Ya ben bonusu ameceyi toşyayı çok seviyorum belki kendileri inanmaz ama seviyorum yani kalbi olarak daha bugun amecey aklımdan geçmişti yani ... ama onların bunu yapmış olabileceği asla ama asla aklımdan geçmedi... zaten ikimizde aynı şeyi yazmışız üzüldüm ya böyle anlamasına ama boşver napalım
Ben yanlış hatirliyormuşum , yada o şaşkınlıkla yanlış okudum bilemiyorum çikarya herşey ortaya az biraz sabır bakalım neler olacakHangisi kizlar ya muneye msj atan oldumu bilgilendifme icin kimmis bu kisi aciklamazlarki zatdn ismi taninmasin diye eski uyeligini birakmis
Sorun yaşanan üyeler Bonus Amecey ve benim zebra başka işimiz gücümüz mü yok prodüksiyon yapıp burayla uğraşacağız? Ayıp yani kimi kime hedef gösteriyorsun? Özellikle de yazdık yani benlik birşey yok diye. Yöneticiler söyler elbet bu arkadaşın kim olduğunu kim olmadığını.
Abi hakkıma girdiğinin farkında mısın arkadasa yorumu yazan bendim ama yazarken onlar aklıma bile gelmemişti. Ben kaç gündür sizi savunuyordum ve siz suan beni töhmet altında bıraktınız. Ben size dil dökmedim mi ben size bi sürü yazı yazmadım mi haklısınız demedim mi şimdi neden bu yazı? Aklıma onlar gelmedi bile işte şimdi gerçekten hak yediniz ...abla fesatlık böyle bir şey sana da çok güzel oldu .... Bu üye ile alakası yoktur, dilerse diğer üye kim olduğunu açıklar....
açıklarsa da bu suçlamayı yapan utancından yazamaz....
Bana resmen suan fesat dediniz ya inanamıyorum !!abla fesatlık böyle bir şey sana da çok güzel oldu .... Bu üye ile alakası yoktur, dilerse diğer üye kim olduğunu açıklar....
Abi bu üye ile alakası yoktur derken kimi kastettiniz ?abla fesatlık böyle bir şey sana da çok güzel oldu .... Bu üye ile alakası yoktur, dilerse diğer üye kim olduğunu açıklar....
abla fesatlık böyle bir şey sana da çok güzel oldu .... Bu üye ile alakası yoktur, dilerse diğer üye kim olduğunu açıklar....
Abi hakkıma girdiğinin farkında mısın arkadasa yorumu yazan bendim ama yazarken onlar aklıma bile gelmemişti. Ben kaç gündür sizi savunuyordum ve siz suan beni töhmet altında bıraktınız. Ben size dil dökmedim mi ben size bi sürü yazı yazmadım mi haklısınız demedim mi şimdi neden bu yazı? Aklıma onlar gelmedi bile işte şimdi gerçekten hak yediniz ...
Gerçekten inanamıyorum ya suan o kadar üzgünüm ki kaç günkü çabalarım bosunaymıs ..Benim bir tane hesabım vardı onu Munenin bilgisi dahilinde kapattım, nickim de tosiaydı. Şimdi de sadece bu hesabım var, merak edenlere duyurulur. Kimseyle uğraşacak durumda değilim arkadaşlar.
Teşekkür ederimKazen
Benim bir tane hesabım vardı onu Munenin bilgisi dahilinde kapattım, nickim de tosiaydı. Şimdi de sadece bu hesabım var, merak edenlere duyurulur. Kimseyle uğraşacak durumda değilim arkadaşlar.
Teşekkür ederimKazen
hee tabi tabiii
bizde yedik ....
he heeee
hee tabi tabiii
bizde yedik ....
he heeee
Ay lütfen gerçek zannedecek arkadaşlar olur belki öyle demeyin
Abi sen az önce alicianın yazdığı yorumu etiketleyip yorum yaptın onun yazdığı mj da bana yazılmıştı üstüme alınmam normal değil miabla sen neden her şeyi üzerine alınıyorsun yahu Allah aşkına az yazma oku bir gelişmeleri !
Her konuya müdail oluyorsun bizi de savunma zaten bizim savunmaya mı ihtiyacımız var !
yapılan ayıp ortada hala sizi savunuyorum diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?