Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dun perdelerim geldi cok sukur
Yarin firin gelir
Persembe de halilar ondan sonra ohh mis

ohhh valla az kalmis rosss. yakında misafir ağırlama dışında kendi evinde de oturup keyif yapabileceksin yani :)

annenlere gitmeye devam edecek misin peki günlük misafir ağırlama için kadrolu musun orda

Allah kolaylık versin canım. Benim şartlarım fena değil o açıdan ama yorgunluk yorgunluktur.

Allah kolaylık versin canım. Benim şartlarım fena değil o açıdan ama yorgunluk yorgunluktur.

yani sen ogretmensin diye eve benden erken gitmen yorgunluğunu degistirmez kuzum :)
çocuk sesi sürekli konuşup anlatmak falan hele de veliler aman Allah'ım

iyi dayaniyosunuz valla bu açıdan bakinca

yani sen ogretmensin diye eve benden erken gitmen yorgunluğunu degistirmez kuzum :)
çocuk sesi sürekli konuşup anlatmak falan hele de veliler aman Allah'ım

iyi dayaniyosunuz valla bu açıdan bakinca
Biz lisedeyiz neyse ki. Veliyle çok fazla muhatap olmayız. Öyle ki veli toplantısına sınıfın yarısı gelse sevinçten gözlerimiz doluyor branş öğretmeni olmak o açıdan avantajlı ama ergenlik denen bir olay var. Iste bununla baş etmek çok zor

ohhh valla az kalmis rosss. yakında misafir ağırlama dışında kendi evinde de oturup keyif yapabileceksin yani :)

annenlere gitmeye devam edecek misin peki günlük misafir ağırlama için kadrolu musun orda
Maalesef o kadro bitmiyor da dolmiyor da
Valla okullar acilsin bi belko pek gitmem bende yoruldu cnku

Suan kiz kardesm ve kankalaro var balkonda keyif catiyoruz babam illa kalin bizde dedi bnde yok bu aksam bizde kalalim.dedim iyi dedi keyiflerdeyiz yani

valla ben takdir ediyorum. geriye dönüp bakinca ben sinifimdaki ergenlere tahammül edemiyodum lisede ogretmenler bize iyi tahammül etmis

ben sevmiyorum sürekli bonom cocogom diye gezen veli ya. kesin yerdim disiplin cezasi

evin evin güzel evin degil mi
kaç kurtar kendini rosss. cidden annenlerin evde hiç bitmiyor işler yahu.

filmiz izledin mi peki bana izlemedin gibi geliiyyy

evin evin güzel evin degil mi
kaç kurtar kendini rosss. cidden annenlerin evde hiç bitmiyor işler yahu.

filmiz izledin mi peki bana izlemedin gibi geliiyyy
Dedikodu yapmaktan bisey izleyemiyoruz ki

Bir de annem.cok misafrperver her gelene biseyler yapior biseyler ikram ediyor anam aglior resmen

Dedikodu yapmaktan bisey izleyemiyoruz ki

Bir de annem.cok misafrperver her gelene biseyler yapior biseyler ikram ediyor anam aglior resmen

ay birak dedikodu varsa evinde sonra sıkılınca izlersin filmi

işte bu kadar misafirperver ve ikramli olursa gelen biter mi benim bile gelesim geliyo annenlere

ay birak dedikodu varsa evinde sonra sıkılınca izlersin filmi

işte bu kadar misafirperver ve ikramli olursa gelen biter mi benim bile gelesim geliyo annenlere
Kiz bizim eve gelen gitmiyor ki otur otur dedm bi hurma zemzem icin 12 ye kdr oturulur mi

Dun biraz atistik zaten
Bana karpuz koyayim mo dedi anne cok yorulduk koyma dedm tmm dedi gitmis karpuz cikarmis dedm hani koymayacaktin eeee napim oturuyorlar dedi dedm karpuz koyinca da iki saat oturdular neden bisey vermedn dedim susuyor sonra babam dahil oldu konuya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…