- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #10.661
Dun perdelerim geldi cok sukur
Yarin firin gelir
Persembe de halilar ondan sonra ohh mis
Allah kolaylık versin canım. Benim şartlarım fena değil o açıdanevet işte o eve geliş tam bir işkence. benim eve gelmem altı buçuğu bulur. bı gün önceden hazırlık yapmam ya da pisirmem gerekir.
benim esim yapiyodu yemek öncedenşimdi kaytariyo ama yapmazsa da dışardan söylesin. zaten kış geliyo en kolay yemek balık, buharda sebze, çorba onu yaparım da yazın yemek yapmak bana çok zor geliyo
Allah kolaylık versin canım :) çalışınca herşeyi kısıtlı vakte sigdirmaya çalışıyo insan. bakalım benim nasıl olacak maceralarım..
bizde bide zorunlu mesailer var. eşimin çalışma saatleri belirsiz. burda kimsemiz yok. nasıl yapicaz bilmiyorum...
Allah kolaylık versin canım. Benim şartlarım fena değil o açıdanama yorgunluk yorgunluktur.
Biz lisedeyiz neyse ki. Veliyle çok fazla muhatap olmayız. Öyle ki veli toplantısına sınıfın yarısı gelse sevinçten gözlerimiz doluyoryani sen ogretmensin diye eve benden erken gitmen yorgunluğunu degistirmez kuzum :)
çocuk sesi sürekli konuşup anlatmak falan hele de veliler aman Allah'ım
iyi dayaniyosunuz valla bu açıdan bakinca
Maalesef o kadro bitmiyor da dolmiyor daohhh valla az kalmis rosss. yakında misafir ağırlama dışında kendi evinde de oturup keyif yapabileceksin yani :)
annenlere gitmeye devam edecek misin peki günlükmisafir ağırlama için kadrolu musun orda
Biz lisedeyiz neyse ki. Veliyle çok fazla muhatap olmayız. Öyle ki veli toplantısına sınıfın yarısı gelse sevinçten gözlerimiz doluyorbranş öğretmeni olmak o açıdan avantajlı ama ergenlik denen bir olay var. Iste bununla baş etmek çok zor
Maalesef o kadro bitmiyor da dolmiyor da
Valla okullar acilsin bi belko pek gitmem bende yoruldu cnku
Suan kiz kardesm ve kankalaro var balkonda keyif catiyoruz babam illa kalin bizde dedi bnde yok bu aksam bizde kalalim.dedim iyi dedi keyiflerdeyiz yani
Dedikodu yapmaktan bisey izleyemiyoruz kievin evin güzel evin degil mi
kaç kurtar kendini rosss. cidden annenlerin evde hiç bitmiyor işler yahu.
filmiz izledin mi pekibana izlemedin gibi geliiyyy
Hosgeldin canmGeldim bile
Nasılsın canımHosgeldin canm
Dedikodu yapmaktan bisey izleyemiyoruz ki
Bir de annem.cok misafrperver her gelene biseyler yapior biseyler ikram ediyor anam aglior resmen
Iyiyom zebram sen nasılsınNasılsın canım
Hosgeldin canm
Kiz bizim eve gelen gitmiyor ki otur otur dedm bi hurma zemzem icin 12 ye kdr oturulur miay birak dedikodu varsaevinde sonra sıkılınca izlersin filmi
işte bu kadar misafirperver ve ikramli olursa gelen biter mibenim bile gelesim geliyo annenlere
rossu alintilamisim yav
Kafayi bnle bozmissin hahahahahahaharossu alintilamisim yav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?