- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #10.641
Lazanya da ne zaman denemek istediğim bir yemek ama bir türlü kısmet olmadı.
Kreşe gidiyor teyzesi. Bu ikinci yılı olacak. Eğitim hayatına çok erken başladı kuzumanladim canım. kreş müdürü benim oğlanı görür görmez anlamıştı tv acik olduğunu evde. sabırsızlık huzursuzluk hali gerginliği tv denmis. ben çok şaşırmıştım. ama tv yi komple kapatttigimizdan beri acayip fark etti.
benim evin işleri hep duruyo
su an salonun halini görsen aglarsindaha kalkip toplamayi gözüm yemedi
krese mi gidiyo bay pattis :)
Ay ne bileyim. Makarna sonuçta. Makarna için bu kadar uğraşmak mantıklı mı bilemedim. Kiymayi kavurup öylece Haslanmis makarnanın üstüne dökmek daha kolay sankiben kendim yapmistim :) tadi güzel olmuştu ama tarifi iyi arastirmak lazim :) bizimkimde bisey az olmustu sanki ama hatirlayamadim :)
bide cok sicagi sıcağına yemeyin bizim gibi dayanamayip
Kreşe gidiyor teyzesi. Bu ikinci yılı olacak. Eğitim hayatına çok erken başladı kuzumöyle şiddet vs içeren şeyler açmıyoruz. Eğitici beybi TV falan. Zaten TV açık olsa da genelde oyun oynar. Çok sevdiği bir şey yoksa takılıp kalmaz. Ev işleri zaten hangimizin derdi değil ki
Ay ne bileyim. Makarna sonuçta. Makarna için bu kadar uğraşmak mantıklı mı bilemedim. Kiymayi kavurup öylece Haslanmis makarnanın üstüne dökmek daha kolay sanki
Her yemeğe saygım sonsuz. İtinayla yaparım ve yerimyani o kadar ugrastiktan sonra otur içli köfte yapbeşamel sosla piştiği için seviyorum ama :)
beşamel sos galp ben
Her yemeğe saygım sonsuz. İtinayla yaparım ve yerimhamur işi ile frekansim tutmadı bir. Börek çörek elimden gelmiyor hiç. Beceremiyorum oysa yemeyi o kadar seviyorum ki
Aa şaşırdım bak. Gerçi annem de adetliyken turşu kurmaz. Bozulur der. Bilemiyorum. Hamurisi olarak tavada pizza yapıyorum bir de dereotlu poğaça. İyi olduğunu söylüyorlar bilmiyorum artıkkadinlar regl zamanı yaptıkları hic bi mayali hamurlu seyi tutturamazmis biliyor muydun hizurancim.
karın çevresinden bi gaz salgilaniyomus. o da yapilan hamuru mayayi vs bozuyomus.
onun dışında da tarifine denk gelmemissindir
mesela bengi kurtcebenin yogrulmayan bi ekmek tarifi var. mutlaka tutturursun. bence denemelisinzeytinli ekmek tarifi :)
ben de yapmayı severim ama yemesini sevmem
Aa şaşırdım bak. Gerçi annem de adetliyken turşu kurmaz. Bozulur der. Bilemiyorum. Hamurisi olarak tavada pizza yapıyorum bir de dereotlu poğaça. İyi olduğunu söylüyorlar bilmiyorum artıkaman en iyisi biri yapsın getirsin yiyelim
Vaaayy o da guzelmistam bir doğu batı sentezi olmuş
ama ben lazanya ve ankara havasını tercih ederdim sanırım
Valla bana uyar. Sen yap ben itinayla yerimhahaha çok mantikli bak
gün yapıp bizi cgirsinlar hep
ya da sen hep bana gel ben çok severim yapıp yedirmeyi :) :)
senin islerin bitti mi artik rossVaaayy o da guzelmis
Valla bana uyar. Sen yap ben itinayla yerim
Ben de hiç yapmam nerdeyse. Sadece normal yemek. Haftasonu kahvaltıya işte belki ekmek pizza o kadar. Kek pasta ise kırk yılda bir. Aslında benim mi koş kapkek çok seviyormuş ya. Bir ara ona yapayım diyorum. Tatlı olarak da tiramisu seviyoruz öyle. Zaten okul açılıyor ki yemeği zor yaparım benolur valla
şimdi kocam da diyete başladıbenim oğlan da yemez öyle şeyler ben de yemem
mutfak öksüz kalmış gibi hissediyorum bazen
Ben de hiç yapmam nerdeyse. Sadece normal yemek. Haftasonu kahvaltıya işte belki ekmek pizza o kadar. Kek pasta ise kırk yılda bir. Aslında benim mi koş kapkek çok seviyormuş ya. Bir ara ona yapayım diyorum. Tatlı olarak da tiramisu seviyoruz öyle. Zaten okul açılıyor ki yemeği zor yaparım ben
Mecbur pisiriyorum ne yapayım. Aç mı kalakçalışan bütün kadınların yarasıben ise dönünce toptan disarda yesek kurtarir mi acaba maas
kapkek yemedim daha önce ama tahminimce güzeldir tadi
tiramisu candıritalyan ve aşçı bir gelinim olsa ya da damadim offf tam benlik
Mecbur pisiriyorum ne yapayım. Aç mı kalaktiramisuyu ben de çok seviyorum. Aslında Tam İtalyan tarzı yapamıyorum biraz daha Türk işi benimki. Orijinali beni korkutuyor. Çok fazla yumurtalı ve benmari usulü yapıyorlar. Ufak çocuk var cesaret edemiyorum öyle yapmaya aslında ama çok merak ediyorum
Eşim hiç yemek yapmaz. Yani yok yaparsa bana daha çok yük. Çok yorgunsam cuma veya cumartesi disardan söyleriz. Haftaici pratik tencere yemekleri falan işte. Yorucu ama ne yapacaksın. Yine şimdi tayinim yakın bir okula çıktı şükür. Erken varıyorum eve. Pattisle kahve keyfi yapıp yemeğe öyle girisiyorum önceki okulum çok uzaktı, yol yorgunluğu vs o pert halle yemek yapıyordum. Nasıl yapiyordum neden cinnet getirmedim bilmiyorumben de orjinal yapmıyorum canım yaçok ağır gelir o
valla benim gözüm en çok yemekten korkuyo işe dönüşle ilgili
artık eşim de yapsin bi zahmet evde olduğu zamanlar
yoksa dışarda falan yiyelim belirli zamanlarda demi
Dun perdelerim geldi cok sukursenin islerin bitti mi artik ross
hala bekliyo musun halıları vs :)
Eşim hiç yemek yapmaz. Yani yok yaparsa bana daha çok yük. Çok yorgunsam cuma veya cumartesi disardan söyleriz. Haftaici pratik tencere yemekleri falan işte. Yorucu ama ne yapacaksın. Yine şimdi tayinim yakın bir okula çıktı şükür. Erken varıyorum eve. Pattisle kahve keyfi yapıp yemeğe öyle girisiyorum önceki okulum çok uzaktı, yol yorgunluğu vs o pert halle yemek yapıyordum. Nasıl yapiyordum neden cinnet getirmedim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?