Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Lazanya da ne zaman denemek istediğim bir yemek ama bir türlü kısmet olmadı.

ben kendim yapmistim :) tadi güzel olmuştu ama tarifi iyi arastirmak lazim :) bizimkimde bisey az olmustu sanki ama hatirlayamadim :)
bide cok sicagi sıcağına yemeyin bizim gibi dayanamayip

Kreşe gidiyor teyzesi. Bu ikinci yılı olacak. Eğitim hayatına çok erken başladı kuzum öyle şiddet vs içeren şeyler açmıyoruz. Eğitici beybi TV falan. Zaten TV açık olsa da genelde oyun oynar. Çok sevdiği bir şey yoksa takılıp kalmaz. Ev işleri zaten hangimizin derdi değil ki

ben kendim yapmistim :) tadi güzel olmuştu ama tarifi iyi arastirmak lazim :) bizimkimde bisey az olmustu sanki ama hatirlayamadim :)
bide cok sicagi sıcağına yemeyin bizim gibi dayanamayip
Ay ne bileyim. Makarna sonuçta. Makarna için bu kadar uğraşmak mantıklı mı bilemedim. Kiymayi kavurup öylece Haslanmis makarnanın üstüne dökmek daha kolay sanki

bizim de aynen öyleydi ama ne olursa olsun zararli dedi müdür. psikolog olduğu için itimat ettim ben de
bizimki izlemez aglardi odasina götürmek için bizi. ama o gördüğü kadarı bile etkiliyomus. gerçi cocuktan cocuga da farkeder. benimki daha yeni kosmayi bırakıp yürümeye basladi

Ay ne bileyim. Makarna sonuçta. Makarna için bu kadar uğraşmak mantıklı mı bilemedim. Kiymayi kavurup öylece Haslanmis makarnanın üstüne dökmek daha kolay sanki

yani o kadar ugrastiktan sonra otur içli köfte yap beşamel sosla piştiği için seviyorum ama :)
beşamel sos galp ben

yani o kadar ugrastiktan sonra otur içli köfte yap beşamel sosla piştiği için seviyorum ama :)
beşamel sos galp ben
Her yemeğe saygım sonsuz. İtinayla yaparım ve yerim hamur işi ile frekansim tutmadı bir. Börek çörek elimden gelmiyor hiç. Beceremiyorum oysa yemeyi o kadar seviyorum ki

Her yemeğe saygım sonsuz. İtinayla yaparım ve yerim hamur işi ile frekansim tutmadı bir. Börek çörek elimden gelmiyor hiç. Beceremiyorum oysa yemeyi o kadar seviyorum ki

kadinlar regl zamanı yaptıkları hic bi mayali hamurlu seyi tutturamazmis biliyor muydun hizurancim.
karın çevresinden bi gaz salgilaniyomus. o da yapilan hamuru mayayi vs bozuyomus.

onun dışında da tarifine denk gelmemissindir
mesela bengi kurtcebenin yogrulmayan bi ekmek tarifi var. mutlaka tutturursun. bence denemelisin zeytinli ekmek tarifi :)

ben de yapmayı severim ama yemesini sevmem

Aa şaşırdım bak. Gerçi annem de adetliyken turşu kurmaz. Bozulur der. Bilemiyorum. Hamurisi olarak tavada pizza yapıyorum bir de dereotlu poğaça. İyi olduğunu söylüyorlar bilmiyorum artık aman en iyisi biri yapsın getirsin yiyelim

hahaha çok mantikli bak
gün yapıp bizi cgirsinlar hep
ya da sen hep bana gel ben çok severim yapıp yedirmeyi :) :)

olur valla
şimdi kocam da diyete başladı benim oğlan da yemez öyle şeyler ben de yemem

mutfak öksüz kalmış gibi hissediyorum bazen
Ben de hiç yapmam nerdeyse. Sadece normal yemek. Haftasonu kahvaltıya işte belki ekmek pizza o kadar. Kek pasta ise kırk yılda bir. Aslında benim mi koş kapkek çok seviyormuş ya. Bir ara ona yapayım diyorum. Tatlı olarak da tiramisu seviyoruz öyle. Zaten okul açılıyor ki yemeği zor yaparım ben

çalışan bütün kadınların yarası ben ise dönünce toptan disarda yesek kurtarir mi acaba maas

kapkek yemedim daha önce ama tahminimce güzeldir tadi
tiramisu candır italyan ve aşçı bir gelinim olsa ya da damadim offf tam benlik

Mecbur pisiriyorum ne yapayım. Aç mı kalak tiramisuyu ben de çok seviyorum. Aslında Tam İtalyan tarzı yapamıyorum biraz daha Türk işi benimki. Orijinali beni korkutuyor. Çok fazla yumurtalı ve benmari usulü yapıyorlar. Ufak çocuk var cesaret edemiyorum öyle yapmaya aslında ama çok merak ediyorum

ben de orjinal yapmıyorum canım ya çok ağır gelir o
valla benim gözüm en çok yemekten korkuyo işe dönüşle ilgili
artık eşim de yapsin bi zahmet evde olduğu zamanlar
yoksa dışarda falan yiyelim belirli zamanlarda demi

Eşim hiç yemek yapmaz. Yani yok yaparsa bana daha çok yük. Çok yorgunsam cuma veya cumartesi disardan söyleriz. Haftaici pratik tencere yemekleri falan işte. Yorucu ama ne yapacaksın. Yine şimdi tayinim yakın bir okula çıktı şükür. Erken varıyorum eve. Pattisle kahve keyfi yapıp yemeğe öyle girisiyorum önceki okulum çok uzaktı, yol yorgunluğu vs o pert halle yemek yapıyordum. Nasıl yapiyordum neden cinnet getirmedim bilmiyorum

evet işte o eve geliş tam bir işkence. benim eve gelmem altı buçuğu bulur. bı gün önceden hazırlık yapmam ya da pisirmem gerekir.
benim esim yapiyodu yemek önceden şimdi kaytariyo ama yapmazsa da dışardan söylesin. zaten kış geliyo en kolay yemek balık, buharda sebze, çorba onu yaparım da yazın yemek yapmak bana çok zor geliyo

Allah kolaylık versin canım :) çalışınca herşeyi kısıtlı vakte sigdirmaya çalışıyo insan. bakalım benim nasıl olacak maceralarım..
bizde bide zorunlu mesailer var. eşimin çalışma saatleri belirsiz. burda kimsemiz yok. nasıl yapicaz bilmiyorum...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…