- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #10.621
Yaa çok üzüldüm, kadın anne olmayı gerçekten çok istiyordu, çok da kaybı vardıBu arada Seren Serengil bebeğini kaybetmiş,dün o kadar muhabbetini yaptık bu sabah bu haberi görünce çok üzüldüm
@Cay6Nego @Amecey @D e f n e
@Psikolojik Deliii
Bu kızın eşime hayranlığı biz daha sevgiliykenden başladı hala sürüyor şamdanım. Ama açıkça bir söz ya da davranış görmediğimden hep iyi tarafından bakmaya çalıştım. Çok kişi uyardı çok kişi söyledi de ben inkar ettim. Çünkü gerçekten inanılır gibi değil benim açımdan birinin hele ki arkadaşım dediğim insanın böyle birşey düşünmesi. Mesafe koydum sonunda. Ama olup olmadığını sormaya hiç cesaret edemedim cevabı kaldıramazdım muhtemelen.
Şüphesi bile çok kötü değil mi..
Sen nasıl emin oldun kuzum.
Çok geçmiş olsun canım yaa kuzuyayalanlarını yakaladim arkadaşımın kuzum. mesela meaajlasmayi baslatiyomus ilk mesajı bazı işine yaramayack olanları silip bana okutuyomus. bu senle ciddi degil. bana da yaziyo sapık bu bilmem ne... sonra eşimle tartışmıştık. açıp mesajlari okutmuştu falan. o kadar uzun zaman oldu ki net olarak bunu hatırlıyorum ben :)
yabancı olsa bu kadar koymaz da en yakın arkadaş olunca aşırı koyuyo cicim
bugün baya sacma sapan geçti. su an rahat bi şekilde girip yazabiliyorum.
dün gece esim geldi. oğlum sürekli ağladığı için ben onun yanında yattim. zaten yorgundum esimde işte cok yorulmus ayrı ayri uyuyakalmisiz
sonra oğlumda tekrar alerji belirtileri olusuyo diye laktozsuz süt aldim. onu icer içmez bir ishal oldu... sabahtan beri kaç kez kanli kac kez su gibi kac kez mukuslu kaka yaptı sayamadim
su an iyi gibi ama. kakasi düzeliyo yavaş yavaş. tam memeden keserken olması çok kötü oldu. çocuk sürekli süt istiyo ve ben veremiyorum geçiştirmek zorunda kaliyorum
Allah hepimize özellikle de çocuklara sağlık versin çok zor. poposu kıpkırmızı pisik oldu yürürken ağlıyo yavruminşallah çabuk toparlar...
Çok geçmiş olsun canım yaa kuzuya
Tabi canım oğlumun okul arkadaşı çocuk meyve bile yiyemiyordu, unlu şekerli hiç bir şey, her şeyi özeldi, sayılı şeyler yiyordu, 1 yıl perişan oldu çocuk, yeni tenş yemeye başladı o da yine doğal ü ün ler olmak zorunda, yapay her şey yasaksağol canım benim. Allah başka dert vermesin napalim. bugün de tesadüf ya parkta oğlumla yasit bi çocuk vardi. o da alerjikmis. patates muz bile yiyemiyomus. beterin beteri var negom ya
Tabi canım oğlumun okul arkadaşı çocuk meyve bile yiyemiyordu, unlu şekerli hiç bir şey, her şeyi özeldi, sayılı şeyler yiyordu, 1 yıl perişan oldu çocuk, yeni tenş yemeye başladı o da yine doğal ü ün ler olmak zorunda, yapay her şey yasak
Çok zor canım yaa Amin.benim kuzenim de öyle ketojenik diyet yaptiriyolar yağı bile gramla koyuyolar. beynindeki tümör epilepsi nöbetlerine neden oluyodu. yaşıtlarından baya geriydi. şimdi epey yaklaştı. çok şükür kimse beklemiyodu bu kadar gelismeyi.
o da hep özel yiyip içtiği için baya zorlandilar.cocuk da o kadar iştahlı ki negom. sürekli gizli saklı biseyler bulup yemeye calisiyo. inşallah o da sifa bulur. hasta olan bütün çocuklar da
Çok zor canım yaa Amin.
Benim dediğim tedavi gördüğü için bir süre böyle ağır bir beslenme uygulandı, şükür ki bitti. Bu süreçte topaç gibi çocuk eridi resmen.
Geçmiş olsun canım. Badem sütü, ceviz sütü falan yapılıyor onlara bak istersen eğer bunlara alerjisi yoksa. Çok da besleyici oluyormuş. Yapması da kolay, hazır satılan da var.yalanlarını yakaladim arkadaşımın kuzum. mesela meaajlasmayi baslatiyomus ilk mesajı bazı işine yaramayack olanları silip bana okutuyomus. bu senle ciddi degil. bana da yaziyo sapık bu bilmem ne... sonra eşimle tartışmıştık. açıp mesajlari okutmuştu falan. o kadar uzun zaman oldu ki net olarak bunu hatırlıyorum ben :)
yabancı olsa bu kadar koymaz da en yakın arkadaş olunca aşırı koyuyo cicim
bugün baya sacma sapan geçti. su an rahat bi şekilde girip yazabiliyorum.
dün gece esim geldi. oğlum sürekli ağladığı için ben onun yanında yattim. zaten yorgundum esimde işte cok yorulmus ayrı ayri uyuyakalmisiz
sonra oğlumda tekrar alerji belirtileri olusuyo diye laktozsuz süt aldim. onu icer içmez bir ishal oldu... sabahtan beri kaç kez kanli kac kez su gibi kac kez mukuslu kaka yaptı sayamadim
su an iyi gibi ama. kakasi düzeliyo yavaş yavaş. tam memeden keserken olması çok kötü oldu. çocuk sürekli süt istiyo ve ben veremiyorum geçiştirmek zorunda kaliyorum
Allah hepimize özellikle de çocuklara sağlık versin çok zor. poposu kıpkırmızı pisik oldu yürürken ağlıyo yavruminşallah çabuk toparlar...
Geçmiş olsun canım. Badem sütü, ceviz sütü falan yapılıyor onlara bak istersen eğer bunlara alerjisi yoksa. Çok da besleyici oluyormuş. Yapması da kolay, hazır satılan da var.
Kıyamam ya. Alerjik çocuk çok zor. Sor bakalım doktora ne diyecek. Vegan besleniyorlar ya protein, kalsiyum ihtiyacı için vs bayağı tarif var. Seninkinin neye alerjisi varsa illaki muadilini bulursun. Vegan sayfalara bak bakalım. Ben nette gezerken denk geldim. Markette görünce çok şaşırmıştım. Soya sütü, badem sütü falan.aaa bu çok güzel bir fikir kuzum ya Allah razı olsun. cevize alerjisi var. bademe yok ama işte fazla yediği şeyler de alerjiye cevirebiliyo. süttede daha önce yoktu böyle bi sorunumuz.
yarın sorayim doktora :)
Kıyamam ya. Alerjik çocuk çok zor. Sor bakalım doktora ne diyecek. Vegan besleniyorlar ya protein, kalsiyum ihtiyacı için vs bayağı tarif var. Seninkinin neye alerjisi varsa illaki muadilini bulursun. Vegan sayfalara bak bakalım. Ben nette gezerken denk geldim. Markette görünce çok şaşırmıştım. Soya sütü, badem sütü falan.
Ohhh sefan olsunKizcelerrrrr düğün var bugün yerinizede göbek atarukk
Abe kaygana naptın bizeeee ,
Ohhh sefan olsun
Biz klasik muzik tarzinda kavurmalarimizi yedik donuyoruzsana oturmaya mi geldik hobaaaa demediler mi rosss
Biz klasik muzik tarzinda kavurmalarimizi yedik donuyoruz
Kıyamam ya kerata iki alerjiye de kapmış. Yok kerata bize normal kanal izletmiyor ancak cizgifilm izlenecek babında yazdım. Malesef TV yi aradan çıkaramıyoruz. Kerata hareketli biraz. Beraber çok oyun oynarız ama çizgi film de izliyor. Tatil diye biraz abarttık sanırım. Okullar açılınca düzene girecegiz inşallah. İşim varken vs açıyorum ne yapayımbizimkinde proktokolit vardi canim. aslında en kolay tedavisi olan alerji türü. ama çoklu besin alerjisi var. mesela yemeklik kabaga benim alerjim var. oğluma geçmiş onun da alerjisi var. babasının ceviz alerjisi de geçmiş.
sütle ilgili de yoktu sonradan çıktı, fazla geldi sanırım.
biraz süt vermicez sonra tekrar denicez. ama doktoru komple süt ürünlerini de kesebilir. sadece sütü de kesebilir. alerji diyetleri değişik oluyo biraz.
belki sütü verin der ama yanina alerji ilacina başlarız. bakalım :)
sen naptın nasılsın pattis nasil :) başka mesajda gördüm siz de tv acmiyomussunuz.
tv komple kapalı bizde artik. hiç bi şekilde acmiyoruz. bazen telefonlardan izliyoruz esimle cocuk uyuduktan sonra.
siz ikna edebiliyo musunuz pattisi
Lazanya da ne zaman denemek istediğim bir yemek ama bir türlü kısmet olmadı.tam bir doğu batı sentezi olmuş
ama ben lazanya ve ankara havasını tercih ederdim sanırım
Kıyamam ya kerata iki alerjiye de kapmış. Yok kerata bize normal kanal izletmiyor ancak cizgifilm izlenecek babında yazdım. Malesef TV yi aradan çıkaramıyoruz. Kerata hareketli biraz. Beraber çok oyun oynarız ama çizgi film de izliyor. Tatil diye biraz abarttık sanırım. Okullar açılınca düzene girecegiz inşallah. İşim varken vs açıyorum ne yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?