- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #10.781
Nasıl bir azizliğe uğradı ki? Çaat diye pro olması lazım değil miEveetttttt kertenkelelerim. Ben geldim
BugünByNkoaLa ve benim için önemli bir tarih. 2 Eylül 2018'de başlayan aşk hikayemizin bugün 1.yıl dönümü
Sıcak bir eylül günüydü... Kocam polis okulundaydı.. Daha gözleri açılmamış yeni üye ben istihare namazı kılmış fakat rüyayı yorumlayamıyordum. Yardım istedim. Ve... Oradan bir ses geldi uzaktan.. Ross'umun sesiydi.. Ve diyordu ki:
Eki Görüntüle 2303686
İşte böyle başladı bu büyük aşk ve giderek büyüdü
Mübarek ve dini bir konu hasebiyle tanıştığımız için okunmuş bir aşk hikayesi bizimkisi
Bunun şerefine bugün pro olalım dedik. Aşkımızın kırmızısı adımız da da olsun dedik. Ama RosSsS umun işleminin azizliğine uğradık onunki yarına kaldı ama olsun
Nice yıllara birlikte inşallah @RosSsS um seni çok seviyorum biliyorsun nice senelere haşmetlim
İnşallah hepinizle böyle senelere adım atalım kertenkelelerim, hepiniz benim için çok özelsiniz♥
Yalnız ross la ilk mesajı ararken @hizuran ile de 3 eylülde tanıştığımızı gördüm bilmem hatırlar mısın hizuşşşş biz meğer çok eskiden tanışmışız seninle ben bu topikte tanıştık sanıyordum
Evet bu kadar aşk yeter, napıyorsunuz yavru kertenkelelerim
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal zebra
@Psikolojik Deliii
@balbocuuu
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@imzaben
@Pembeemzik
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@Reyyan__
@malii
@ChocolateCookie
@samdan
@Chocolita
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@D e f n e
Amecey
@gokyuzu_
@Kubdef
Bak hep beni fethediyon boyle ruyalarin gbi ayniOrganizasyona ne gerek var rossum senin varlığın en büyük organizasyon banaayrıca norm ender kim sen varken. Sen daha güzel rap yapıyorsun
Yazıma gıcık oldum kocaman mor şunu bir ayarlayayım
Atm arızası. Para gidemedi ondan çat diye pro olamadı pat diye hayal kırıklığı olduNasıl bir azizliğe uğradı ki? Çaat diye pro olması lazım değil mi
Bulundugum yerdeki atm sinir bozucu atm deydi baska yere de gidemedm uzak bayaNasıl bir azizliğe uğradı ki? Çaat diye pro olması lazım değil mi
Gülom ben olduysam senin kaçışın var mı zaten aynı anda olamadık atm yüzündenBak hep beni fethediyon boyle ruyalarin gbi ayni
Kos ayarla kuzum hadi
Eee noldu ni degisim oldu mi bi aydinlanma ni depera atma bi acayip his geldi mi ona gore basayim parayi hahahahahah
Ben sana gostercem dur senGülom ben olduysam senin kaçışın var mı zaten aynı anda olamadık atm yüzünden
Bilmiyorum daha anlamadım proluk tan birşey ama yazın çirkin oluyor onu anladım
Atmler kafalarına göre takılıyor. Zaten küçükken, içinde hep bir adamın oturduğunu zannederdim. Para çekerken, eli görünmesin diye parayı metal zımbırtılardan uzatır sanırdımBulundugum yerdeki atm sinir bozucu atm deydi baska yere de gidemedm uzak baya
Yarn carsiya inicem
Guvenme atm ye aziz eder seni her yerde
AhahahahahahahahAtmler kafalarına göre takılıyor. Zaten küçükken, içinde hep bir adamın oturduğunu zannederdim. Para çekerken, eli görünmesin diye parayı metal zımbırtılardan uzatır sanırdım
Senin gbi muthisNasıl oldu böyle yazım
İş bankasıydı yanlış hatırlamıyorsam. Zaarr zuurr diye ses çıkardığında, babama" adam kızdı saldalyesiyle vuruyor, para vermeyecek gidelim" diye ağlamıştım. Çok gülüp, kızmaz dedi sadece. Adamın uğraşası gelmedi demekkiAhahahahahahahah
Ayyy cok guldum kiz
Ben atm nin varligini evlenince ogrendm esimden yoksa hic bilgim yoktu
Değiştirince önceki yazdıklarım da değişti. Vay canına, teknolojiSenin gbi muthis
Yavrum bende anlamadım inan.ay ben bu etiket işini anlamadım.
Eveetttttt kertenkelelerim. Ben geldim
BugünByNkoaLa ve benim için önemli bir tarih. 2 Eylül 2018'de başlayan aşk hikayemizin bugün 1.yıl dönümü
Sıcak bir eylül günüydü... Kocam polis okulundaydı.. Daha gözleri açılmamış yeni üye ben istihare namazı kılmış fakat rüyayı yorumlayamıyordum. Yardım istedim. Ve... Oradan bir ses geldi uzaktan.. Ross'umun sesiydi.. Ve diyordu ki:
Eki Görüntüle 2303686
İşte böyle başladı bu büyük aşk ve giderek büyüdü
Mübarek ve dini bir konu hasebiyle tanıştığımız için okunmuş bir aşk hikayesi bizimkisi
Bunun şerefine bugün pro olalım dedik. Aşkımızın kırmızısı adımız da da olsun dedik. Ama RosSsS umun işleminin azizliğine uğradık onunki yarına kaldı ama olsun
Nice yıllara birlikte inşallah @RosSsS um seni çok seviyorum biliyorsun nice senelere haşmetlim
İnşallah hepinizle böyle senelere adım atalım kertenkelelerim, hepiniz benim için çok özelsiniz♥
Yalnız ross la ilk mesajı ararken @hizuran ile de 3 eylülde tanıştığımızı gördüm bilmem hatırlar mısın hizuşşşş biz meğer çok eskiden tanışmışız seninle ben bu topikte tanıştık sanıyordum
Evet bu kadar aşk yeter, napıyorsunuz yavru kertenkelelerim
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal zebra
@Psikolojik Deliii
@balbocuuu
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@imzaben
@Pembeemzik
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@Reyyan__
@malii
@ChocolateCookie
@samdan
@Chocolita
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@D e f n e
Amecey
@gokyuzu_
@Kubdef
İş bankasıydı yanlış hatırlamıyorsam. Zaarr zuurr diye ses çıkardığında, babama" adam kızdı saldalyesiyle vuruyor, para vermeyecek gidelim" diye ağlamıştım. Çok gülüp, kızmaz dedi sadece. Adamın uğraşası gelmedi demekki
Bilmez miyim sen ince ruhlu dusunceli hatunDeğiştirince önceki yazdıklarım da değişti. Vay canına, teknoloji
Polis üniforması laciverti yaptım kocama ithafen
Evet malesef bu.yıl dönümünüz kutlu olsun hnmlar süpriz bumuydu
Yakinda onlar da olacak tubisimEvet malesef bu.Bizde isterdik buluştuk ya da hamileyiz demeyi ama ikisi de mümkün olmuyor anca adımızı aşk alevi kırmızısı yapabildik eldeki imkanlarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?