Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nasıl bir azizliğe uğradı ki? Çaat diye pro olması lazım değil mi

Organizasyona ne gerek var rossum senin varlığın en büyük organizasyon bana ayrıca norm ender kim sen varken. Sen daha güzel rap yapıyorsun
Yazıma gıcık oldum kocaman mor şunu bir ayarlayayım
Bak hep beni fethediyon boyle ruyalarin gbi ayni
Kos ayarla kuzum hadi

Eee noldu ni degisim oldu mi bi aydinlanma ni depera atma bi acayip his geldi mi ona gore basayim parayi hahahahahah

Nasıl bir azizliğe uğradı ki? Çaat diye pro olması lazım değil mi
Atm arızası. Para gidemedi ondan çat diye pro olamadı pat diye hayal kırıklığı oldu
Yarına kaldı.
Geç olsun güç olmasın napalım.

Bak hep beni fethediyon boyle ruyalarin gbi ayni
Kos ayarla kuzum hadi

Eee noldu ni degisim oldu mi bi aydinlanma ni depera atma bi acayip his geldi mi ona gore basayim parayi hahahahahah
Gülom ben olduysam senin kaçışın var mı zaten aynı anda olamadık atm yüzünden
Bilmiyorum daha anlamadım proluk tan birşey ama yazın çirkin oluyor onu anladım

Bulundugum yerdeki atm sinir bozucu atm deydi baska yere de gidemedm uzak baya

Yarn carsiya inicem
Guvenme atm ye aziz eder seni her yerde
Atmler kafalarına göre takılıyor. Zaten küçükken, içinde hep bir adamın oturduğunu zannederdim. Para çekerken, eli görünmesin diye parayı metal zımbırtılardan uzatır sanırdım

Atmler kafalarına göre takılıyor. Zaten küçükken, içinde hep bir adamın oturduğunu zannederdim. Para çekerken, eli görünmesin diye parayı metal zımbırtılardan uzatır sanırdım
Ahahahahahahahah
Ayyy cok guldum kiz

Ben atm nin varligini evlenince ogrendm esimden yoksa hic bilgim yoktu

Ahahahahahahahah
Ayyy cok guldum kiz

Ben atm nin varligini evlenince ogrendm esimden yoksa hic bilgim yoktu
İş bankasıydı yanlış hatırlamıyorsam. Zaarr zuurr diye ses çıkardığında, babama" adam kızdı saldalyesiyle vuruyor, para vermeyecek gidelim" diye ağlamıştım. Çok gülüp, kızmaz dedi sadece. Adamın uğraşası gelmedi demekki

yıl dönümünüz kutlu olsun hnmlar süpriz bumuydu

Ne yapsan adamcagiz sen sartlanmissin icinde adam var diye yok dese inanmican:d
Hahahhahah

yıl dönümünüz kutlu olsun hnmlar süpriz bumuydu
Evet malesef bu. Bizde isterdik buluştuk ya da hamileyiz demeyi ama ikisi de mümkün olmuyor anca adımızı aşk alevi kırmızısı yapabildik eldeki imkanlarla

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…