- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #10.821
Seni mendil gbi kullanip atacak sanirm.hahahahah
Bilemiyorm artiiortada çocuk var dedik
nasıl kelimeler onlar
Eğer bu hüzne bir son vermezsenYoulost16 ölür.Eki Görüntüle 2303702
Ben yok diye biliyorum negom. Bizim okulda öyle birşey yapılmıyor. Hiç görmedim ana okulunda uyum haftası.Öğretmen arkadaşlar ana okulu içinde uyum haftası var mıydı? Unuttum ben, henüz okuldan atamadılar da, öğretmen belli olunca aranacak denmişti.
Yarın arayacağım gerçi de, yarına kadar kafamı kurcalar benim
Valla bnde de var bi durgunlukBir ben mi depresif im bugün ya. Herkes de varsa bir şey havadan deyip sallamıycam da
Ben yok diye biliyorum negom. Bizim okulda öyle birşey yapılmıyor. Hiç görmedim ana okulunda uyum haftası.
Her yakisikliya gitme.kankam korpecik cicrksinkadına şiddete hayırrrrrr
Hayır bana hep kızgın ifadeler yolladığı için ilk gözden onu çıkarttım ona da göz dağı olsun diyeZebrayla ne ilgisi var omu kızarttı seni?
Hele espiriye rich rich
Dimi yani neyin uyumuBen yok diye biliyorum negom. Bizim okulda öyle birşey yapılmıyor. Hiç görmedim ana okulunda uyum haftası.
Hayır bana hep kızgın ifadeler yolladığı için ilk gözden onu çıkarttım ona da göz dağı olsun diye
Para kızarttı beni
Ayy sebepsiz ya sabah böyle kalktım hala düzelmedimValla bnde de var bi durgunluk
Ana okulu bölümü mü? İlköğretim binasında değil bizim ana okulu, ayrı bir bina sadece ana okuluPerşembe cuma var bizim okulda oryantasyonmuydu neydi
Bende oyleyim sabahtir kafam yorgun hicbir is de yapmadmAyy sebepsiz ya sabah böyle kalktım hala düzelmedim
Negom sen yine okulu ara bir sor emin olmak için.Dimi yani neyin uyumu
Olsa iyiydi ya küçük sabahçı olacak, abi de iki öğün oluyor bu sene sabah gidecek, ben hangisine bakıcam
Yaptım da nasıl yaptım görsen, yaptığım işe söver gibiBende oyleyim sabahtir kafam yorgun hicbir is de yapmadm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?