- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #10.861
Bizdede oyle olabilir ama Bursa candırBen tayinciyim. Şimdi bursa yarın adana diğer gün Malatya.. Bana belli olmaz 81 ilin adamıyım
Bekle bekle bırakırım ben seniKutsal su atma ifadesi, hac gösterme ifadesi.
Peşimi bırak
Neresi candır, mini Suriye. Ben sevmiyorum puk gibi pukBizdede oyle olabilir ama Bursa candır ❤
Suriyelilerin olmadığı yer mi varNeresi candır, mini Suriye. Ben sevmiyorum puk gibi puk. Tek sevdiğim yanı tek kişilik herkesten nefret ediyorum bankları
Bide İskenderi tabi
Kız zebram sizin oralara taşınıcaz galiba kapı komşun olam mı seni yakından rehin almak daha zevkli olur burdan tat vermiyorSuriyelilerin olmadığı yer mi varpuk demaaaaa
Spora mı başladın kuzum?Birde diyorlar spor mutluluk hormonu salgılıyor, hııı çokyalaan alakası yok
Evde yapıyorum canım, eliptik bisiklet var, ip atlıyorum, videolar falanSpora mı başladın kuzum?
Ayyyy buralar candır valla komşum ol isterim Harika olur öretmenimmKız zebram sizin oralara taşınıcaz galiba kapı komşun olam mı seni yakından rehin almak daha zevkli olur burdan tat vermiyor
Yaa ben recep ivedik e çok gülüyorum bilün mü?Şahan sevmem hiçelinde başka ne var abla
Kocam da çok gülüyor o ayuyaYaa ben recep ivedik e çok gülüyorum bilün mü?
Olmaz kıyamam ona benAyyyy buralar candır valla komşum ol isterim Harika olur öretmenimmburdan rossssu kıskandırırız
Nesine guluyolar anlamıyorum...Kocam da çok gülüyor o ayuyaçok kaba ya çok
Şahan sevmem hiçelinde başka ne var abla
Kocam da çok gülüyor o ayuyaçok kaba ya çok
Ya bizde seksü geyşa ile çok gülüyoruz. Neden güldüğümüze dair hiçbir fikrim yok ama seviyoruz biz yavNesine guluyolar anlamıyorum...
Ne bileyim ya filmleri iğrenç...Ya bizde seksü geyşa ile çok gülüyoruz. Neden güldüğümüze dair hiçbir fikrim yok ama seviyoruz biz yav
Sen gel buraya görürsün rehineyi kim kimi rehin alıyormuşOlmaz kıyamam ona ben
Onun bebeksi duyguları ile oynayamam.
Ama şu rehine işini bir daha bir düşün bence yaşamaya değer
Sorun sende değil Bonus bendeYaa niye ki severim ben bunada gülüyorum elimde değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?