- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #11.061
Yok be yavrum nerde..aa çok geçmiş olsun kuzum. Sen çok telaşlanma diye öyle düşünmüştür eşin kendince. Şükür daha büyük birşeyi yokmuş.. Ahh yok mu bu erkekler hiç böyle şeyleri haber etme gereği duymuyorlar. Kadınlar yapsa nasıl kızarlar ama..neyse kuzum belkim bu bahaneyle eşin biraz evde durur
Ahahahhhahah bende proyum biliyon demiii
Bir 50 daha atıp senin proluğunu iptal ettirebilir miyim acabaAhahahhhahah bende proyum biliyon demiii
Bir 50 daha atıp senin proluğunu iptal ettirebilir miyim acaba
Keşke proluğumu da seninle böyle bölüşebilsem. Bir sen kırmızı olsan bir ben. Hiç bu kadar güzel proluk görmemiştim desen bende helal proluk desem. Ağlasak.
Ben parasız aldım canım proluğumu kimse elimden alamazBir 50 daha atıp senin proluğunu iptal ettirebilir miyim acaba
Keşke proluğumu da seninle böyle bölüşebilsem. Bir sen kırmızı olsan bir ben. Hiç bu kadar güzel proluk görmemiştim desen bende helal proluk desem. Ağlasak.
Vayyy yemek yarışmasından mıBen parasız aldım canım proluğumu kimse elimden alamaz
EvetttVayyy yemek yarışmasından mı
Hamarat kadın beni etkilemeyi başardınEvettt
Yok be yavrum nerde..
Rapor alsam izinli günlerimde iyileşince gelmek zorunda kalıcaktım dedi.
Almamış. Şuanda da görevinin başında
Konuşucaz da artık tatlıya mı bağlanır, ekşiye mi bağlanır görücezHmmm anladım Cicim. Hiç kötü şeyler düşünme, aklına getirme. Hem o zman eşin de strese girer, belki de onun stresini sana böyle yansımıştır fark etmeden.
Gelince güzel güzel tatlıya bağlarsınız ❤
Rabbim hep korusun kollasın hepsini
Kızlar benim geyşa sakatlanmış. Hastahaneye gitmiş haber vermemiş. Sinirlerim o kadar bozuk ki. Ağlayacağım şimdi sinirimden. Hastaneden çıkarken arıyor ya. Böyle birşey olabilir mi ben onun kankası mıyım giderken nasıl haber vermez.
Geçmiş olsun canım yaaa, üzülmene üzüldümÇok kırıldım kızlar bildiğiniz gibi değil.
Ben olsam habersiz böyle yapmazdım.
Düşünsenize 2 kere aradı işim vardı red ettim. Geri arıcaktım. 3.ye aradı açtım ne işin var benden daha önemli dedi. 2 dakika bekleyemiyor musun arayacaktım dedim. Ben hastahanedeyim ölsem sana ulaşamıcam demekki deyince başımdan aşağı kaynar sular döküldü.
Vuruldu sandım.
Eğer giderken arayıp düştüm kolumu kontrole gidiyorum deseydi bu kadar endişe ettiremezdi bana..
Tansiyonum fırladı resmen. Hiç iyi hissetmiyorum. Çok sinirlerim bozuk.
@samdan
Kıyamam ya. İşin çok zor be sarı minnoşumKonuşucaz da artık tatlıya mı bağlanır, ekşiye mi bağlanır görücez ⚰
Amin Allahım hepsini korusun. Biz eşleri de panik ataktan korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?