Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dinliyorum gerçekten müthiş

en sevdiğim şarkılardan biridir. yalnız ben yokda yürürken sesli şarkı söylerim bazen. farkında olmadan bunu söylemekten çok korkuyom artık kafama baston mu yerim arkamdan küfür hakaret mi yerim

sen dinle dinle gevse bunu

benim kociskom çağırıyor yaaaa ben gideyim de biraz kutlama yapayim
sonra uyutup buraya kaçarım belki
tam da sohbetin en janjanli yerinde
Olsun şamdanım iyi eğlenceler
Uyutup gel ama
Ya da gelme anasını satayım ne gelcen sabahlar olmasın

Pro üyeliklerinizle nicee KK günlerine ciciim buu güzell kutlamanızım şerefine çayımı şuan sizin için içiyoruum

İnşallah gerek kalmadan kısa zamanda geçsin inşallah canım Samdanım

İyi fikir dediğin gibi yapacağım canım. Yazmanimizin tayni oldu muhtemel yazman da seçilecek...şeytan diyor bileğini bandajla git...Bana da hiç yalan yaramaz ...yarın bileğimi kırarım ondan korkuyorum...
Yok kız yalan yaramaz. İnşallah yazman seçilmezsin. Biz de zümre yapacağız yarin. Bir de istek ve öneriler yazilacakmis. Koordinatör de biz olduk. Bakalım

aa çok geçmiş olsun kuzum. Sen çok telaşlanma diye öyle düşünmüştür eşin kendince. Şükür daha büyük birşeyi yokmuş.. Ahh yok mu bu erkekler hiç böyle şeyleri haber etme gereği duymuyorlar. Kadınlar yapsa nasıl kızarlar ama..neyse kuzum belkim bu bahaneyle eşin biraz evde durur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…