- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #11.041
Link alayım piliz
Dinliyorum gerçekten müthiş
Niye farkedemiyimmm ben çakal değil miyimFark etmene öyle sevindim ki anlatamam
Adamım bak bana kızgın ifadeler atma diyorum zaten tansiyonum fırlamışNiye farkedemiyimmm ben çakal değil miyim
Evet çok sertti ben bile kaldıramadım kendi esprimi ne desen haklısınBunu koydun dimi cidden o çilekli linki gördüm dimi
Eki Görüntüle 2303803
Olsun şamdanım iyi eğlencelerbenim kociskom çağırıyor yaaaaben gideyim de biraz kutlama yapayim
sonra uyutup buraya kaçarım belki
tam da sohbetin en janjanli yerinde
Pro üyeliklerinizle nicee KK günlerine ciciimEveetttttt kertenkelelerim. Ben geldim
Bugün @RosSsS ve benim için önemli bir tarih. 2 Eylül 2018'de başlayan aşk hikayemizin bugün 1.yıl dönümü
Sıcak bir eylül günüydü... Kocam polis okulundaydı.. Daha gözleri açılmamış yeni üye ben istihare namazı kılmış fakat rüyayı yorumlayamıyordum. Yardım istedim. Ve... Oradan bir ses geldi uzaktan.. Ross'umun sesiydi.. Ve diyordu ki:
Eki Görüntüle 2303686
İşte böyle başladı bu büyük aşk ve giderek büyüdü
Mübarek ve dini bir konu hasebiyle tanıştığımız için okunmuş bir aşk hikayesi bizimkisi
Bunun şerefine bugün pro olalım dedik. Aşkımızın kırmızısı adımız da da olsun dedik. Ama RosSsS umun işleminin azizliğine uğradık onunki yarına kaldı ama olsun
Nice yıllara birlikte inşallah @RosSsS um seni çok seviyorum biliyorsun nice senelere haşmetlim
İnşallah hepinizle böyle senelere adım atalım kertenkelelerim, hepiniz benim için çok özelsiniz♥
Yalnız ross la ilk mesajı ararken @hizuran ile de 3 eylülde tanıştığımızı gördüm bilmem hatırlar mısın hizuşşşş biz meğer çok eskiden tanışmışız seninle ben bu topikte tanıştık sanıyordum
Evet bu kadar aşk yeter, napıyorsunuz yavru kertenkelelerim
@RosSsS
@Kendinisevenbirii
hizuran
@Kutsal zebra
@Psikolojik Deliii
@balbocuuu
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@imzaben
@Pembeemzik
@Elhan
Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@Reyyan__
@malii
@ChocolateCookie
kk birinci noteri
@Chocolita
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@D e f n e
@Amecey
@gokyuzu_
@Kubdef
Oyy minnoşum eksik olmaPro üyeliklerinizle nicee KK günlerine ciciimbuu güzell kutlamanızım şerefine çayımı şuan sizin için içiyoruum
beybiler ben geldim sonunda
muhabbetin içindeyken kaç sayfa gittigi önemli olmuyo da. vay arkadaş ne konusmussunuz beeeetelefonun dokunmatigi dondu
@RosSsS ve B Brunello Cicinelli yıl dönümünüz kutlu olsun beybiler
biz de hala ne kutlama ne atraksiyon yok
dün gece sabaha karşı geldi eşim öğlene kadar uyudu. çocuk ev vs derken giremedim bı türlü.
HayatSevinceGuzel canım alintilayamadim mesaji şimdi iyi. doktora da götürmek istemedi eşim. hemen gitmeyelim biraz biz kesip deneyelim dedi. testler tüplerce kan vs korkuyo sanırım, boşuna canı yanacak diye.
Ahahahah manyak şey seni yaAdamım bak bana kızgın ifadeler atma diyorum zaten tansiyonum fırlamışEki Görüntüle 2303805
Oyy minnoşum eksik olma
Ben kahve severim ama ya türkiş kafi
Yok kız yalan yaramaz. İnşallah yazman seçilmezsin. Biz de zümre yapacağız yarin. Bir de istek ve öneriler yazilacakmis. Koordinatör de biz olduk. Bakalımİyi fikir dediğin gibi yapacağım canım. Yazmanimizin tayni oldu muhtemel yazman da seçilecek...şeytan diyor bileğini bandajla git...Bana da hiç yalan yaramaz ...yarın bileğimi kırarım ondan korkuyorum...
Ana konularımı istediğim zaman kapatabiliyormuşum. Kafamı attırmayın kapatır burayı giderim
Kızlar benim geyşa sakatlanmış. Hastahaneye gitmiş haber vermemiş. Sinirlerim o kadar bozuk ki. Ağlayacağım şimdi sinirimden. Hastaneden çıkarken arıyor ya. Böyle birşey olabilir mi ben onun kankası mıyım giderken nasıl haber vermez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?