- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #11.021
Hişttttt kız girme ulan aklıma
Bu arada 11.000.msjı kaptın farkında mısın
Diloşum onun başına stres vurmuş çok belli. Üzmeyin birbiriniziŞimdi beni arıyor Bana diyor ki çılgın diyor Manyak Kadın diyor Tamam diyor seni diyor biraz diyor üzdüm diyor saçma sapan bir konu için diyor 5 kilo diyor Fasulye aldım diyor onu diyor kışlık yaparız diyor pazar günü diyor abi manyak ya vallahi bak yemin ederim manyak ya kızdım ama çok fena kızım benim dedim stres yaşamam gerekiyor benim dedim Şu anda en mutlu olmam gereken zamanda dedim Sen beni çok üzüyorsun dedim ya Niye bugün böyle oldu dedim aşkım diyor Stresten sıkıntıdan bak diyor tadıyor Ürgüp'e gittim diyor Geri geldim hala çalışıyorum diyor artık bir şey demedim yani çok üzüldüm gerçekten dedim kırdın beni kapattım telefonu
Evet çok hasssasim gerilmemem gerekiyor test günüme 3 kaldı zaten çok yarıdimci oldu sağolsun da bugün bir piskopata bagladisen onu iyice bi parala
hani balkona hali serer de sopayla vura vura temizlerler ya öyle bı döv dilinle. akillanir belki.
sen bide tedavi görüyosun su an çok daha hassassin kuzum ya
Haklısın balımDiloşum onun başına stres vurmuş çok belli. Üzmeyin birbirinizi
Kendime yabancılaştım adeta diyorsunsana geçen gün rossa armağan ettiğim sarkiyi armagan ediyorum cici
bu topik çok hızlı cici yetişemiyorum kendi galibiyetime bileeee
holleeeyyyy
Çocuk için mi test? Böyle konulara ben bile çok heyecanlanıyorum öyleyse inşallah en güzel haberlerle gelirsinEvet çok hasssasim gerilmemem gerekiyor test günüme 3 kaldı zaten çok yarıdimci oldu sağolsun da bugün bir piskopata bagladi
Evet çok hasssasim gerilmemem gerekiyor test günüme 3 kaldı zaten çok yarıdimci oldu sağolsun da bugün bir piskopata bagladi
Kendime yabancılaştım adeta diyorsun
Dans edişine hayran kaldım
Şark ne biliyormusnuz cicicim rosssa sevgiline gönderdigin şarkı ben de çok severim onukuzu sen de takma yaaa bazen büyük baş olmaya ozeniyolar işte
baksana o da hemen cark etmis zaten.
sen seni ne sakinlestiriyosa onu yap.
şarkıyı da bize yolla ona yollama
Çok heyecanlıEvet çok hasssasim gerilmemem gerekiyor test günüme 3 kaldı zaten çok yarıdimci oldu sağolsun da bugün bir piskopata bagladi
Hadi hayırlısı olsun inşallah kuzummmÇok heyecanlı
1 sevdiğim kişi de yarın gebe olup olmadığı belli olacak.
Çok heyecanlı ya.
PuhahahahaNe kadar yılansın diye test çözdüm de çok iltifat etmişler yaaaaa üfff şımardım
Eki Görüntüle 2303799
Evet cNm bebiş içinÇocuk için mi test? Böyle konulara ben bile çok heyecanlanıyorum öyleyse inşallah en güzel haberlerle gelirsin
Fark etmene öyle sevindim ki anlatamamFarkettim de 10000 mjın 4 ödülünü ben almışım
Ne kadar yılansın diye test çözdüm de çok iltifat etmişler yaaaaa üfff şımardım
Eki Görüntüle 2303799
Ne kadar yılansın diye test çözdüm de çok iltifat etmişler yaaaaa üfff şımardım
Eki Görüntüle 2303799
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?