Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ciddi izliyonuz mu kızlar? Her söylenicek şey önceden belirlenmiş hiç doğal bi konuşma yok öyle programlarda
Ben cidden izlemiyorum. Yani inanarak. Ama daha önce duymadığım çok yemek gördüm. Yaptım vs. Eşimle yemek kritiği yapıp konuşuyoruz. Baktığımız yön başka. Adamların pacozlugu bizi ilgilendirmiyor

Ciddi izliyonuz mu kızlar? Her söylenicek şey önceden belirlenmiş hiç doğal bi konuşma yok öyle programlarda
İzliyorum eşim daha gelmedi , gıcık oluyor bunlara. Şimdi kapatırım . Ya önceden belirlendiği yemekteyiz yarismacilarindan belli.. o kadar bilgili insanları elediler ki

Yerim ballimmm hele ben opcek yagmurina tutasim geldi wallah
İki bebe war malum bilyosun peslerinde kosmaktan nefes alamiyorum yoksa bi ozledim sohbet etmeyi ic dokmeyi dertlesmeyi gulmeyi artik burdayim kolaylasiyo bidik yuruyo artik sukur biride 1 ci sinifa kayit ettirdim.Sen nasilsin ballim bnm

Oh hadi hayırlı olsun, güzel bir sene diliyorum okullu miniğe
Büyüttün vallahi çocukları
Bende napayım kuzum. En son ne hatırlıyorsun bilmiyorum. Eşim polis okulundan döndü işte 1 sene olacak görevinin başında. Benim öğretmenlik yaptığım şehire atandı. Bunlardan haberin var mı bilmiyorum.
Onun dışında topik açtım işte burada takılıyoruz
ByNkoaLa ile ben aynı bildiğin gibiyiz

Bu saatte birde kahve yaparsan 1 hafta uyumazsın herhalde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…