- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #11.161
Yok artikEgenin incisiDu bismillah, koltuğa popomu yerleştrdim iyice
Gün içinde, güneşin altında çok durmuşsa çarpılmış olabilir. 39a kadar takip, yükselirse hiç düşünme hastaneye gidin.Çekilmiş kuzularım. İyi bir hastahaneye gitmiş zaten.
Kırık falan olmadığı çok belli . Çatlak da olsa görülürdü röntgende. Akciğerlerine kadar bakmış doktor. Ateş düşme ile alakalı değil muhtemelen. Tesadüf denk geldi herhalde ya da can acısından çıktı Psikolojik bilemedim.
İzmirdeyim evet, sen değilsin, bizimla değilsin o zaman anladımYok artik
Ama incisi dedigine gore sen izmirlisin
Ahhahahaha degilim izmirliİzmirdeyim evet, sen değilsin, bizimla değilsin o zaman anladımsır mı tutuyoz yahu
Neden Denizli peki, hiç düşündün müAhhahahaha degilim izmirli
Biz dort tarafi daglarla cevrili horozu ile unlu adinda gevtigi gbi denizi olmayan bir ildeyiz
Olabilir kuzum.Gün içinde, güneşin altında çok durmuşsa çarpılmış olabilir. 39a kadar takip, yükselirse hiç düşünme hastaneye gidin.
Dusundim ve sordum sorusturdum arastirdmNeden Denizli peki, hiç düşündün müDenizi olmadığı halde ilginç gelir hep.
Evliliğinizin 1.yılınızı doldurdunuz mu? Ne alaka deme cidden evhamını hissettim. Allah daim etsin canm. Geçer inşallahOlabilir kuzum.
Geldiğinde 38 di. Şuan 36 lara düştü ama yarım saatte 1 saatte 1 ölçerim artık sabaha kadar.
5.yıla gireceğiz 4 bitecek ocaktaEvliliğinizin 1.yılınızı doldurdunuz mu? Ne alaka deme cidden evhamını hissettim. Allah daim etsin canm. Geçer inşallah
Ayy yaa çok güldüm. Ege havası işte anladım kan çekti işte.Dusundim ve sordum sorusturdum arastirdm
Denizlinin alt yapisi sudan olusuyor ve onceden sadece su imis sonra zamanla su cekilmis olmali ki domizlar yasamaya baslamis domuzli domuzlu diye diye de günümüze denizli olarak geldigi soyleniyor bu halk dilinde bana pek sacma geliyor
Ayy yaa çok güldüm. Ege havası işte anladım kan çekti işte.
Ahh kıymetini bilsin lütfen.Sanki herkesler benim gibi kalaslığa evrilmek zorunda. Ateş ölçeri en son kalorifer peteğine tutup beni telaşlandırmıştı 2012ydi. Ogünden sonra, tepesinden duman çıkmadıkça inanmam.5.yıla gireceğiz 4 bitecek ocakta
Çoğunu anlamam gülme tutar. Ama yakışana da acayip yakışıyor şive. Niye gelmiyonuz, büyükleniz aranıpduruCeker tabi cekmez mi ganimizda egelilik vaaa bizim
Hicde beceremem sive falan
Hiç güleceğim yoktu kız ameceyim Allah da seni güldürsünAhh kıymetini bilsin lütfen.Sanki herkesler benim gibi kalaslığa evrilmek zorunda. Ateş ölçeri en son kalorifer peteğine tutup beni telaşlandırmıştı 2012ydi. Ogünden sonra, tepesinden duman çıkmadıkça inanmam.
DahahahahahhaÇoğunu anlamam gülme tutar. Ama yakışana da acayip yakışıyor şive. Niye gelmiyonuz, büyükleniz aranıpduru
Öyle gerçekten. Muzip mi, o telaşemden haz mı duyuyor anlamadım. Allah muhafaza kolu bacağı kopmadığı sürece birşeyin yok derim geçerim. İçimde tabi üzüntümü yaşarım. Bence biliyor, kalp kalbe karşı olur. Profil fotonu her gördüğümde ben de kopuyorumHiç güleceğim yoktu kız ameceyim Allah da seni güldürsün
Muzip bir kocan var anlaşılan
Bence de kıymetimi bilsin
Sağlık olsun, bir sonraki gelişinde ödemeli atDahahahahahha
Bana da tutuyor
Geldik yazin izmirdeydik
Siz yoktubuz evde
Caldirir kapatirm apla fakfakiriz bizSağlık olsun, bir sonraki gelişinde ödemeli at
Nerenin fakirisin ingilterenin miCaldirir kapatirm apla fakfakiriz biz
Hahahahahahaha
Odemli ararsam acarsin durduk yere bize sey olmasin
Hahaha muziplikleri ile yalancı çobana dönmüş enişte, sen ona yalancı çobanın hikayesini bir oku hatırlat mutlakaÖyle gerçekten. Muzip mi, o telaşemden haz mı duyuyor anlamadım. Allah muhafaza kolu bacağı kopmadığı sürece birşeyin yok derim geçerim. İçimde tabi üzüntümü yaşarım. Bence biliyor, kalp kalbe karşı olur. Profil fotonu her gördüğümde ben de kopuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?