Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gün içinde, güneşin altında çok durmuşsa çarpılmış olabilir. 39a kadar takip, yükselirse hiç düşünme hastaneye gidin.

Gün içinde, güneşin altında çok durmuşsa çarpılmış olabilir. 39a kadar takip, yükselirse hiç düşünme hastaneye gidin.
Olabilir kuzum.
Geldiğinde 38 di. Şuan 36 lara düştü ama yarım saatte 1 saatte 1 ölçerim artık sabaha kadar.

Neden Denizli peki, hiç düşündün mü Denizi olmadığı halde ilginç gelir hep.
Dusundim ve sordum sorusturdum arastirdm

Denizlinin alt yapisi sudan olusuyor ve onceden sadece su imis sonra zamanla su cekilmis olmali ki domizlar yasamaya baslamis domuzli domuzlu diye diye de günümüze denizli olarak geldigi soyleniyor bu halk dilinde bana pek sacma geliyor

Olabilir kuzum.
Geldiğinde 38 di. Şuan 36 lara düştü ama yarım saatte 1 saatte 1 ölçerim artık sabaha kadar.
Evliliğinizin 1.yılınızı doldurdunuz mu? Ne alaka deme cidden evhamını hissettim. Allah daim etsin canm. Geçer inşallah

Ayy yaa çok güldüm. Ege havası işte anladım kan çekti işte.

5.yıla gireceğiz 4 bitecek ocakta
Ahh kıymetini bilsin lütfen.Sanki herkesler benim gibi kalaslığa evrilmek zorunda. Ateş ölçeri en son kalorifer peteğine tutup beni telaşlandırmıştı 2012ydi. Ogünden sonra, tepesinden duman çıkmadıkça inanmam.

Hiç güleceğim yoktu kız ameceyim Allah da seni güldürsün
Muzip bir kocan var anlaşılan
Bence de kıymetimi bilsin

Hiç güleceğim yoktu kız ameceyim Allah da seni güldürsün
Muzip bir kocan var anlaşılan
Bence de kıymetimi bilsin
Öyle gerçekten. Muzip mi, o telaşemden haz mı duyuyor anlamadım. Allah muhafaza kolu bacağı kopmadığı sürece birşeyin yok derim geçerim. İçimde tabi üzüntümü yaşarım. Bence biliyor, kalp kalbe karşı olur. Profil fotonu her gördüğümde ben de kopuyorum

Caldirir kapatirm apla fakfakiriz biz
Hahahahahahaha
Odemli ararsam acarsin durduk yere bize sey olmasin
Nerenin fakirisin ingilterenin mi Çeşmeler, Alaçatılar, Cundalar, Şirinceler, Efesler hep fakirlikten gezilir zaten İzmirin reklamıda aradan çıktı.

Hahaha muziplikleri ile yalancı çobana dönmüş enişte, sen ona yalancı çobanın hikayesini bir oku hatırlat mutlaka
Dışımı Boşverin içimin bir resmi olsa kesinlikle profil fotoğrafım olurdu. Bir ben var benden içeri o da profil fotomdur, tipinde kendimi, özümü bulduğum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…