- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #11.141
Bütün gün koşturmacalı, okullar açılınca daha da.. Hissediyorum telaş is commingBu saatte birde kahve yaparsan 1 hafta uyumazsın herhalde
Ne bölüm okuyordun kuzucuk?Bütün gün koşturmacalı, okullar açılınca daha da.. Hissediyorum telaş is commingSon günlerin tadını çıkarayım
Oğlum anaokuluna başlıyor. Okul benim için şuan ütopikNe bölüm okuyordun kuzucuk?
Kendimi iyi hissetmiyorm ya afeti devranimNereye
Aaaaa kesin misafir gelecek, hissediyorumKendimi iyi hissetmiyorm ya afeti devranim
Allaj yardmcin olsun benm ikisi de basliyor biri birinci sinif digeri kresOğlum anaokuluna başlıyor. Okul benim için şuan ütopik
Gelmesin nolur gelmesinAaaaa kesin misafir gelecek, hissediyorum
EvetOh hadi hayırlı olsun, güzel bir sene diliyorum okullu miniğe
Büyüttün vallahi çocukları
Bende napayım kuzum. En son ne hatırlıyorsun bilmiyorum. Eşim polis okulundan döndü işte 1 sene olacak görevinin başında. Benim öğretmenlik yaptığım şehire atandı. Bunlardan haberin var mı bilmiyorum.
Onun dışında topik açtım işte burada takılıyoruz
ByNkoaLa ile ben aynı bildiğin gibiyiz
Haahh yaşaaaa. İkinci yılımız, ilki yakındı ve de bebek arabasıyla çift dik rampa in çik. Şimdi 4 rampa ve bebek arabasından kendini atmaya çalışan bir bebeAllaj yardmcin olsun benm ikisi de basliyor biri birinci sinif digeri kresgit gel git gel git gel git gel hasatim cikacak
Of of o daha zorHaahh yaşaaaa. İkinci yılımız, ilki yakındı ve de bebek arabasıyla çift dik rampa in çik. Şimdi 4 rampa ve bebek arabasından kendini atmaya çalışan bir bebeAllah yardımcımız olsun.
Direkt başka hastaneye canım. Röntgen çekilmiş mi?Kuzularım ya eşimin ateşi çıktı ne alaka bilmiyorum.
Olayın detaylarında alt devreye kalkan tutma eğitimi veriyorlarmış. Taş falan atıyorlar eylemci gibi rol yapıyorlar alt devre de taşlara karşı kendini koruyup kalkanı hizalı tutmalı vs bir eğitimleri var. O atılan taşlardan birine takılıp düşmüş. Doktor kırık çatlak yok demiş ama 38 derece ateşle geldi eve. Ateş düşürücü verdim birkaç birşey yaptım. Uyudu. Düşüyor şimdi ateşi ama kolunun ağrısından uyanıp inliyor sonra tekrar uyuyor. Ateşi de bir iniyor bir çıkıyor.
Tekrar doktora mi gitseniz kuzum bi yaKuzularım ya eşimin ateşi çıktı ne alaka bilmiyorum.
Olayın detaylarında alt devreye kalkan tutma eğitimi veriyorlarmış. Taş falan atıyorlar eylemci gibi rol yapıyorlar alt devre de taşlara karşı kendini koruyup kalkanı hizalı tutmalı vs bir eğitimleri var. O atılan taşlardan birine takılıp düşmüş. Doktor kırık çatlak yok demiş ama 38 derece ateşle geldi eve. Ateş düşürücü verdim birkaç birşey yaptım. Uyudu. Düşüyor şimdi ateşi ama kolunun ağrısından uyanıp inliyor sonra tekrar uyuyor. Ateşi de bir iniyor bir çıkıyor.
Bir de komşu çıkarmışız. Dünyadaki dik yokuşlu, rampalı bir bizim mahalle sanıyordumOf of o daha zor
Bizim evde rampa da baya yokus valla delircem sanirm
AhahhahhaBir de komşu çıkarmışız. Dünyada ki dik yokuşlu, rampalı bir bizim mahalle sanıyordum
Sessizdim ama sewdiklerimide takipteydim kuzum iyi olmaniza sewindim hayirli olsun topigimizOh hadi hayırlı olsun, güzel bir sene diliyorum okullu miniğe
Büyüttün vallahi çocukları
Bende napayım kuzum. En son ne hatırlıyorsun bilmiyorum. Eşim polis okulundan döndü işte 1 sene olacak görevinin başında. Benim öğretmenlik yaptığım şehire atandı. Bunlardan haberin var mı bilmiyorum.
Onun dışında topik açtım işte burada takılıyoruz
ByNkoaLa ile ben aynı bildiğin gibiyiz
Direk başka hastaneye canım. Röntgen çekilmiş mi?
Çekilmiş kuzularım. İyi bir hastahaneye gitmiş zaten.Tekrar doktora mi gitseniz kuzum bi ya
BeklerizSessizdim ama sewdiklerimide takipteydim kuzum iyi olmaniza sewindim hayirli olsun topigimizartik gelirim bol bol
Egenin incisiAhahhahha
Istanbulda oturuyorsan kesin komsu degilizdir
Ege tarafiysa bir ihtimal komsu cikariz
Belki osikolojiktir belki usutmustur ondn cikmistirÇekilmiş kuzularım. İyi bir hastahaneye gitmiş zaten.
Kırık falan olmadığı çok belli . Çatlak da olsa görülürdü röntgende. Akciğerlerine kadar bakmış doktor. Ateş düşme ile alakalı değil muhtemelen. Tesadüf denk geldi herhalde ya da can acısından çıktı Psikolojik bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?