Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet AnneAslan
Biz bildigin gbiyiz (;

Allaj yardmcin olsun benm ikisi de basliyor biri birinci sinif digeri kres git gel git gel git gel git gel hasatim cikacak
Haahh yaşaaaa. İkinci yılımız, ilki yakındı ve de bebek arabasıyla çift dik rampa in çik. Şimdi 4 rampa ve bebek arabasından kendini atmaya çalışan bir bebe Allah yardımcımız olsun.

Kuzularım ya eşimin ateşi çıktı ne alaka bilmiyorum.
Olayın detaylarında alt devreye kalkan tutma eğitimi veriyorlarmış. Taş falan atıyorlar eylemci gibi rol yapıyorlar alt devre de taşlara karşı kendini koruyup kalkanı hizalı tutmalı vs bir eğitimleri var. O atılan taşlardan birine takılıp düşmüş. Doktor kırık çatlak yok demiş ama 38 derece ateşle geldi eve. Ateş düşürücü verdim birkaç birşey yaptım. Uyudu. Düşüyor şimdi ateşi ama kolunun ağrısından uyanıp inliyor sonra tekrar uyuyor. Ateşi de bir iniyor bir çıkıyor.

Haahh yaşaaaa. İkinci yılımız, ilki yakındı ve de bebek arabasıyla çift dik rampa in çik. Şimdi 4 rampa ve bebek arabasından kendini atmaya çalışan bir bebe Allah yardımcımız olsun.
Of of o daha zor
Bizim evde rampa da baya yokus valla delircem sanirm

Direkt başka hastaneye canım. Röntgen çekilmiş mi?

Tekrar doktora mi gitseniz kuzum bi ya

Sessizdim ama sewdiklerimide takipteydim kuzum iyi olmaniza sewindim hayirli olsun topigimiz artik gelirim bol bol

Direk başka hastaneye canım. Röntgen çekilmiş mi?
Tekrar doktora mi gitseniz kuzum bi ya
Çekilmiş kuzularım. İyi bir hastahaneye gitmiş zaten.
Kırık falan olmadığı çok belli . Çatlak da olsa görülürdü röntgende. Akciğerlerine kadar bakmış doktor. Ateş düşme ile alakalı değil muhtemelen. Tesadüf denk geldi herhalde ya da can acısından çıktı Psikolojik bilemedim.

Belki osikolojiktir belki usutmustur ondn cikmistir
Ins sabaha biseyi kalmaz kuzumm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…