- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #11.221
Bu kadar aktif kullandığımı bilmiyor balım. İlk açtığımda da bi kıllanmıştı zati. Nerden biliyorsun belki erkek vardır demiştiNeden eşinden gizliyorsun limonsuzum.
Yeno bir hastalik icat ettim adina da osikoloji koydim hahahahaDiyorum ki o hastalık ne ola ne kadar cahilimpsikolojik dedin dimi
Kiz yoklugun o kdr belli ki anlatamamGüüünnaayyyddıııınnnnnnnve ben geri geldim
Efem lütfen niye gittiğim konusuna hiç değinmeyin,zira ben bile hatırlamak istemiyorum kapatalım gitsin
Kendimden giremedim,tabi hal böyle olunca da eşimin tlfnunu esir aldım3 gün sabah akşam icinizdeydim aslında,lakin sesimi duyuramadim,elimi sallayamadim,kızlar ben burdayım diyemedim zalım mune beni çekti aldı sizden tüm sayfaları eşimin telinden girip okuduğum,her an takip ettgim için sizi,şimdi girince sayfa şoku da yaşamadım
sizleri
cookk ozledim yağlarım ballarım, böreklerim çöreklerim benimyesem doyamam sizi öyle bı sevgi sizde özlediniz mi beniii seviyim mi sizii,sariyim mi kollarima aliyim mi yamacıma
Günaydın canım,geçti gitti şükür saol
Ahaha biliyom kız senin o +18 deki msjini
Roosss bebegimmKiz yoklugun o kdr belli ki anlatamam
Cok sukur cezan bitti bir daha bdv lerde dolasma tatli minigim (;
Hosgeldin ballo coregim
Bende seni gorunce bir giprastim seksum benmRoosss bebegimmseni gördüm iccim gıpırdadi gii ozledin mi benii hosbuldum balım
Çok fazla yazsamda arayı kapatamam samdanim ya jet hızıyla ilerliyor bu topik masallahneler yaptın bakalım mahpuslukta kuzu :)
nasıl geçti
arayi kapatmamiz lazim cok fazla yazman lazim
Ya sorma rossuumm, ben o ban şeysini taktik maktik yok bam bam bam diye eşimin üstünde uyguluyordum kiiiiiBende seni gorunce bir giprastim seksum benm
Ozlemez miyim kiz alistiriverdn kendini sonra kayboldun ban ban ban
Hoşbulduk şekerimGünaydın canım,geçti gitti şükür saol
Ahaha biliyom kız senin o +18 deki msjiniiyi yine erken geldik,sende hosgeldin
WouwwwwwwYa sorma rossuumm, ben o ban şeysini taktik maktik yok bam bam bam diye eşimin üstünde uyguluyordum kiiiiimune bu sefer benim üstümde uyguladı bu taktiği,seninde dediğin gibi Ban Ban Ban oldu
Yoh ben tadına baktım da, bi daha karşılaşmamak adına köşe Bucak kaçacam galibaWouwwwwww
Mune bu yapar cimbizi keskindir bir tadna bakan bir daha birakamaz
Bencede kac bosver gel sen bize kac "DYoh ben tadına baktım da, bi daha karşılaşmamak adına köşe Bucak kaçacam galiba
Beynim yanmadı değil, o ney ki ola diyerekYeno bir hastalik icat ettim adina da osikoloji koydim hahahaha
Evet cnm psikolojik demek istdim
Bu sitenin güzelliğine ban da dahil. Olmazsa olmaz. Arada bir ban yemek, iyi gelebilir diyordum takiii 10 gün boyunca banlanıp şifremi unutana kadarBencede kac bosver gel sen bize kac "D
Yakarim bilirsinBeynim yanmadı değil, o ney ki ola diyerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?