Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nerenin fakirisin ingilterenin mi Çeşmeler, Alaçatılar, Cundalar, Şirinceler, Efesler hep fakirlikten gezilir zaten İzmirin reklamıda aradan çıktı.
Uzerimden reklam da yaptin helal olsun hahahahahah
Cesme ve alacati on numara yer bisey diyemem
Seferihisar fakiriyiz apla biz
Koylerde kaliyoz hahahahahah

Uzerimden reklam da yaptin helal olsun hahahahahah
Cesme ve alacati on numara yer bisey diyemem
Seferihisar fakiriyiz apla biz
Koylerde kaliyoz hahahahahah
Cunda da Balıkesirindi zaten çaktırma. Hoş kuşadasının hala izmire bağlı olduğunu düşünenler var.

Bu da benim içim

Yaaa biliyorum ben bu adamı hatta adını da biliyordum da unuttum
Gerçekten bayılıyorum böyle tiplere ya
İçlerimiz dışlarımızdan güzel ve alımlı
Kuzum benim adamın ateşi 36 ya düşmüşken uyuyayım acık.
Hadi öptüm iyi geceler

İyi geceler

Geçmiş olsun canım

Güüünnaayyyddıııınnnnnnn ve ben geri geldim

Efem lütfen niye gittiğim konusuna hiç değinmeyin,zira ben bile hatırlamak istemiyorum kapatalım gitsin

Kendimden giremedim,tabi hal böyle olunca da eşimin tlfnunu esir aldım 3 gün sabah akşam icinizdeydim aslında,lakin sesimi duyuramadim,elimi sallayamadim,kızlar ben burdayım diyemedim zalım mune beni çekti aldı sizden tüm sayfaları eşimin telinden girip okuduğum,her an takip ettgim için sizi,şimdi girince sayfa şoku da yaşamadım
sizleri
cookk ozledim yağlarım ballarım, böreklerim çöreklerim benim yesem doyamam sizi öyle bı sevgisizde özlediniz mi beniii seviyim mi sizii,sariyim mi kollarima aliyim mi yamacıma

Hoş geldin.. cümleler sevgi özlem yoğun duygular içeriyor... İnşallah bir daha bu kadar ayrı kalmazsin kuzum.

B Brunello Cicinelli cicimmm meleğim,sarışın seksü bombam benim öyle özledim ki
Ama şimdi eşinin durumuna üzüldüm alt devrelere sevinmisken kuzum cookk geçmiş olsun canım Allah can sağlığı versin,yeter ki başında olsun senin simdi nasıl oldu eşin?? kızma eşine, telaş etme diye mi o anın şokuyla mi artık haber verememiştir bazen olur böyle tutukluluk insanda balım yine şükür kırık çıkık yokmuş,toparlar inşallah en kısa zamanda da
Pro olmana çok sevindim bu arada sana kırmızı cookk yakışmışss şu alt devrelerin gelmesine daha iki üç ay mi var diye konuşuyorduk,nasıl geçer bu zaman falan diyorduk be cicim bak gelmiş bile senin kurtarıcılar inşallah düzene girer eşinin işi de biraz olsa rahatlarsın

Son düzenleme:
Hoş geldin.. cümleler sevgi özlem yoğun duygular içeriyor... İnşallah bir daha bu kadar ayrı kalmazsin kuzum.
Hoş buldum ablam hepinizi öpücüklere bogmak istiyorum ya çok özledim sizide burayida,dediğin gibi inşallah bu kadar ayrı kalmam bidaa

Günaydın ve de hoş geldin. Allah ayırmasın tekrar. Okula, işe gidecekler olarak çok tatlıyız bence. Erkenden kalktık hazırlandık. Gerçi ben hala hazır değilim. Bugün bir sürü koşturmaca beni bekliyor. Daha dünün yorgunlugu çıkmadı

Hoş buldum hizuşum ya bence de cookk tatlısın,kosturmali temponun enerjini emmesine izin verme balım,bismillah de başla gününe inşallah çok yoğun geçmez bu günün

Hoş geldin canım, şükür kavuşturana
Modunu düşürme kuzum, pozitif ol ne güzel sağlıksın, güne erken başlamak için güzel bir sebebin var mesleğin var
Çok güzel faydalı bir mesleğin var üstelik
Az önce dedim bende çocuklara, haftaya bu zaman okul yolunda olucaz ne güzel diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…