- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #11.181
Uzerimden reklam da yaptin helal olsun hahahahahahNerenin fakirisin ingilterenin miÇeşmeler, Alaçatılar, Cundalar, Şirinceler, Efesler hep fakirlikten gezilir zaten İzmirin reklamıda aradan çıktı.
Cunda da Balıkesirindi zaten çaktırma. Hoş kuşadasının hala izmire bağlı olduğunu düşünenler var.Uzerimden reklam da yaptin helal olsun hahahahahah
Cesme ve alacati on numara yer bisey diyemem
Seferihisar fakiriyiz apla biz
Koylerde kaliyoz hahahahahah
Hahaha muziplikleri ile yalancı çobana dönmüş enişte, sen ona yalancı çobanın hikayesini bir oku hatırlat mutlaka
Dışımı Boşverin içimin bir resmi olsa kesinlikle profil fotoğrafım olurdu. Bir ben var benden içeri o da profil fotomdur, tipinde kendimi, özümü bulduğum
Yaaa biliyorum ben bu adamı hatta adını da biliyordum da unuttumEki Görüntüle 2303861
Bu da benim içim
İyi gecelerYaaa biliyorum ben bu adamı hatta adını da biliyordum da unuttum
Gerçekten bayılıyorum böyle tiplere ya
İçlerimiz dışlarımızdan güzel ve alımlı
Kuzum benim adamın ateşi 36 ya düşmüşken uyuyayım acık.
Hadi öptüm iyi geceler
Diyorum ki o hastalık ne ola ne kadar cahilimosikolojiktir
Geçmiş olsun canımKuzularım ya eşimin ateşi çıktı ne alaka bilmiyorum.
Olayın detaylarında alt devreye kalkan tutma eğitimi veriyorlarmış. Taş falan atıyorlar eylemci gibi rol yapıyorlar alt devre de taşlara karşı kendini koruyup kalkanı hizalı tutmalı vs bir eğitimleri var. O atılan taşlardan birine takılıp düşmüş. Doktor kırık çatlak yok demiş ama 38 derece ateşle geldi eve. Ateş düşürücü verdim birkaç birşey yaptım. Uyudu. Düşüyor şimdi ateşi ama kolunun ağrısından uyanıp inliyor sonra tekrar uyuyor. Ateşi de bir iniyor bir çıkıyor.
Sen zahmet etme yerindenAna konularımı istediğim zaman kapatabiliyormuşum. Kafamı attırmayın kapatır burayı giderim
Hoş geldin.. cümleler sevgi özlem yoğun duygular içeriyor... İnşallah bir daha bu kadar ayrı kalmazsin kuzum.Güüünnaayyyddıııınnnnnnnve ben geri geldim
Efem lütfen niye gittiğim konusuna hiç değinmeyin,zira ben bile hatırlamak istemiyorum kapatalım gitsin
Kendimden giremedim,tabi hal böyle olunca da eşimin tlfnunu esir aldım3 gün sabah akşam icinizdeydim aslında,lakin sesimi duyuramadim,elimi sallayamadim,kızlar ben burdayım diyemedim zalım mune beni çekti aldı sizden tüm sayfaları eşimin telinden girip okuduğum,her an takip ettgim için sizi,şimdi girince sayfa şoku da yaşamadım
sizleri
cookk ozledim yağlarım ballarım, böreklerim çöreklerim benimyesem doyamam sizi öyle bı sevgi sizde özlediniz mi beniii seviyim mi sizii,sariyim mi kollarima aliyim mi yamacıma
Nasıl oldu kız eşinGöstericem ben ona atarı gideri cilveyi.
O kolunun acısına şükrettiricem sana, gerçek acıyı tattırıcam eve gelme dedim yüzüne kapadım.
Hoş buldum ablamHoş geldin.. cümleler sevgi özlem yoğun duygular içeriyor... İnşallah bir daha bu kadar ayrı kalmazsin kuzum.
Günaydın ve de hoş geldin. Allah ayırmasın tekrar. Okula, işe gidecekler olarak çok tatlıyız bence. Erkenden kalktık hazırlandık. Gerçi ben hala hazır değilim. Bugün bir sürü koşturmaca beni bekliyor. Daha dünün yorgunlugu çıkmadıGüüünnaayyyddıııınnnnnnnve ben geri geldim
Efem lütfen niye gittiğim konusuna hiç değinmeyin,zira ben bile hatırlamak istemiyorum kapatalım gitsin
Kendimden giremedim,tabi hal böyle olunca da eşimin tlfnunu esir aldım3 gün sabah akşam icinizdeydim aslında,lakin sesimi duyuramadim,elimi sallayamadim,kızlar ben burdayım diyemedim zalım mune beni çekti aldı sizden tüm sayfaları eşimin telinden girip okuduğum,her an takip ettgim için sizi,şimdi girince sayfa şoku da yaşamadım
sizleri
cookk ozledim yağlarım ballarım, böreklerim çöreklerim benimyesem doyamam sizi öyle bı sevgi sizde özlediniz mi beniii seviyim mi sizii,sariyim mi kollarima aliyim mi yamacıma
Hoş buldum hizuşumGünaydın ve de hoş geldin. Allah ayırmasın tekrar. Okula, işe gidecekler olarak çok tatlıyız bence. Erkenden kalktık hazırlandık. Gerçi ben hala hazır değilim. Bugün bir sürü koşturmaca beni bekliyor. Daha dünün yorgunlugu çıkmadı ☹☹
Hoş geldin canım, şükür kavuşturanaGüüünnaayyyddıııınnnnnnnve ben geri geldim
sizleri
Modunu düşürme kuzum, pozitif ol ne güzel sağlıksın, güne erken başlamak için güzel bir sebebin var mesleğin varGünaydın ve de hoş geldin. Allah ayırmasın tekrar. Okula, işe gidecekler olarak çok tatlıyız bence. Erkenden kalktık hazırlandık. Gerçi ben hala hazır değilim. Bugün bir sürü koşturmaca beni bekliyor. Daha dünün yorgunlugu çıkmadı ☹☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?