- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #11.201
Saol balım özledim siziHoş geldin canım, şükür kavuşturana ❤❤❤❤
Tamam güzellik akillandim
Allah razı olsun canım. Ben söylenirim öyle modum düşmez yoksaModunu düşürme kuzum, pozitif ol ne güzel sağlıksın, güne erken başlamak için güzel bir sebebin var mesleğin var
Çok güzel faydalı bir mesleğin var üstelik ❤
Az önce dedim bende çocuklara, haftaya bu zaman okul yolunda olucaz ne güzel diye
Bugün de toplantı var. Toplantı bende baş ağrısı yapıyor. Dün eve gittiğimde başım çatlıyordu ağrı kesici almak zorunda kaldım. Mideme vuruyordu yoksa. Öyle öyle uyuyabildim. Bugün de olmaz inşallah bakalım.Hoş buldum hizuşumya bence de cookk tatlısın,kosturmali temponun enerjini emmesine izin verme balım,bismillah de başla gününe inşallah çok yoğun geçmez bu günün
Yaa yerim ben onuAllah razı olsun canım. Ben söylenirim öyle modum düşmez yoksaçok şükür işimi seviyorum. Ama erken kalkmayı sevmiyorum. Benim oğlanin öksürüğü vardı uzun süredir. En sonunda geçmişti. Dün uyandırdım kreşe gitmek için. Bu öksürmeye başladı. Anladım ki çocuğun erken uyanmaya alerjisi var hiçbir sorunu yoktu tospaganin.
Tamam güzellik akillandimhosbuldum bu arada
Yaa yerim ben onubende sevmiyorum da zorla sevmeye çalışıyorum işte 6 da kalkıp anneee acıktım canım sıkıldı diyor
Siz her gün parktasınız çok normal böyle demesibenimki de altida uyanip aannneeee diye çağırıyor ya da agliyo. sonra da beni görünce park, solucan, böcek, salyangoz diyosokak çocuğu benimki
hizuran canım sabaha karşı bogaz kuruluğu falan mi oluyo ki. tam sabaha karşı hava degisiyo ya. uyumaya devam edince o değişiklikten etkilenmiyodur belki
Vallaha boşu boşuna gittim bee kaç gün önce +18 konuya mesaj yazdım tiye aldım resmn komiktibence de bosu boşuna ban yemeyin yahugitmeyin bi yerlere
Siz her gün parktasınız çok normal böyle demesi
Belki de bilmiyorum. Ama kaç aydır bir şeyi yoktu şimdi başladı ohoo dedim ben de daha dur yeni başlıyoruz şimdiden pes etme
Vallaha boşu boşuna gittim bee kaç gün önce +18 konuya mesaj yazdım tiye aldım resmn komiktiBan yedim mune aplada hiç demedi bu kız transferini olsun gelsin sonucunu alsın da öyle banlayim bağri dimedii
Eli maşalı ablacım diyece de mesaj attım duvarınamune acimaz dilooosssadamin ipini cekiverir
demek geyik kurbanisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?