Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah razı olsun canım. Ben söylenirim öyle modum düşmez yoksa çok şükür işimi seviyorum. Ama erken kalkmayı sevmiyorum. Benim oğlanin öksürüğü vardı uzun süredir. En sonunda geçmişti. Dün uyandırdım kreşe gitmek için. Bu öksürmeye başladı. Anladım ki çocuğun erken uyanmaya alerjisi var hiçbir sorunu yoktu tospaganin.

Hoş buldum hizuşum ya bence de cookk tatlısın,kosturmali temponun enerjini emmesine izin verme balım,bismillah de başla gününe inşallah çok yoğun geçmez bu günün
Bugün de toplantı var. Toplantı bende baş ağrısı yapıyor. Dün eve gittiğimde başım çatlıyordu ağrı kesici almak zorunda kaldım. Mideme vuruyordu yoksa. Öyle öyle uyuyabildim. Bugün de olmaz inşallah bakalım.

Yaa yerim ben onu bende sevmiyorum da zorla sevmeye çalışıyorum işte 6 da kalkıp anneee acıktım canım sıkıldı diyor

Yaa yerim ben onu bende sevmiyorum da zorla sevmeye çalışıyorum işte 6 da kalkıp anneee acıktım canım sıkıldı diyor

benimki de altida uyanip aannneeee diye çağırıyor ya da agliyo. sonra da beni görünce park, solucan, böcek, salyangoz diyo sokak çocuğu benimki

hizuran canım sabaha karşı bogaz kuruluğu falan mi oluyo ki. tam sabaha karşı hava degisiyo ya. uyumaya devam edince o değişiklikten etkilenmiyodur belki

Siz her gün parktasınız çok normal böyle demesi

hizuran hizuran canım sabaha karşı bogaz kuruluğu falan mi oluyo ki. tam sabaha karşı hava degisiyo ya. uyumaya devam edince o değişiklikten etkilenmiyodur belki
Belki de bilmiyorum. Ama kaç aydır bir şeyi yoktu şimdi başladı ohoo dedim ben de daha dur yeni başlıyoruz şimdiden pes etme

bence de bosu boşuna ban yemeyin yahu gitmeyin bi yerlere
Vallaha boşu boşuna gittim bee kaç gün önce +18 konuya mesaj yazdım tiye aldım resmn komikti Ban yedim mune aplada hiç demedi bu kız transferini olsun gelsin sonucunu alsın da öyle banlayim bağri dimedii

Siz her gün parktasınız çok normal böyle demesi

doğru diyosun negom akşamları uyurken de parki anlattiriyo bana neler yaptik nasıl oynadı... ayni iki saatlik dizinin bir buçuk saatlik ozeti gibi

Belki de bilmiyorum. Ama kaç aydır bir şeyi yoktu şimdi başladı ohoo dedim ben de daha dur yeni başlıyoruz şimdiden pes etme

bugün burda baya serindi sabah kuzum.
altı civari pencereden buz gibi esiyodu.
belki de dediğin gibidir ama. ben de gec kalkınca çok kötü oluyorum
pattis kreste mi simdi :) düşününce cok tatlı görünüyolar gözüme :)

sen bağışıklık için bisey veriyo musun pattisine

Vallaha boşu boşuna gittim bee kaç gün önce +18 konuya mesaj yazdım tiye aldım resmn komikti Ban yedim mune aplada hiç demedi bu kız transferini olsun gelsin sonucunu alsın da öyle banlayim bağri dimedii

mune acimaz dilooosss adamin ipini cekiverir

demek geyik kurbanisin

mune acimaz dilooosss adamin ipini cekiverir

demek geyik kurbanisin
Eli maşalı ablacım diyece de mesaj attım duvarına hiç acımasi yohhallahsen ben ne yazdım sanki kadın demiş ki sevgilimin sertleşme sorunu var sizce diye konu açmış +18 bölüme bende dedim ki gızlaaaaaa gızlaaaaaa yitişinnnnnnn olayyy yerine gidiyoruz dedimm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…