Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Balliimm Allah neseni bozmasın aldığın haber arkadaşının gebelik haberi sanırım,dün bahsetmişsin darısı bize inşallahesinde iyi olsunda varsın nazlansin ya,hele iyilessin sende ona naz yaparsın artik bu arada bensiz erotük yazissaniz bı şekilde gelip basardım bu topiğibaskın basanindir diyerekten e bensiz olmaz o muhabbetler

işte ben de onu anlamadığım için benim yay değişik diyorum ya
benle ilgilen deyince ben de eksin alacak sandim kritik yaptık çok pahali tam donanımlı ev hayalimden reele indim çok üzgünüm bu yüzden
ama diğer bütün hayallerimi gerceklestircek naktim olacak olmasi cok cezbetti

ondan sonra çocuk agladi onu tekrar uyutunca ben de uyumuşum. o da evde olduğu zaman günde 16 saat uyudugundan uyumus

hata ben de isteyince ne gidiyon adamın yanına. zor alır bundan sonra

bi tebriks alamadim ya la senden

Helalll beeee kim tutar seniiii
Canısı canısı ömrümün yarısı Günaydın !
Tünaydınnnn
Geçmiş olsunn
Olsun balım ben kabul ettim❤
Nasıl da heybetli yaklaştı ama

Günaydın tatlım. Geçmiş olsun ya eşin mi düştü bende değişiklik yok ya bişey yazamıyorum aldığın güzel haber ne☺
Nasılsınız ballarım
Neler yapacaksınız bugün?

Neyin kutlaması bilmiyorum ama, adamı sıkışırıp sey etse tek taraflı kutlama olabilir. Her ihtimale karşı kredi kartını da ortaya koymalı ki tadından yenmesin
Evlilik yıldönümü kutlaması canımm,bı türlü adamı tuzağına düşürmedi bizim kız,yapacak az kaldı da iste kredi kartı da olsa hakkaten tam olur ha ama

aynı bnm heriff

Yeni üyelik alıp gelirdin vallahi
Evet aldığım en güzel gebelik haberlerinden biri hemde . Ben çok istiyor ve çok bekliyordum. Kendisinin duyguları karışık
Rabbim bizlere de nasip etsin ya.
D Dilos06 bugün mü öğreneceksin sende?

Nasılsınız ballarım
Neler yapacaksınız bugün?
İyiyiz şükür
Ben bu aralar düzenli olma konusuna taktım, hatta konu açtım. Sonbaharı verimli geçirmek istiyorum nasipse ...
Sabahtan akşama kadar belli aralıklarla düşünüyorum ne yapsam etsem diye

Yok kuzum Perşembe günü kan vericem

Neyin kutlaması bilmiyorum ama, adamı sıkışırıp sey etse tek taraflı kutlama olabilir. Her ihtimale karşı kredi kartını da ortaya koymalı ki tadından yenmesin

kısaca anlatayım beybi :) geçenler bizim evlilik yıldönümümüzdü. esim calisiyodu kutlayamadik. sonra evdeydi bu kez de biz aksiyon alamadik
halbuki ne kurdele planlarimiz falan vardi topikce bunu bekliyoduk

İyiyiz şükür
Ben bu aralar düzenli olma konusuna taktım, hatta konu açtım. Sonbaharı verimli geçirmek istiyorum nasipse ...
Sabahtan akşama kadar belli aralıklarla düşünüyorum ne yapsam etsem diye
Seni Nego a aktarıyorum bilgem. Düzenli hayat ondan sorulur
Çok yardımcı olur iletişime geç mutlaka. Gelir birazdan etikete.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…