- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #11.281
Balliimm Allah neseni bozmasınKertenkelelerim günaydın
Bugün çok sevdiğim birinden çok güzel bir haber alarak güne başladım. O yüzden şuan son derece pozitifim
Eşim de iyi ateşi düştü ama kolunu kıpırdatamıyor. Artık 5 sene nazını çekerim, düştü diye bitkisel hayatta gibi yatıyor mübarekAşırı nazlı hastalık konusunda ya napıcam bilmiyorum
K Kendinisevenbirii hoşgeldin seksü şempazem ya o kadar özledik ki anlatamam. Hep andık seni. Çok uzun gittinSensiz erötük muhabbetlere girmeyi yüreğim kaldırmadı yoksun diye tüm şehvetimi bastırdım topik kısır gününe döndü
@Hannaz hoş geldin kuzum topiğimize nasılsın
Herkes nasıl bakalım, bugünün planlarını alalım.
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal zebra
@Psikolojik Deliii
@balbocuuu
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@imzaben
@Pembeemzik
@Elhan
Bonus
minik kalp0753
Nego
@Reyyan__
@malii
ChocolateCookie
kk birinci noteri
@Chocolita
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@D e f n e
@Amecey
@gokyuzu_
@Kubdef
bil ge
@KedidirKedii
@Cay6
Jawlensky
D Dilos06
@Tatlianne20
@6 ustu 1 anne
@AnneAslan
@hicmet16
@kukrim27
yaw ne güzel okuyordum,gel benle ilgilen dedikten sonra nasıl tlfndan sahibine girip ev bakma faslına geçtiniz ?orası ışık hızında geçti sanki beynimdenniye öyle bişey yapma gereği duydunuz ya yatak odasını diskoya çevirmek yerine
Ne zmn sırtını sivazlayip tebrik etcem ben seni şamdanavına niye sessizce yaklaşıp yiyip yutmuyon sıkıştır artık şu kocani, yap şu kutlamayı
Helalll beeee kim tutar seniiii
Canısı canısı ömrümün yarısı Günaydın !
Tünaydınnnn
Geçmiş olsunn
Nasılsınız ballarımOlsun balım ben kabul ettim❤
Nasıl da heybetli yaklaştı ama
Günaydın tatlım. Geçmiş olsun ya eşin mi düştübende değişiklik yok ya bişey yazamıyorum aldığın güzel haber ne☺
Canısı canısı ömrümün yarısı Günaydın !
Evlilik yıldönümü kutlaması canımm,bı türlü adamı tuzağına düşürmedi bizim kız,yapacak az kaldı da isteNeyin kutlaması bilmiyorum ama, adamı sıkışırıp sey etse tek taraflı kutlama olabilir. Her ihtimale karşı kredi kartını da ortaya koymalı ki tadından yenmesin
Kertenkelelerim günaydın
Bugün çok sevdiğim birinden çok güzel bir haber alarak güne başladım. O yüzden şuan son derece pozitifim
Eşim de iyi ateşi düştü ama kolunu kıpırdatamıyor. Artık 5 sene nazını çekerim, düştü diye bitkisel hayatta gibi yatıyor mübarekAşırı nazlı hastalık konusunda ya napıcam bilmiyorum
K Kendinisevenbirii hoşgeldin seksü şempazem ya o kadar özledik ki anlatamam. Hep andık seni. Çok uzun gittinSensiz erötük muhabbetlere girmeyi yüreğim kaldırmadı yoksun diye tüm şehvetimi bastırdım topik kısır gününe döndü
@Hannaz hoş geldin kuzum topiğimize nasılsın
Herkes nasıl bakalım, bugünün planlarını alalım.
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal zebra
@Psikolojik Deliii
@balbocuuu
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@imzaben
@Pembeemzik
@Elhan
Bonus
minik kalp0753
Nego
@Reyyan__
@malii
ChocolateCookie
kk birinci noteri
@Chocolita
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@D e f n e
@Amecey
@gokyuzu_
@Kubdef
bil ge
@KedidirKedii
@Cay6
Jawlensky
D Dilos06
@Tatlianne20
@6 ustu 1 anne
@AnneAslan
@hicmet16
@kukrim27
Yeni üyelik alıp gelirdin vallahiBalliimm Allah neseni bozmasınaldığın haber arkadaşının gebelik haberi sanırım,dün bahsetmişsin darısı bize inşallah esinde iyi olsunda varsın nazlansin ya,hele iyilessin sende ona naz yaparsın artik bu arada bensiz erotük yazissaniz bı şekilde gelip basardım bu topiği baskın basanindir diyerekten e bensiz olmaz o muhabbetler
Gunaydinnn cok iyi olun sizin enerjiniz bana yansiyorHahahaha
Bence bugün hiç olmadığımız kadar iyiyiz
Yani ben öyleyim de senden yana şüphelerim var
İyiyiz şükürNasılsınız ballarım
Neler yapacaksınız bugün?
Ben o koltuktan o koltuğa mıçını devirdim yatiyorumNasılsınız ballarım
Neler yapacaksınız bugün?
Neyin kutlaması bilmiyorum ama, adamı sıkışırıp sey etse tek taraflı kutlama olabilir. Her ihtimale karşı kredi kartını da ortaya koymalı ki tadından yenmesin
Seniİyiyiz şükür
Ben bu aralar düzenli olma konusuna taktım, hatta konu açtım. Sonbaharı verimli geçirmek istiyorum nasipse ...
Sabahtan akşama kadar belli aralıklarla düşünüyorum ne yapsam etsem diye
Banlı.O bihter nerde etiketini yapamadığım
SeniNego a aktarıyorum bilgem. Düzenli hayat ondan sorulur
Çok yardımcı olur iletişime geç mutlaka. Gelir birazdan etikete.
Bihter ortalarda yok cnmnO bihter nerde etiketini yapamadığım
Mune ablaya sormuşlar banlimi diye yok demiş kendi kapatmış demiş bence banliBanlı.
Zaten pek uğramaz oldu topiğe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?