Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzm yabancı Almanya numarası var onu da kullanmıyor heralde yabancı numaradan gorustuk ama sonra diyer hattını taktı heralde
Allah Allah...
Ben öğrenmeye çalışayım bakayım diloşum.

yok beybi benim adam değişik mesela onbire kadar uyudu. simdi yine uyudu
bunun köpek gibi çalışması lazım. libidosunu eşek gibi çalışmaktan aliyo sanırım
valla kaç senedir ben çözemedim.

Valla hiç senin ki gibi değişik bı yay görmemiştim bende şamdan ama tırnaklarının kırılmasını beklemezde ,o seni tenha da kıstırırsa nolcek

Hamile değilim ama sezaryen den düşününce ben bile korkuyorum,
Ne kadar kaldı doğuma kuzum. Belli mi nasıl doğum yapacağın
Korkmayın hatunlar. Göz açıp kapayana kadar bitiyor. Size tavsiyem, bebiş ameliyathaneyi ağlamalarıyla inletip mi gelecek melül melül nerdeyim ben diye tavan mı dikizleyecek bakın.
Uslu mu, uslanmaz mı anlarsınız. Sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınıza. İsteyen herkes tatsın anneliği inşallah

ben demis miydim. bisey olmaz kesin yine kalır bizim kutlama diye. bizim hep böyle olduğu için pek koymuyo artık cici ya
üstünden de ne kadar zaman geçti. bişey yapmam artık geçmiş ola bize
Şamdanım önceki yazdığın mesajlara istinaden soruyorum.
Bunların yemeklerine yine şap dökme mevsimini mi açtılar sence

Valla hiç senin ki gibi değişik bı yay görmemiştim bende şamdan ama tırnaklarının kırılmasını beklemezde ,o seni tenha da kıstırırsa nolcek

kendi bilir bir carlarim tövbe eden şeytana dondururum
hani yatak kısmını vs de geçtim ne bileyim insan ufacık bişey de mi yapmaz ya.
sadece sordu evlilik yıldönümünde ne istersin diye dumduk sorunca ne diyeyim
bi elma şekeri alıp gelse benim için hersey tamamdi. pamuk sekere de okeydim

ben beceremiyom bu evlilik seylerini sanırım. ya da benim adam fazlaca değişik

hosgeldin meleğim
Günaydıııııınnnn ❤
günaydın
Hadi senden de güzel haber alayım mutluluğum 2 ye katlansın. Sonra K Kendinisevenbirii de alayım 3 e katlansın.
Ben en son
peki ben

İnşallah balim,isteyen herkese içinde bizlere de nasip etsin rabbim nasıl mutludur şimdi

Saol bonus hoşbuldum
Kazara bir gebelik dolayısı ile şaşkın
Ama çok aşırı mutluyum çok istiyordum gebe kalmasını.
Kendi gebeliğime bu kadar sevinir miyim bilemiyorum
Bu gebelik haberleri cidden beni çok mutlu ediyor ya.
Ne güzel şey..

Şamdanım önceki yazdığın mesajlara istinaden soruyorum.
Bunların yemeklerine yine şap dökme mevsimini mi açtılar sence

bence mesleki deformasyon ya valla uyku ve kankaya baglamayi sapa baglayamiyorum ben

benimki sehir şehir de geziyo yemekhane yemeği zaten yemiyo hiç kesinlikle mesleki

Oy birliğiyle senin adamın fazlaca değişik olmasına karar verelim biz bence,sen normalsin yavrum kendini değişik hissetme iyi yine sormuş bide ben sormasına da fırsat vermeden sıralıyorum adama isteklerimi

Ooo kız seni tuttum ha, gel şöyle sende yamacıma aklımız az çok aynı çalışıyo
12 senemiz doldu artık, çözdük işi canım. Bir de kadınları anlamak zor derler. Cidden karmaşık yapılı erkeklerin uydurması bu. Kendi sarmallarının üstünü kapatmak için ortaya kadınları atmışlar işte gel gel sen bana doğru. Hele gratiste, sevdiğim mağazalarda indirim olsun ne teknikler var ama 2. Okulumu okumaya karar verirsem, siyaset bölümü düşünüyorum. En azından evde işe yarar

Yaa güzel olmaz mı cicimm mucize resmen hayırla almayı nasip etsin rabbim kucagina,bizde sana sevinirik inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…