- 11 Nisan 2007
- 88.071
- 518.229
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #11.321
Hamile değilim ama sezaryen den düşününce ben bile korkuyorum,
Ne kadar kaldı doğuma kuzum. Belli mi nasıl doğum yapacağın
Allah Allah...Kuzm yabancı Almanya numarası var onu da kullanmıyor heralde yabancı numaradan gorustuk ama sonra diyer hattını taktı heralde
Sen de tam teslimiyetçilik ruhu olabilir mi? Misal başlarım sahibindene hanimiş benim sahibim☺ diye girişebilirdin balımlibido falan hikaye, adamın tam o saniyedeki tavrı,enerjisi önemli. Boş boş baktımı da isterse burnundan libido aksın, geri çekilir. Bir de bunların bi dönemleri olabilir mi kadın yanaştıkça, başka yerlere yönelten cinsten bilmiyorum ki ☺
Valla hiç senin ki gibi değişik bı yay görmemiştim bende şamdanben onu cezaya biraktim artik kuzum yadüz duvara tirmanmaktan tirnaklari kirilana kadar beklesin
işte en değişik yayı ben almisimbilsem ona göre bi yay secerdim yükseleni kova acaba o mu etkiliyo ki durumu burclardan anlayan bi iki dk gelsin el atsin el yardim
Allah Allah...
Ben öğrenmeye çalışayım bakayım diloşum.
Korkmayın hatunlar. Göz açıp kapayana kadar bitiyor. Size tavsiyem, bebiş ameliyathaneyi ağlamalarıyla inletip mi gelecek melül melül nerdeyim ben diye tavan mı dikizleyecek bakın.Hamile değilim ama sezaryen den düşününce ben bile korkuyorum,
Ne kadar kaldı doğuma kuzum. Belli mi nasıl doğum yapacağın
Şamdanım önceki yazdığın mesajlara istinaden soruyorum.ben demis miydim. bisey olmaz kesin yine kalır bizim kutlama diye. bizim hep böyle olduğu için pek koymuyo artık cici ya
üstünden de ne kadar zaman geçti. bişey yapmam artık geçmiş ola bize
Valla hiç senin ki gibi değişik bı yay görmemiştim bende şamdanama tırnaklarının kırılmasını beklemezde ,o seni tenha da kıstırırsa nolcek
hosgeldin meleğimGüüünnaayyyddıııınnnnnnnve ben geri geldim
Efem lütfen niye gittiğim konusuna hiç değinmeyin,zira ben bile hatırlamak istemiyorum kapatalım gitsin
Kendimden giremedim,tabi hal böyle olunca da eşimin tlfnunu esir aldım3 gün sabah akşam icinizdeydim aslında,lakin sesimi duyuramadim,elimi sallayamadim,kızlar ben burdayım diyemedim zalım mune beni çekti aldı sizden tüm sayfaları eşimin telinden girip okuduğum,her an takip ettgim için sizi,şimdi girince sayfa şoku da yaşamadım
sizleri
cookk ozledim yağlarım ballarım, böreklerim çöreklerim benimyesem doyamam sizi öyle bı sevgi sizde özlediniz mi beniii seviyim mi sizii,sariyim mi kollarima aliyim mi yamacıma
günaydınGünaydıııııınnnn ❤
peki benHadi senden de güzel haber alayım mutluluğum 2 ye katlansın. Sonra K Kendinisevenbirii de alayım 3 e katlansın.
Ben en son
Kazara bir gebelik dolayısı ile şaşkınİnşallah balim,isteyen herkese içinde bizlere de nasip etsin rabbim nasıl mutludur şimdi
Saol bonus hoşbuldum♥
Şamdanım önceki yazdığın mesajlara istinaden soruyorum.
Bunların yemeklerine yine şap dökme mevsimini mi açtılar sence
Oy birliğiyle senin adamın fazlaca değişik olmasına karar verelim biz bence,sen normalsin yavrum kendini değişik hissetmekendi bilir bir carlarim tövbe eden şeytana dondururum
hani yatak kısmını vs de geçtim ne bileyim insan ufacık bişey de mi yapmaz ya.
sadece sordu evlilik yıldönümünde ne istersin diyedumduk sorunca ne diyeyim
bi elma şekeri alıp gelse benim için hersey tamamdi. pamuk sekere de okeydim
ben beceremiyom bu evlilik seylerini sanırım. ya da benim adam fazlaca değişik
12 senemiz doldu artık, çözdük işi canım. Bir de kadınları anlamak zor derler. Cidden karmaşık yapılı erkeklerin uydurması bu. Kendi sarmallarının üstünü kapatmak için ortaya kadınları atmışlar işteOoo kız seni tuttum ha, gel şöyle sende yamacımaaklımız az çok aynı çalışıyo
Kazara bir gebelik dolayısı ile şaşkın
Ama çok aşırı mutluyum çok istiyordum gebe kalmasını.
Kendi gebeliğime bu kadar sevinir miyim bilemiyorum
Bu gebelik haberleri cidden beni çok mutlu ediyor ya.
Ne güzel şey..
Nasılsınız ballarım
Neler yapacaksınız bugün?
HoşbuldumAmecey bi saattir amacey yazıyorum etiket çıkmıyo diyede kızıyorum.
Hoşgeldin demişmiyim :)
Yaa güzel olmaz mı cicimm mucize resmenKazara bir gebelik dolayısı ile şaşkın
Ama çok aşırı mutluyum çok istiyordum gebe kalmasını.
Kendi gebeliğime bu kadar sevinir miyim bilemiyorum
Bu gebelik haberleri cidden beni çok mutlu ediyor ya.
Ne güzel şey..
Ben bornoz seti alıcam bugünçok önemli bir iş cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?