- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #11.301
Hadi senden de güzel haber alayım mutluluğum 2 ye katlansın. Sonra K Kendinisevenbirii de alayım 3 e katlansın.Yok kuzum Perşembe günü kan vericem
Evlilik yıldönümü kutlaması canımm,bı türlü adamı tuzağına düşürmedi bizim kız,yapacak az kaldı da istekredi kartı da olsa hakkaten tam olur ha ama
Şamdanım hakkaten nolcak sizin yıldönümü?kısaca anlatayım beybi :) geçenler bizim evlilik yıldönümümüzdü. esim calisiyodu kutlayamadik. sonra evdeydi bu kez de biz aksiyon alamadik
halbuki ne kurdele planlarimiz falan vardi topikce bunu bekliyoduk
Ulan bende yayım,benim herifte yay ama senin ki niye böyle değişik anasını satiyim ya dokunulmazlık ilan edecek sanırım yakindaişte ben de onu anlamadığım için benim yay değişik diyorum ya
benle ilgilen deyince ben de eksin alacak sandimkritik yaptık çok pahali tam donanımlı ev hayalimden reele indim çok üzgünüm bu yüzden
ama diğer bütün hayallerimi gerceklestircek naktim olacak olmasi cok cezbetti
ondan sonra çocuk agladi onu tekrar uyutunca ben de uyumuşum. o da evde olduğu zaman günde 16 saat uyudugundan uyumus
hata ben de isteyince ne gidiyon adamın yanına. zor alır bundan sonra
bi tebriks alamadim ya la senden
Hayirli habeler guzel.haberler alırsın inşaallahMune ablaya sormuşlar banlimi diye yok demiş kendi kapatmış demiş bence banli
Oyy seni yiyek,Gunaydinnn cok iyi olun sizin enerjiniz bana yansiyor
İnşallah cnmHayirli habeler guzel.haberler alırsın inşaallah
İyiyiz şükür
Ben bu aralar düzenli olma konusuna taktım, hatta konu açtım. Sonbaharı verimli geçirmek istiyorum nasipse ...
Sabahtan akşama kadar belli aralıklarla düşünüyorum ne yapsam etsem diye
Diloşum siz ChocolateCookie ile reelde görüşmüyor muydunuz? Telefonlarınız vardı sanki birbirinizde. Yanlış mı hatırlıyorum? Sordun mu hiçMune ablaya sormuşlar banlimi diye yok demiş kendi kapatmış demiş bence banli
Sen de tam teslimiyetçilik ruhu olabilir mi? Misal başlarım sahibindene hanimiş benim sahibimkısaca anlatayım beybi :) geçenler bizim evlilik yıldönümümüzdü. esim calisiyodu kutlayamadik. sonra evdeydi bu kez de biz aksiyon alamadik
halbuki ne kurdele planlarimiz falan vardi topikce bunu bekliyoduk
İyiyim cok sukur sadece bazi zamanlar korkularima yenik dusuyorumOyy seni yiyek,
Nasılsın kuzum benim
Kuzm yabancı Almanya numarası var onu da kullanmıyor heralde yabancı numaradan gorustuk ama sonra diyer hattını taktı heraldeDiloşum siz ChocolateCookie ile reelde görüşmüyor muydunuz? Telefonlarınız vardı sanki birbirinizde. Yanlış mı hatırlıyorum? Sordun mu hiç
Şamdanım hakkaten nolcak sizin yıldönümü?
Esine tekrardan gecms olsun tum erkekler oyle canim benim esimde grip olsa eve gelesiye baslar ölumlu hasta gbi nazlanmaya halsizlik keyifsizlik ohooo fenadir ...Kertenkelelerim günaydın
Bugün çok sevdiğim birinden çok güzel bir haber alarak güne başladım. O yüzden şuan son derece pozitifim
Eşim de iyi ateşi düştü ama kolunu kıpırdatamıyor. Artık 5 sene nazını çekerim, düştü diye bitkisel hayatta gibi yatıyor mübarekAşırı nazlı hastalık konusunda ya napıcam bilmiyorum
K Kendinisevenbirii hoşgeldin seksü şempazem ya o kadar özledik ki anlatamam. Hep andık seni. Çok uzun gittinSensiz erötük muhabbetlere girmeyi yüreğim kaldırmadı yoksun diye tüm şehvetimi bastırdım topik kısır gününe döndü
Hannaz hoş geldin kuzum topiğimize nasılsın
Herkes nasıl bakalım, bugünün planlarını alalım.
@RosSsS
K Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal zebra
@Psikolojik Deliii
@balbocuuu
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@imzaben
@Pembeemzik
@Elhan
Bonus
@minik kalp0753
Nego
@Reyyan__
@malii
@ChocolateCookie
kk birinci noteri
@Chocolita
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@D e f n e
Amecey
@gokyuzu_
@Kubdef
@bil ge
@KedidirKedii
C Cay6
Jawlensky
D Dilos06
@Tatlianne20
@6 ustu 1 anne
@AnneAslan
@hicmet16
@kukrim27
İnşallah balim,isteyen herkese içinde bizlere de nasip etsin rabbim nasıl mutludur şimdi
Saol bonus hoşbuldum@RosSsS hani bugün kızaracaktın sen?
Cici tek başınamı allandı öyle?
K Kendinisevenbirii hoşgeldin sende ❤
Hamile değilim ama sezaryen den düşününce ben bile korkuyorum,İyiyim cok sukur sadece bazi zamanlar korkularima yenik dusuyorumsezaryenden korkuyorum.
Ulan bende yayım,benim herifte yay ama senin ki niye böyle değişik anasını satiyim ya dokunulmazlık ilan edecek sanırım yakindaneyse inşallah hayyalerini dileklerini birgün gerceklestirirsin samdanim boşa üzülme, sağlık sıhhat varsa gerisi yavaş yavaş olur inşallah aslında ben anladım sizin çocuk uyanmasa iş tamam da iste,araya çocuk girince uyku kaçınılmaz oluyor sanırım az kaldı inşallah sen müjdeyi ver ben tebrik edecem seni
Ooo kız seni tuttum ha, gel şöyle sende yamacımaSen de tam teslimiyetçilik ruhu olabilir mi? Misal başlarım sahibindene hanimiş benim sahibim☺ diye girişebilirdin balımlibido falan hikaye, adamın tam o saniyedeki tavrı,enerjisi önemli. Boş boş baktımı da isterse burnundan libido aksın, geri çekilir. Bir de bunların bi dönemleri olabilir mi kadın yanaştıkça, başka yerlere yönelten cinsten bilmiyorum ki ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?