Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evlilik yıldönümü kutlaması canımm,bı türlü adamı tuzağına düşürmedi bizim kız,yapacak az kaldı da iste kredi kartı da olsa hakkaten tam olur ha ama

ek kartı ben de zaten ya Hannaz
adam istemiyo resmen yav tecavüz mü edeyim yavrum sadece uyumak istiyo. kış uykusuna yatan ayılar gibi

kısaca anlatayım beybi :) geçenler bizim evlilik yıldönümümüzdü. esim calisiyodu kutlayamadik. sonra evdeydi bu kez de biz aksiyon alamadik
halbuki ne kurdele planlarimiz falan vardi topikce bunu bekliyoduk
Şamdanım hakkaten nolcak sizin yıldönümü?

Ulan bende yayım,benim herifte yay ama senin ki niye böyle değişik anasını satiyim ya dokunulmazlık ilan edecek sanırım yakinda neyse inşallah hayyalerini dileklerini birgün gerceklestirirsin samdanim boşa üzülme, sağlık sıhhat varsa gerisi yavaş yavaş olur inşallah aslında ben anladım sizin çocuk uyanmasa iş tamam da iste,araya çocuk girince uyku kaçınılmaz oluyor sanırım az kaldı inşallah sen müjdeyi ver ben tebrik edecem seni

İyiyiz şükür
Ben bu aralar düzenli olma konusuna taktım, hatta konu açtım. Sonbaharı verimli geçirmek istiyorum nasipse ...
Sabahtan akşama kadar belli aralıklarla düşünüyorum ne yapsam etsem diye

bu konularda Nego idolüm :) onun topiginde de bi bak istersen :)

inşallah istediğin gibi verimli bi biçimde gecirirsin

Mune ablaya sormuşlar banlimi diye yok demiş kendi kapatmış demiş bence banli
Diloşum siz ChocolateCookie ile reelde görüşmüyor muydunuz? Telefonlarınız vardı sanki birbirinizde. Yanlış mı hatırlıyorum? Sordun mu hiç

kısaca anlatayım beybi :) geçenler bizim evlilik yıldönümümüzdü. esim calisiyodu kutlayamadik. sonra evdeydi bu kez de biz aksiyon alamadik
halbuki ne kurdele planlarimiz falan vardi topikce bunu bekliyoduk
Sen de tam teslimiyetçilik ruhu olabilir mi? Misal başlarım sahibindene hanimiş benim sahibim diye girişebilirdin balım libido falan hikaye, adamın tam o saniyedeki tavrı,enerjisi önemli. Boş boş baktımı da isterse burnundan libido aksın, geri çekilir. Bir de bunların bi dönemleri olabilir mi kadın yanaştıkça, başka yerlere yönelten cinsten bilmiyorum ki

Diloşum siz ChocolateCookie ile reelde görüşmüyor muydunuz? Telefonlarınız vardı sanki birbirinizde. Yanlış mı hatırlıyorum? Sordun mu hiç
Kuzm yabancı Almanya numarası var onu da kullanmıyor heralde yabancı numaradan gorustuk ama sonra diyer hattını taktı heralde

Şamdanım hakkaten nolcak sizin yıldönümü?

ben demis miydim. bisey olmaz kesin yine kalır bizim kutlama diye. bizim hep böyle olduğu için pek koymuyo artık cici ya
üstünden de ne kadar zaman geçti. bişey yapmam artık geçmiş ola bize

Esine tekrardan gecms olsun tum erkekler oyle canim benim esimde grip olsa eve gelesiye baslar ölumlu hasta gbi nazlanmaya halsizlik keyifsizlik ohooo fenadir ...
Bugun ev islerimi bitirip ve yemegmi pisirdikten sonra benim cadiyla anne kiz gunu yapacagiz bakalim insallah ..

İnşallah balim,isteyen herkese içinde bizlere de nasip etsin rabbim nasıl mutludur şimdi
@RosSsS hani bugün kızaracaktın sen?
Cici tek başınamı allandı öyle?

K Kendinisevenbirii hoşgeldin sende ❤
Saol bonus hoşbuldum

İyiyim cok sukur sadece bazi zamanlar korkularima yenik dusuyorum sezaryenden korkuyorum.
Hamile değilim ama sezaryen den düşününce ben bile korkuyorum,
Ne kadar kaldı doğuma kuzum. Belli mi nasıl doğum yapacağın

ben onu cezaya biraktim artik kuzum ya düz duvara tirmanmaktan tirnaklari kirilana kadar beklesin

işte en değişik yayı ben almisim bilsem ona göre bi yay secerdim yükseleni kova acaba o mu etkiliyo ki durumu burclardan anlayan bi iki dk gelsin el atsin el yardim

Ooo kız seni tuttum ha, gel şöyle sende yamacıma aklımız az çok aynı çalışıyo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…