Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bence mesleki deformasyon ya valla uyku ve kankaya baglamayi sapa baglayamiyorum ben

benimki sehir şehir de geziyo yemekhane yemeği zaten yemiyo hiç kesinlikle mesleki
Seni çok iyi anlıyorum şamdanım.
Bir de polisler en aldatan meslek derler.
Ulan bunların kendi karılarına hayırları yok be
Benimki öyle dokunulmazlık ilan ettiği zaman kendimi bir çekiyorum sonra o koşuyor peşimden yalvartana kadar el sürdürmüyorum. Kaçınca daha hoşlarına gidiyor sanırım
Ama şu yıldönümü muhabbetini böyle bırakmayalım bak..

Oy birliğiyle senin adamın fazlaca değişik olmasına karar verelim biz bence,sen normalsin yavrum kendini değişik hissetme iyi yine sormuş bide ben sormasına da fırsat vermeden sıralıyorum adama isteklerimi

en iyisini yapiyon valla. ben de seneye liste yapıp eline vercem

en alta da kırmızı tüylü kelepçe yazıp göz kırpan simele mi koysam

belki anlar bu kez ne dersin

ben bi hafta on gün süründürsem. sonra reglim geliyo. sonra da ankaraya gitcez 10 15 gün de orda kalırız.
oturup bunu hesapladim valla neler kaybettiğini otursun düşünsün

hosgeldin meleğim ♥
günaydın ❤
peki ben
Seni kini alınca en az 5 e katlanacak zebram. Seni ayrı yerde tuttum,
Ne kadar çok alacağımız gebelik haberi var ya..
İnşallah yakın zamanda nasip olsun hepsi

bence baktilar namlari en libidosuz mesleğe dönecek. kendi haklarında dedikodu cikardilar başka izahi yok cici

valla köpek edene kadar süründürcem yapacak bişey yok

yani bı erkeğin böyle olmasi benim garibime gidiyo açıkçası. belki de garibime gittiği için bana böylesi düşmüştür kinadigimi mi yaşıyorum ne

Seni kini alınca en az 5 e katlanacak zebram. Seni ayrı yerde tuttum,
Ne kadar çok alacağımız gebelik haberi var ya..
İnşallah yakın zamanda nasip olsun hepsi
Bata son 4 göreceğiz bakalım Sevinç’imiz kaça katlanacak

İnsallah ya insallah

B Brunello Cicinelli formdan düştün bugün mesajları kaçırıyorsun pro halinle
Mesaj kaçırmıyorum bonusum bir yandan arkadaşımın sevincine ortak oluyorum
Wp ve topik aynı anda yürüterek üstün performans sergiliyorum dolayısı ile formum aksine hergünkünden yüksek çünkü normalde iki tarafı aynı anda idare edemem

Hayırlı olsun arkadaşına :)

Bata son 4 göreceğiz bakalım Sevinç’imiz kaça katlanacak

İnsallah ya insallah ♥♥
Bat beklenen adet tarihi miydi
Çok ümit besleme kutsişim hayal kırıklığı olmasın diye ben hep ümitlenmemeye çalış derim.
Ama olursa havalara uçarızzzzz

Ooo sen daha tecrübeliymişsin bak dur ben sokulayim senin yamacına accuk varsa başka değişik taktikler bana verebilirsin hayır demem gerci eşimin üstünde uygulamadigim bı yöntem bı taktik kaldı mı orası şüpheli ama
Ahaha kırmızı tüylü kelepçe yazmak için seneyi bekleme,market listesinin altina sıkıştır ver eline,gelirken bı shopa girsin alsın gelsin iyi fikir
Kız nerdeyse bir ay sen nasıl dayancan hadi adamı geçtim çok uzun beee

Bat beklenen adet tarihi miydi
Çok ümit besleme kutsişim hayal kırıklığı olmasın diye ben hep ümitlenmemeye çalış derim.
Ama olursa havalara uçarızzzzz
Evet canım

Ümit yok bekliyorum sadece oyle heyacanım da yok adet olayım diye bekliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…