- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #11.341
Seni çok iyi anlıyorum şamdanım.bence mesleki deformasyon yavalla uyku ve kankaya baglamayi sapa baglayamiyorum ben
benimki sehir şehir de geziyo yemekhane yemeği zaten yemiyo hiçkesinlikle mesleki
Oy birliğiyle senin adamın fazlaca değişik olmasına karar verelim biz bence,sen normalsin yavrum kendini değişik hissetmeiyi yine sormuş bide ben sormasına da fırsat vermeden sıralıyorum adama isteklerimi
Seni kini alınca en az 5 e katlanacak zebram. Seni ayrı yerde tuttum,hosgeldin meleğim ♥
günaydın ❤
peki ben
Seni çok iyi anlıyorum şamdanım.
Bir de polisler en aldatan meslek derler.
Ulan bunların kendi karılarına hayırları yok be
Benimki öyle dokunulmazlık ilan ettiği zaman kendimi bir çekiyorum sonra o koşuyor peşimden yalvartana kadar el sürdürmüyorum. Kaçınca daha hoşlarına gidiyor sanırım
Ama şu yıldönümü muhabbetini böyle bırakmayalım bak..
Bata son 4 göreceğiz bakalım Sevinç’imiz kaça katlanacakSeni kini alınca en az 5 e katlanacak zebram. Seni ayrı yerde tuttum,
Ne kadar çok alacağımız gebelik haberi var ya..
İnşallah yakın zamanda nasip olsun hepsi
Mesaj kaçırmıyorum bonusum bir yandan arkadaşımın sevincine ortak oluyorumB Brunello Cicinelli formdan düştün bugün mesajları kaçırıyorsun pro halinle
B Brunello Cicinelli dün senin sayende bir olay oldu biliyor musun ?
Hayatımda yapmam dediğim bir şeyi yaptım. İyi ki varsınız
KızzzzzzzzzzzzzB Brunello Cicinelli dün senin sayende bir olay oldu biliyor musun ?
Hayatımda yapmam dediğim bir şeyi yaptım. İyi ki varsınız
Mesaj kaçırmıyorum bonusum bir yandan arkadaşımın sevincine ortak oluyorum
Wp ve topik aynı anda yürüterek üstün performans sergiliyorum dolayısı ile formum aksine hergünkünden yüksek çünkü normalde iki tarafı aynı anda idare edemem
Bat beklenen adet tarihi miydiBata son 4 göreceğiz bakalım Sevinç’imiz kaça katlanacak
İnsallah ya insallah♥♥
Ooo sen daha tecrübeliymişsin bak dur ben sokulayim senin yamacına accuk12 senemiz doldu artık, çözdük işi canım. Bir de kadınları anlamak zor derler. Cidden karmaşık yapılı erkeklerin uydurması bu. Kendi sarmallarının üstünü kapatmak için ortaya kadınları atmışlar iştegel gel sen bana doğru. Hele gratiste, sevdiğim mağazalarda indirim olsun ne teknikler var ama 2. Okulumu okumaya karar verirsem, siyaset bölümü düşünüyorum. En azından evde işe yarar
Ahaha kırmızı tüylü kelepçe yazmak için seneyi bekleme,market listesinin altina sıkıştır ver eline,gelirken bı shopa girsin alsın gelsin iyi fikiren iyisini yapiyon valla. ben de seneye liste yapıp eline vercem
en alta da kırmızı tüylü kelepçe yazıp göz kırpan simele mi koysam
belki anlar bu kez ne dersin
ben bi hafta on gün süründürsem. sonra reglim geliyo. sonra da ankaraya gitcez 10 15 gün de orda kalırız.
oturup bunu hesapladim vallaneler kaybettiğini otursun düşünsün
Evet canımBat beklenen adet tarihi miydi
Çok ümit besleme kutsişim hayal kırıklığı olmasın diye ben hep ümitlenmemeye çalış derim.
Ama olursa havalara uçarızzzzz
Niye bende aynı şeyi tahmin ettim acebaKızzzzzzzzzzzzz
Tahmin ettiğim şey mi
Evet canım
Ümit yok bekliyorum sadece oyle heyacanım da yok adet olayım diye bekliyorum
Niye bende aynı şeyi tahmin ettim aceba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?