Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyiyiz şükür
Ben bu aralar düzenli olma konusuna taktım, hatta konu açtım. Sonbaharı verimli geçirmek istiyorum nasipse ...
Sabahtan akşama kadar belli aralıklarla düşünüyorum ne yapsam etsem diye
Seni Nego a aktarıyorum bilgem. Düzenli hayat ondan sorulur
Çok yardımcı olur iletişime geç mutlaka. Gelir birazdan etikete.
bu konularda Nego idolüm :) onun topiginde de bi bak istersen :)

inşallah istediğin gibi verimli bi biçimde gecirirsin
Çok hoşsunuz yaaa
bil ge sayfama etiket yapayım belki faydası olur

Özel sebepleri varmış sosyal hayatına biraz daha ağırlık vermesi gerekiyormuş limonsuzum. Bak ne güzel haberli gidiyor. Özellikle mesaj attı bana durumunu söyledi. Mecbur muydu değildi.
Ama bu vefadır..
Bana da attı D e f n e sağolsun

Bilemedim ki canım, ben katıyım biraz, kabul bile etmezdim açıkcası, geleceği zamana kadar insan arar nedir yani, çok ayıp yaptıkları

Allah gani gani rahmet eylesin. Uzatmislar ayip etmisler. Bence de fazla bir sey yapma. zaten acilisin. Kimsenin senden bir beklentisi olmaz zaten. İcinden geldigi gibi davran.

Çiçim ben çok gelemiyom ,tatildeyim biliyon beni.gerçi benimkine ne kadar tatil denilebilir bilemüyürün kaynanam ve anamın evi arasında mekik dokuyom
.anam elimde telefonu görünce trip atıyo.ablam mutfağa giriyom diye işime karışma diyip trip atıyo.kaynanama kaçtım iki günlüğüne,orda da laf yedim teli elime aldım diye.herkes bi alem olmuş,kayınpeder gitme kal kızım diyip durdu,3üncü günün sabahında dönebildim,o kadar uzun kaldım diye anamdan ayrı trip yedim çok ağır trip altındayım help evimi kocamı yuvamı özledim ulanben alışık değilim böyle müdahalelere ya yaşasın özgürlük

maliiiii naptın sen maliiiii bu saate kadar nasıl ölmedin açlıktan bacim allasen
Kız ben aç kalır mıyım sabah kendimce bişeyler yiyom işte.1 gibi kahvaltı yaptık .masada sohbet dedikodu olunca kalıyo kahvaltılıklar öyle,çene çalıyoz çay eşliğinde

Merhaba canım,
Şu ana kadar sıradan bir gün geçiriyorum . Sıradan bi adet günü desem daha iyi. . Yani günün kalanını planlamama gerek yok zaten.

Kız ben aç kalır mıyım sabah kendimce bişeyler yiyom işte.1 gibi kahvaltı yaptık .masada sohbet dedikodu olunca kalıyo kahvaltılıklar öyle,çene çalıyoz çay eşliğinde

oooo en sevdiğim

ay mali benim babaannem kahvaltıda doyunca sofrayi toplamaya baslardi. yer misiniz oturur musunuz demezdi o geldi aklıma simdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…