- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #11.441
İyiyiz şükür
Ben bu aralar düzenli olma konusuna taktım, hatta konu açtım. Sonbaharı verimli geçirmek istiyorum nasipse ...
Sabahtan akşama kadar belli aralıklarla düşünüyorum ne yapsam etsem diye
SeniNego a aktarıyorum bilgem. Düzenli hayat ondan sorulur
Çok yardımcı olur iletişime geç mutlaka. Gelir birazdan etikete.
Çok hoşsunuz yaaabu konulardaNego idolüm :) onun topiginde de bi bak istersen :)
inşallah istediğin gibi verimli bi biçimde gecirirsin
Bana da attıÖzel sebepleri varmış sosyal hayatına biraz daha ağırlık vermesi gerekiyormuş limonsuzum. Bak ne güzel haberli gidiyor. Özellikle mesaj attı bana durumunu söyledi. Mecbur muydu değildi.
Ama bu vefadır..
Bilemedim ki canım, ben katıyım biraz, kabul bile etmezdim açıkcası, geleceği zamana kadar insan arar nedir yani, çok ayıp yaptıklarıSormak istediğim bir şey var canlarım.
Komşularım hala başsağlığına gelmediler. Şimdi biri msj atmış ben müsait olunca olunca hepbirlikte geleceklermiş.
Ben çok kırgınım. Hadi 5 dakika uğrayamadınız kapıdan başın sağolsun da mı diyemediniz. Hep beraber gelmek istemişler. Bahçede birlikte oturup çay kahve içtiklerini bilmiyorum ben tabi
Yakın olduğumuzu zannettiğim komşumunda boğazı ağrıyormuş da gelememiş. Zaten ne zaman bişey olsa boğazı ağırır.
Dediğim gibi hem kırgın hem de kızgınım. Geldiklerinde ne yapsam. Sadece çay yapasım var
Yaklasik 4 ay canim. İlki sezaryendi bu da oyle olur herhalde.Hamile değilim ama sezaryen den düşününce ben bile korkuyorum,
Ne kadar kaldı doğuma kuzum. Belli mi nasıl doğum yapacağın
Kahvaltı masasından selamlar
Allah gani gani rahmet eylesin. Uzatmislar ayip etmisler. Bence de fazla bir sey yapma. zaten acilisin. Kimsenin senden bir beklentisi olmaz zaten. İcinden geldigi gibi davran.Sormak istediğim bir şey var canlarım.
Komşularım hala başsağlığına gelmediler. Şimdi biri msj atmış ben müsait olunca olunca hepbirlikte geleceklermiş.
Ben çok kırgınım. Hadi 5 dakika uğrayamadınız kapıdan başın sağolsun da mı diyemediniz. Hep beraber gelmek istemişler. Bahçede birlikte oturup çay kahve içtiklerini bilmiyorum ben tabi
Yakın olduğumuzu zannettiğim komşumunda boğazı ağrıyormuş da gelememiş. Zaten ne zaman bişey olsa boğazı ağırır.
Dediğim gibi hem kırgın hem de kızgınım. Geldiklerinde ne yapsam. Sadece çay yapasım var
Ohhhh afiyet olsjn
Benm basima gelenler pismis tavuga bile gelmzkiz sen hala gitmedin mi para yatırmaya. kirmizi olmamissin rossss
Çiçim ben çok gelemiyom ,tatildeyim biliyon beniKertenkelelerim günaydın
Bugün çok sevdiğim birinden çok güzel bir haber alarak güne başladım. O yüzden şuan son derece pozitifim
Eşim de iyi ateşi düştü ama kolunu kıpırdatamıyor. Artık 5 sene nazını çekerim, düştü diye bitkisel hayatta gibi yatıyor mübarekAşırı nazlı hastalık konusunda ya napıcam bilmiyorum
@Kendinisevenbirii hoşgeldin seksü şempazem ya o kadar özledik ki anlatamam. Hep andık seni. Çok uzun gittinSensiz erötük muhabbetlere girmeyi yüreğim kaldırmadı yoksun diye tüm şehvetimi bastırdım topik kısır gününe döndü
@Hannaz hoş geldin kuzum topiğimize nasılsın
Herkes nasıl bakalım, bugünün planlarını alalım.
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal zebra
@Psikolojik Deliii
@balbocuuu
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@imzaben
@Pembeemzik
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
Nego
@Reyyan__
@malii
@ChocolateCookie
kk birinci noteri
@Chocolita
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
Elifcig93
T Tatlianne20
@patilibirhayat
D e f n e
Amecey
@gokyuzu_
@Kubdef
bil ge
@KedidirKedii
@Cay6
Jawlensky
@Dilos06
T Tatlianne20
@6 ustu 1 anne
@AnneAslan
@hicmet16
@kukrim27
Kız ben aç kalır mıyımmaliiiii naptın sen maliiiiibu saate kadar nasıl ölmedin açlıktan bacim allasen
Sağolasın kuzuOhhhh afiyet olsjn
ona inanıyorum canım artikBenm basima gelenler pismis tavuga bile gelmz
Kertenkelelerim günaydın
Bugün çok sevdiğim birinden çok güzel bir haber alarak güne başladım. O yüzden şuan son derece pozitifim
Eşim de iyi ateşi düştü ama kolunu kıpırdatamıyor. Artık 5 sene nazını çekerim, düştü diye bitkisel hayatta gibi yatıyor mübarekAşırı nazlı hastalık konusunda ya napıcam bilmiyorum
@Kendinisevenbirii hoşgeldin seksü şempazem ya o kadar özledik ki anlatamam. Hep andık seni. Çok uzun gittinSensiz erötük muhabbetlere girmeyi yüreğim kaldırmadı yoksun diye tüm şehvetimi bastırdım topik kısır gününe döndü
@Hannaz hoş geldin kuzum topiğimize nasılsın
Herkes nasıl bakalım, bugünün planlarını alalım.
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal zebra
@Psikolojik Deliii
@balbocuuu
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@imzaben
@Pembeemzik
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
Nego
@Reyyan__
@malii
@ChocolateCookie
kk birinci noteri
@Chocolita
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
Elifcig93
T Tatlianne20
@patilibirhayat
D e f n e
Amecey
@gokyuzu_
@Kubdef
bil ge
@KedidirKedii
@Cay6
Jawlensky
@Dilos06
T Tatlianne20
@6 ustu 1 anne
@AnneAslan
@hicmet16
@kukrim27
Kız ben aç kalır mıyımsabah kendimce bişeyler yiyom işte.1 gibi kahvaltı yaptık .masada sohbet dedikodu olunca kalıyo kahvaltılıklar öyle,çene çalıyoz çay eşliğinde
az kaldı cözücem bu işleri deona inanıyorum canım artikgene ne oldu beybi anlat hele
Mobil bankacılık uygulamaların varsa, evden de halledebilirdin aslındaaz kaldı cözücem bu işleri de
yok ama bu gidişle bütün bankalardan kartları alıcam .dMobil bankacılık uygulamaların varsa, evden de halledebilirdin aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?