- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #11.461
Tefecileri başına sarcan bi dur yayok ama bu gidişle bütün bankalardan kartları alıcam .d
telefona da indircem
D :
bu ara duygu durumum cok değişik :dTefecileri başına sarcan bi dur ya
Büyük kolaylık,hele ki mevsim yazsa ya da kışsabu ara duygu durumum cok değişik :d
delleniyom herseye :d
tefeci de kimmiiiişşşş beee moduna girmek isterdim ama km olduklarını cok iyi biliyoruz
benmkiler öğlene kdr uydukları için öğle uykusunu alıyorlar :d erken de kalksalar uyutmam öğlenBüyük kolaylık,hele ki mevsim yazsa ya da kışsa ☺Senin ufaklıklar gündüz uykusuna yatmıyor galibaBu saatlerin, bir de gece 12den sonraların hastasıyım. Az gidip zıbarsam mı ikilemi olmasa ☺☺☺
Aynen öyleymişler canım iyice anladım artık.işte gecenki kapi calma saklanma muhabbeti var ya o da ondandi. şimdi mecbur toplanip gelcektige bağlamışlar olayi limonsuzum. çünkü sana karşı çok mahcuplar. ne aramislar ne geldin mi diye kontrol etmisler. ki geldiğini de biliyolardi kesin. çocuklu kadının evinden hiç mi çıt çıkmaz.
gönlünden geçiyorsa çay yap sadece. ama ben babamin hayrina der iki üç çeşit yapardım yine basit biseyler. kek patates salatası börek gibi. sonrasında da muhatap olmazdim. iyi gün dostu demekki hepsi.
Allah gani gani rahmet etsin inşallah babacigina.
İlk öğrendikleri zaman biri aradı bikaç da msj attı. Çok sağolsunlarBilemedim ki canım, ben katıyım biraz, kabul bile etmezdim açıkcası, geleceği zamana kadar insan arar nedir yani, çok ayıp yaptıkları
Geceyi iple çekiyorsun desenebenmkiler öğlene kdr uydukları için öğle uykusunu alıyorlar :d erken de kalksalar uyutmam öğlen
öğlen uyuduklarında asla uyumuyorlar bıcırıklar :d
benm mesai genelde 10 da veya 11 de baslar
yatıs tabı gece 12 falan olur
meme faslı insnı yıldırıyor resmen yaaa hele bi de tadını aldılar mı yandnGeceyi iple çekiyorsun deseneKesintisiz uyku olsa, hiç sorun yok. Meme faslı var bizde, gündüz uykuya geçiş yapıyor hala ufaklık tabi memenin hatrına ☺☺ Diğer oğlan keyfi uyur.
Aynen öyleymişler canım iyice anladım artık.
İlk öğrendikleri zaman biri aradı bikaç da msj attı. Çok sağolsunlar
Hayırlısı canım nasip değilmişAy kızlar beğendiğimiz bir ev vardı. Bugün bakmaya gittim ki satıldığını öğrendim. Üzüldüm biraz ama eşim resmen depresyona girdi. Emlakciyi ara da ogren dedim. Sen ara diyor. Hepsinin de numarasını bana gönderiyor ara diyeadam çok duygusal ya. Daha dur bismillah yani.
Kırılmakta haklısın canım ya. Ne yapacaksın insanoğlu çok garipSormak istediğim bir şey var canlarım.
Komşularım hala başsağlığına gelmediler. Şimdi biri msj atmış ben müsait olunca olunca hepbirlikte geleceklermiş.
Ben çok kırgınım. Hadi 5 dakika uğrayamadınız kapıdan başın sağolsun da mı diyemediniz. Hep beraber gelmek istemişler. Bahçede birlikte oturup çay kahve içtiklerini bilmiyorum ben tabi
Yakın olduğumuzu zannettiğim komşumunda boğazı ağrıyormuş da gelememiş. Zaten ne zaman bişey olsa boğazı ağırır.
Dediğim gibi hem kırgın hem de kızgınım. Geldiklerinde ne yapsam. Sadece çay yapasım var
hizim valla biz ne zaman ev begnip bakmaya gitsek tutulmş oluyordu sizinki de o hesaba dönmüş ama inş gönlünüze göre bulursunuzAy kızlar beğendiğimiz bir ev vardı. Bugün bakmaya gittim ki satıldığını öğrendim. Üzüldüm biraz ama eşim resmen depresyona girdi. Emlakciyi ara da ogren dedim. Sen ara diyor. Hepsinin de numarasını bana gönderiyor ara diyeadam çok duygusal ya. Daha dur bismillah yani.
Tabi canım. Her şeyin hayırlısı. Karalar bağlamanın anlamı yok da emlakciya sinirlendim. Madem ev satıldı ne diye ilanda tutarsınHayırlısı canım nasip değilmiş
Ben hep kısmete inanırım. Olmadıysa bizi daha iyisi beklediği için olmuyordur. Yani inşallah öyledirhizim valla biz ne zaman ev begnip bakmaya gitsek tutulmş oluyordu sizinki de o hesaba dönmüş ama inş gönlünüze göre bulursunuz
Haklısın canım, ilanın hala durması saçma olmuş. Çok daha güzel bulursunuz inşaallahTabi canım. Her şeyin hayırlısı. Karalar bağlamanın anlamı yok da emlakciya sinirlendim. Madem ev satıldı ne diye ilanda tutarsınbayramdan önce satılmış bir de. Ekspertiz raporu bekleniyormus. Ben de yüzsüz yüzsüz gittim eve zilleri basa basa evi buldum işte nasip. Eşim de emlakciyi aramaya eriniyor
Amin canım cümleten Allah isteyen herkese güzel evler nasip etsin.Haklısın canım, ilanın hala durması saçma olmuş. Çok daha güzel bulursunuz inşaallah ❤
Oyle oluyor ama ciddenBen hep kısmete inanırım. Olmadıysa bizi daha iyisi beklediği için olmuyordur. Yani inşallah öyledir
Hayırlı olsun tekrardanOyle oluyor ama cidden
Biz smdo iyiki burayi tuttuk iyiki birasi olmus diyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?