Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu ara duygu durumum cok değişik :d
delleniyom herseye :d

tefeci de kimmiiiişşşş beee moduna girmek isterdim ama km olduklarını cok iyi biliyoruz
Büyük kolaylık,hele ki mevsim yazsa ya da kışsa Senin ufaklıklar gündüz uykusuna yatmıyor galiba Bu saatlerin, bir de gece 12den sonraların hastasıyım. Az gidip zıbarsam mı ikilemi olmasa

benmkiler öğlene kdr uydukları için öğle uykusunu alıyorlar :d erken de kalksalar uyutmam öğlen
öğlen uyuduklarında asla uyumuyorlar bıcırıklar :d

benm mesai genelde 10 da veya 11 de baslar

yatıs tabı gece 12 falan olur

Aynen öyleymişler canım iyice anladım artık.
Bilemedim ki canım, ben katıyım biraz, kabul bile etmezdim açıkcası, geleceği zamana kadar insan arar nedir yani, çok ayıp yaptıkları
İlk öğrendikleri zaman biri aradı bikaç da msj attı. Çok sağolsunlar

Geceyi iple çekiyorsun deseneKesintisiz uyku olsa, hiç sorun yok. Meme faslı var bizde, gündüz uykuya geçiş yapıyor hala ufaklık tabi memenin hatrına Diğer oğlan keyfi uyur.

Geceyi iple çekiyorsun deseneKesintisiz uyku olsa, hiç sorun yok. Meme faslı var bizde, gündüz uykuya geçiş yapıyor hala ufaklık tabi memenin hatrına ☺☺ Diğer oğlan keyfi uyur.
meme faslı insnı yıldırıyor resmen yaaa hele bi de tadını aldılar mı yandn
habire uyan dur
gece memesini kes istersen rahat edersn

Aynen öyleymişler canım iyice anladım artık.
İlk öğrendikleri zaman biri aradı bikaç da msj attı. Çok sağolsunlar

sıkma canını limonsuzum boşver onlari sen negonun dediği gibi olmazsa kabul etmezsin içine sinmiyosa

Limonsuzzcay canım çoğu etrafımızda ki insanlar iyi gün dostu oluyormuş,bende annemin vefatından sonra anladım bunu.

Ama hele akraba olunca daha çok canın yaniyor kuzum, komşu yine el bı yerde.

o yüzden çok anlam yüklemedim ben konu komşuya,ama saolsunlar yine de çoğu akrabamdan has çıkmışlardı eski komsularim gelmislerdi,ama sen babanın ruhu için üç çeşit bişey yapıp alırsan komşularını iyi olur tabi için rahat eder, babacigimin canına değsin dersin,ama laf arasında da kırıldığını söyle derim ben bilsinler canim,Allah rahmet eylesin babana tekrardan inşallah

Ay kızlar beğendiğimiz bir ev vardı. Bugün bakmaya gittim ki satıldığını öğrendim. Üzüldüm biraz ama eşim resmen depresyona girdi. Emlakciyi ara da ogren dedim. Sen ara diyor. Hepsinin de numarasını bana gönderiyor ara diye adam çok duygusal ya. Daha dur bismillah yani.

Hayırlısı canım nasip değilmiş

Kırılmakta haklısın canım ya. Ne yapacaksın insanoğlu çok garip

hizim valla biz ne zaman ev begnip bakmaya gitsek tutulmş oluyordu sizinki de o hesaba dönmüş ama inş gönlünüze göre bulursunuz

Hayırlısı canım nasip değilmiş
Tabi canım. Her şeyin hayırlısı. Karalar bağlamanın anlamı yok da emlakciya sinirlendim. Madem ev satıldı ne diye ilanda tutarsın bayramdan önce satılmış bir de. Ekspertiz raporu bekleniyormus. Ben de yüzsüz yüzsüz gittim eve zilleri basa basa evi buldum işte nasip. Eşim de emlakciyi aramaya eriniyor

hizim valla biz ne zaman ev begnip bakmaya gitsek tutulmş oluyordu sizinki de o hesaba dönmüş ama inş gönlünüze göre bulursunuz
Ben hep kısmete inanırım. Olmadıysa bizi daha iyisi beklediği için olmuyordur. Yani inşallah öyledir

Haklısın canım, ilanın hala durması saçma olmuş. Çok daha güzel bulursunuz inşaallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…