Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amin canım cümleten Allah isteyen herkese güzel evler nasip etsin.

amin canım :)
dedigin gibi hayırlısı hizurancim :)
üzülmeye gerek yok. daha güzelleri nasip olsun inşallah. bu senin mutfağı biraz ufak dediğin ev miydi manzara için çok istemisti sanırım eşin.

faizler düştü ya ev fiyatları nasil artmış anlatamam benim baktığım evler 600 700 binlerden milyonlara çıkmış
şu piyasa bi yerine otursun da inşallah daha uyguna daha güzelini bulacağınıza inanıyorum ben.

biz de bi sene sonra şark görevi çıkar diye pek onemsememistik mesela. ilk tuttugumuz evin sahibi eşim polis diye kiraya vermekten vazgeçti. bu evi tuttuk biz de.
ama o dördüncü kat asansörsuz ve yalitimsiz mantolamasizdi. bu ev 3. kat asansörlü ful artı ful. ev sahibi de bi kere artıs yaptı sağolsun çok iyi insanlar. ben de dün asansörden inerken esime bundan bahsetmistim :) herşeyin var sebebi

Yok bu ev başka. Mutfağı da büyüktü kısmet tabi ki bu işler. Üzülmemek lazım bir hayır vardır elbetb

Yok bu ev başka. Mutfağı da büyüktü ☹☹ kısmet tabi ki bu işler. Üzülmemek lazım bir hayır vardır elbetb

heee o da ben gibi ikizler burcuysa bırak üzülsün kendi kendine geçer nasilsa
daha güzeli olsun inşallah canım

Hahahahahaha gelen giden tavuk suyu dimi
Ya inanırım bizimkiler de öyle çok değişikler öksürseler verem oldum diyorlar

Valla yarına kaldı bizim yazlık..... Öf

Nedense hep habersiz gitmeler falan ayp oluyor oldu yani hepimize :)

Kendisi bilir napalim

Bir albenisi var karsidan bence ama.olunca noluruz bilmiyorm
Gerci cicim oldu cok da guzel oldu yakisti

ben sizi beyaz gül kırmızı gül güller arasından gelir diye diye severim

ben daha bu üyeliği cozemedim prolukta kesin siteyi birbirine katarim

Çok istiyorum ama ufaklığın umuru değil. 24.ayını bekleyip,gidişata bakcam.

ben de öyle diyodum. krese baslama isi cikinca ve butuuuuunnnnn gece emip durduğu için su an kademeli kesiyorum :)

gece emmesi bitti çok şükür su an iki ya da üç kez uyaniyo. kendisi bile artık rahat uyuduğu için sabah uyanma saati erkene kaydi :) dokuzda uyanan çocuk altida kalkiyo tam bir neşe böceği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…