- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #11.481
Amin canm :)Hayırlı olsun tekrardan
Amin canım cümleten Allah isteyen herkese güzel evler nasip etsin.
Burada harika bir sekilde yagmur yagiyor ya kizlar
Hava muthis suan
Yok bu ev başka. Mutfağı da büyüktüamin canım :)
dedigin gibi hayırlısı hizurancim :)
üzülmeye gerek yok. daha güzelleri nasip olsun inşallah. bu senin mutfağı biraz ufak dediğin ev miydi manzara için çok istemisti sanırım eşin.
faizler düştü ya ev fiyatları nasil artmış anlatamambenim baktığım evler 600 700 binlerden milyonlara çıkmış
şu piyasa bi yerine otursun da inşallah daha uyguna daha güzelini bulacağınıza inanıyorum ben.
biz de bi sene sonra şark görevi çıkar diye pek onemsememistik mesela. ilk tuttugumuz evin sahibi eşim polis diye kiraya vermekten vazgeçti. bu evi tuttuk biz de.
ama o dördüncü kat asansörsuz ve yalitimsiz mantolamasizdi. bu ev 3. kat asansörlü ful artı ful. ev sahibi de bi kere artıs yaptı sağolsun çok iyi insanlar. ben de dün asansörden inerken esime bundan bahsetmistim :) herşeyin var sebebi
Yok bu ev başka. Mutfağı da büyüktü ☹☹ kısmet tabi ki bu işler. Üzülmemek lazım bir hayır vardır elbetb
Hahahahahaha gelen giden tavuk suyu dimiDüştü diye tavuk suyu çorba
Napayım yapacağım artık bir serum bağlatmadığı kaldı zaten..
Tavırları bir görsen intihar edersin ya. Ayağı takılıp düştüğünü bilmesem bu adama nolmuş kimbilir derdim öyle tavırlar sergiliyor. Güler misin ağlar mısın
Yazlık fikri çok iyi kedişim. İnşallah gidersiniz. Gezin yaz bitmeden. Ben gezemedim
Denk gelmedi o kdr cok sukursenin güzel talihine dışarda olduğun zamana denk gelmedi inşallah rossss
Nedense hep habersiz gitmeler falan ayp oluyor oldu yani hepimize :)Kertenkelelerim evet @ChocolateCookie kendi isteği ile 4 5 gün önce üyelik iptali yaptırmış. Neden gittiğine dair de bilgilendirme yapmamış
Ayrıca @D e f n e arkadaşımız da artık girmeyeceğini söyledi bana. Üyelik iptali yaptırmayacak ama sırf topiğe uğramak için arada geleceğini söyledi
@Bonus @Dilos06 @Kendinisevenbiriikk birinci noteri ByNkoaLa @Limonsuzzcay
Denk gelmedi o kdr cok sukur
Evdeydim ahhahahaha
Biraz zaman sonra olacaksen ıslanma zaten rosss
Allah'ım seni sagnak yagmurlardan korusun :)
proluk ne oldu
Biraz zaman sonra olacak
Bir albenisi var karsidan bence ama.olunca noluruz bilmiyorminşallah :)
bi bakın bakalım kırmızı olmak çok mu havalı :)
size ozenip biz de alırız belki
Çok istiyorum ama ufaklığın umuru değil. 24.ayını bekleyip,gidişata bakcam.meme faslı insnı yıldırıyor resmen yaaa hele bi de tadını aldılar mı yandn
habire uyan dur
gece memesini kes istersen rahat edersn
Maalesef hic birakayim da annem rahat etsin diyen yokÇok istiyorum ama ufaklığın umuru değil. 24.ayını bekleyip,gidişata bakcam.
Bir albenisi var karsidan bence ama.olunca noluruz bilmiyorm
Gerci cicim oldu cok da guzel oldu yakisti
Varsa yoksa memeMaalesef hic birakayim da annem rahat etsin diyen yok
Çok istiyorum ama ufaklığın umuru değil. 24.ayını bekleyip,gidişata bakcam.
Ah an bilmz miyimVarsa yoksa memeAnanın rahatını kim takar ☺
Bende birbirine katicam kesnben sizi beyaz gül kırmızı gül güller arasından gelir diye diye severim
ben daha bu üyeliği cozemedimprolukta kesin siteyi birbirine katarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?